Parhaat päivät

tunnetila: ilo

keittionpoytaVaikka tykkään bloggaamisesta todella enkä oikein osaa kuvitella elämää ilman blogia, huomasin silti eilen, että ne päivät kun en avaa tietokonetta ovat niitä parhaita.

Olin koko päivän kotona ja tein kotitöitä. Siivosin, vaihdoin lakanat, pesin kaksi koneellista pyykkiä, tiskasin (koneella ja käsin), järjestelin kuivaruokakaapin, kävin läpi kosmetiikkavarastoja, laitoin ruokaa, kastelin kukat, paketoin lahjoja, korjasin kaksi tuntia toukkien syömiä neuleita ja sain lopulta pelastettua neuleista neljä. Päivä meni nopeasti arkiaskareiden parissa ja sain tehtyä rästilistaltani pois muutaman asian.

Ihmettelen aina miten viikonloput hujahtavat ohi niin nopeasti enkä ehdi siivota kunnolla tai tehdä mitään muutakaan. Haloo, johtuisikohan se siitä, että istun koneella noin 8h päivässä ja hoidan blogiasioita. Bloggaajan vapaapäivä, sellaista käsitettä ei taida ollakaan.

Eilisen päivän päätteeksi istuin vielä television ääreen ja katsoin yhden lempielokuvistani, Holidayn. Vaikken oikein pidä Cameron Diazista niin tuo elokuva on muuten niin ihana, että Cameron soljuu juonessa mukana sen enempää minua häiritsemättä. Holidaysta jää aina niin hyvä mieli!

Ei sitä täydellisen onnistuneeseen päivään muuta tarvita kuin aikaa olla kotona, aikatauluttomuutta eikä pakkoa mistään. Hyvä ruoka ja hyvä leffa kruunaavat vielä kokonaisuuden. Tänään on ohjelmassa vaikka mitä ja olen kaikessa mukana ihan erilaisella innolla kun sain eilen rauhassa puuhastella omiani. Akut latautuvat selvästi parhaiten kotona touhutessa.

Kivaa ja huoletonta sunnuntaita Teille kaikille!

0

(2) Kommentit

 1. Tarja says:

  Niin se on, että netti on kyllä melkoinen aikasyöppö… Ensin vietän 8h koneen ääressä töiden parissa, sitten illalla tunteja opiskelujen kanssa tai huvikseni surffaillen. Suurin osa valveillaolo-ajasta menee koneen ääressä. Se tekee kyllä jotenkin levottomaksikin. Ja koneelle menosta on tullut tapa – nimimerkki: täälläpä istun aamukahvin kanssa 🙂
  Joulunpyhät me molemmat luvataan laittaa kone kiinni, eikö vaan? 😉
  Mukavaa sunnuntaita!
  PS: Ihminen voi osoittaa myös tahdonlujuutta – en ole vieläkään tilannut sitä Kristine Viksen tummaa huivia, vaikka olisi ollut mahdollisuus alennukseenkin! Olen niin ylpeä itsestäni 😀

  1. Voi Tarja mikä ihana lupaus, olla joulunpyhät poissa koneelta! Näinköhän minulta onnistuisi… Luultavasti ei. 😀 Vaikka alati koneella istuminen välillä väsyttää, niin blogin kirjoittaminen on kuitenkin niin kivaa etten malta pysyä poissa koneelta. Mutta jos edes aaton- tai joulupäivän malttaisi vaan olla, se olisi jo jotain. 🙂

   Hienoa Tarja että olet pysynyt tiukkana etkä ole sortunut tekemään tarpeettomia hankintoja. Vaikka tuo huivi olisi kyllä hankkimisen arvoinen… 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.