Itsenäisyyspäivän asusteet

tunnetila: tykkäys

glitter1 *yhteistyössä*

Viime viikolla juhlittiin Tampereella, Turussa ja Helsingissä Glitterin blogipikkujouluja. Pääsimme rauhassa bloggaajaporukalla tutkailemaan Giltterin juhlakauden tarjontaa ja saimme valita tuotteiden joukosta kaksi omaa suosikkiamme*.

En ole käynyt Giltterissä pitkään aikaan sillä minulla on ne muutamat korut joita käytän aina ja tuntuu turhalta hankkia uusia kun tykkään vanhoista koruistani niin paljon. Tällä kertaa löysin Glitteristä kuitenkin pari niin lempparia juttua että olen käyttänyt valitsemiani tuotteita niiden saamisesta lähtien joka päivä.

Valitsin itselleni mallistosta näyttävän hopeanvärisen korun ja kullanvärisen kellon. Korua olen käyttänyt töissä neuleen ja paitapuseron kanssa, illallisella valkoiseen silkkipaitaan yhdistettynä ja seminaarissa valkoisen t-paidan ja mustan jakun kanssa. Koru sopii kaikkiin asuihin kuin nenä päähän ja saa olon heti paljon huolitellummaksi.

glitter3glitter2

Kullanvärinen kello taas on ollut ranteessani joka päivä ja se sopii myös asuun kuin asuun. Olen pitkään haaveillut kullanvärisestä metallirannekellosta mutten ole uskaltanut ostaa sellaista koska saan niin helposti ranteeseen ihottumaa. Käytin hopeanväristä DKNY -kelloani varmaan viisi vuotta ilman allergista reaktiota, mutta viime syksynä New Yorkin +30 asteen helteessä kuumuus ja hikoilu teki tehtävänsä ja sain ranteeseen kutisevan ihottuman. Tuon jälkeen olen saanut kellosta ihottumaa hyvin helposti, mutta valitettavasti en osaa oikein olla ilmankaan. Nyt kun pääsin valitsemaan pari tuotetta ilmaiseksi niin ajattelin testata mitä ranteeni sanoo Glitterin kellosta. Jos saan kellosta ihottumaa niin se ei harmita niin paljon kun en ole käyttänyt siihen useampaa satasta.

Kellon ranneke on minulle vähän liian löysä mutten halunnut pienentää sitä sopivaksi. Kun kello on ranteessa löysästi se liikkuu enemmän eikä ihottumaa pääse niin helposti syntymään. Löysän rannekkeen alle mahtuu myös vaikka puseron hiha ja näin kello ei edes kosketa ihoa eikä ihottumaa tule. Hätä keinot keksii!

Olemme illalla menossa juhlimaan itsenäisyyspäivää ystävien kanssa ja luonnollisesti ajattelin laittaa kaulaan uuden koruni. On kiva löytää koru joka sopii tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

Mukavaa itsenäisyyspäivää Teille kaikille!

* korut saatu blogin kautta

0

(2) Kommentit

  1. […] talvitakistani. Tokin takin alla oli jotain vähän siistimpää, eli musta paitapusero ja kaulassa Glitterin kaunis ja juhlava koru, mutta hyvin tärkeän osan päivän ohjelmasta vietin untuvatakki […]

  2. […] bloggaajaillassa ja sain tuolloin valita kaksi juttua juhlakauden valikoimasta. Valitsin itselleni näyttävän kaulakorun sekä kullanvärisen rannekellon ja olen käyttänyt molempia todella paljon. (Kelloa itse asiassa lähes päivittäin tuon […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.