Koruja pukinkonttiin

tunnetila: tykkäys

twist kollaasi2Saan blogini kautta aika paljon yhteistyötiedusteluja erilaisilta verkkokaupoilta. Haluan seisoa blogissani esiintyvien tuotteiden takana sataprosenttisesti, joten en lähde mukaan yhteistöihin jotka eivät jostain syystä tunnu omille jutuille. Yksi tapa tsekata yhteyttä ottavan verkkoputiikin soveltuvuus itselle on selata verkkokauppa läpi ja klikkailla ostoskoriin butiikin kaikki kivat jutut.

Joskus ostoskoriin ei tule napattua yhtään tuotetta ja silloin tietää ettei yhteistyö olisi kovinkaan hedelmällinen. Joskus taas yksikin kiva tuote saa kiinnostuksen heräämään ja mahdollista yhteistyötä voidaan suunnitella tuon yhden tuotteen ympärille. Ja joskus, joskus taas vastaan tulee Twistin kaltaisia verkkobutiikkeja joissa ostoskoriin napattujen tuotteiden yhteishinta ylittää 4000€ ja kappalemäärä on yli 50 tuotetta. Silloin tietää että yhteistyöhön kannattaa lähteä.

twist kollaasi1Uusi kotimainen verkkoputiikki Twist tarjoilee laajan kattauksen laatukoruja useilta merkeiltä saman katon alla. Putiikissa on tarjolla koruja mm. seuraavilta brändeiltä: Edblad, Ted Baker, Oxxo Design, Snö of Sweden, Efva Attling ja DFJ Collections. Pääosa korubrändeistä on pohjoismaisia, mutta joukossa on kivoja brändejä myös muualta Euroopasta.

Pidän verkkokaupan toiminnallisuudesta ja erilaisista tavoista lajitella tuotteet. Tuotteita voi selata perinteisesti brändeittään tai selailuperiaatteeksi voi valita vaikkapa messinkikorut tai pelkät sormukset. Jokaisesta verkkokaupan brändistä löytyy sivustolta esittely ja onpa sivuille myös laadittu vinkkejä rippilahjan ja ylioppilaslahjan hankintaan.

Hauskin uusi toiminnallisuus verkkokaupassa on Lahjakone jota esimerkiksi miehen on helppo käyttää pohtiessaan lahjaa vaimolleen tai tyttöystävälleen. Lahjakoneessa voi ensin valita minkä tyyppiselle henkilölle lahjaa ollaan ostamassa. Onko lahjan saaja trendikäs, räväkkä vai hillitty? Sen jälkeen valitaan korun hintaluokka (koruja löytyy monista hintaluokista alkaen 15€) ja lopuksi kerrotaan ollaanko ostamassa kaulakorua, sormusta tai korua jostain muusta kategoriasta. Olen testannut lahjakonetta useita eri hakuehtoja yhdistellen ja koneen antamat lahjaehdotukset ovat aina olleet mainioita.

twist kollaasi3Sain valita yhteistyön tiimoilta verkkokaupasta itselleni kaksi tuotetta* ja arvannette varmaan että kahden korun valitseminen ostoskoriin kertyneistä yli 50 tuotteesta oli himpun verran hankalaa. Olin jo päätymässä Ted Bakerin ruusukultaisiin korviksiin ja saman sävyiseen sormukseen kun muistin etten omista yhtään laadukasta juhlakorusettiä. Niinpä päädyin tilaamaan itselleni uskomattoman upeasta Efva Attlingin korumallistosta hopeisen kaulakorun ja koruun kuuluvat korvikset.

Tilaamani korusetti* tuli minulle postitse päivässä (!!) ja setti on todella, todella upea ja juhlava, mutta samalla tarpeeksi yksinkertainen omaan makuuni. Näette setin varmaan käytössä hyvin pian. Näin pikkujoulukaudella kun juhlavia koruja ei ole koskaan liikaa.

Jos tiedätte että miehenne tai poikaystävänne miettii vielä mitä ostaisi sinulle joululahjaksi, suosittelen esittelemään hänelle Twistin hauskan lahjakoneen. Toinen vaihtoehto on etsiä sivustolta oma suosikkikoru ja jättää kone auki näkyvästi juuri oikeasta kohdasta. Uskon että monen miehen lahjanostopaineet helpottavat jos hänelle hieman vihjaisee mikä lahja voisi eniten ilahduttaa tänä jouluna.

Ilokseni saan tarjota blogini lukijoille Twistiin alekoodin, jolla korujen hinnasta saa pois -10%. Ale on voimassa jouluun asti ja sen saa kun kirjoittaa tilaukseen koodin TWISTJOULU. Jos tilailette joululahjoja, niin paketti ehtii perille jouluksi kun teette tilauksenne viimeistään ensi viikon torstaina 19.12. (Ellei sitten postilla ole hankaluuksia jouluruuhkan kanssa..)

* korut saatu blogin kautta

0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.