Erämiehen lahjavinkki

tunnetila: ihastus

kauppa litografia kauris valkoinenBongasin viime keväänä kaverin FB-päivityksestä linkin joka helpotti kovasti tämän vuoden jouluostosten tekoa. Linkki johdatti minut kuvittaja Teemu Järven verkkosivuille ja sivuilla pääsin tutustumaan tarkemmin yritykseen nimeltä Teemu Järvi Illustrations. Kuvittaja ja muotoilija Teemu Järven kädenjälki miellytti minua valtavasti, mutta ennen kaikkea tajusin iskeneeni kultasuoneen mitä tulee joululahjan hankintaan isälleni.

Eläimiä ja metsässä samoilua rakastava isäni tilaa erälehtiä ja lukee eräkirjoja jatkuvasti ja olen oppinut vuosien varrella tuntemaan isäni maun piirrosten ja maalausten suhteen aika hyvin. Isäni on itsekin todella hyvä piirtämään ja tiedän hänen arvostavan käsillä tekemistä yli kaiken. Ja kotimaisuus, mikään arvo ei ole isäni sydäntä lähempänä kuin Suomessa tehdyt ja tuotetut tuotteet.

Kauppa serigrafia sorsa valkoinenkauppa litografia hyttynen valkoinenkauppa kettu 3Soitin saman tien siskolleni ja käskin hänet Teemu Järvi Illustrationsin sivuille. Siskoni ymmärsi innostukseni ja tilasimme heti isälle joululahjan täksi jouluksi. Teemu Järven litografia on ollut makuuhuoneen nurkassa jo puolisen vuotta ja odottanut joulun tuloa.

Pientä esimakua tulevasta isäni sai jo isänpäivänä kun ostin Teemu Järveltä itseltään Kaapelitehtaan Desing Marketista muutaman eläinaiheisen kortin ja ilahdutin isääni sellaisella. Isä piti jo pienestä kortista valtavasti. Voin vain kuvitella miten paljon hän ilahtuu suuremmasta litografiasta.

kauppa litografia jänis valkoinenKauppa serigrafia tiainen valkoinenJos siis mietitte vielä joululahjaa erähenkiselle isällenne tai miehellenne niin voin lämpimästi suositella Teemu Järven töitä. Olen ihan varma että teos on ainakin omalle isälleni napakymppi!

Kuvat Teemu Järvi Illustrations

0

(4) Kommentit

 1. Oi kuinka kauniita! Keksin heti yhden ystävän, jolle kuvissa vilahtava otus on kovin rakas ja mökille ripustaisin mielelläni kanssa muutaman piirustuksen. Ja tuon kettu-kuvan voisin ottaa koristamaan omaa olohuonettani koska vain ♥
  Joululahja taisi olla isällenne erittäin mieluinen? 🙂

  1. Juu, isä oli aika haltioissaan kun avasi oman pakettinsa josta paljastui tuo kuvissa loikkaava jänis. Työt ovat todella hienoja ja myös kivan hintaisia. Hienot ja arvokkaat muistot eivät maksa aina maltaita. 🙂

   1. Ihana kuulla, että lahja oli onnistunut! Ja tuo loikkaava jänis on ehdottomasti yksi lemppareistani <3

    1. Se on niin oikean näköinen tuo jäniksen liike ettei tosikaan. Oli onnistunut lahja! Ja myös tuo kettu on tosi söpö. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.