Thin

tunnetila: ihastus

korut2Olen niin täydellisen ihastunut Twist -verkkoputiikista valitsemaani Efva Attlingin Thin -korusettiin* että käytän koruja koko ajan ja kaikkialla! Hankin korut juhlia varten ja ensiesiintymisensä ne tekivätkin pikkujouluissa hetki sitten. Tuon tilaisuuden jälkeen korut löysivät kuitenkin tiensä arkeen ja käytin korviksia viimeksi eilen töissä harmaan neuleen ja mustien nahkahousujen kaverina (okei, menin töistä suoraan blogipikkujouluihin Forumiin (kiitos vielä illasta Mimmi ja muut ihanat blogitytöt!), mutta yhdistin silti juhlavat korut arkiseen asuun.

Efva Attlingin Thin -korut ovat kauneinta ja samalla yksinkertaisinta mitä olen hetkeen nähnyt, ja heti kun bongasin korut verkkokaupasta tiesin että ne on tehty minua varten. Setti yhdessä (korvakorut ja kaulakoru) täydentävät toisiaan ja tekevät yhdistelmästä todella juhlavan ja näyttävän. Koru tai korvikset taas yksinään sopivat hyvin juhlistamaan arkea.

thin2thin1

Saan normaalisti allergisia reaktioita kaikesta muusta metallista paitsi kullasta. Jos laitan korviini hopeiset korvikset korvani alkavat heti kutista ja kuumottaa. Nämä Attlingin korvakorut on näemmä tehty niin laadukkaasta hopeasta että voin käyttää näitä ilman reaktiota. Hämmästyttävää! Kaikki hopean näköinen korvissani on tähän asti ollut aina valkokultaa ja olen tuskaillut kalliiksi käyvää kroppaani. Näitä korviksia kroppani ei kuitenkaan jostain syystä ”hylji” ja olen siitä valtavan iloinen.

Pidän hopeisista, eleganteista koruista valtavasti ja niin tuntuvat pitävän muutkin. Joka kerta kun ihmiset huomaavat minulla nuo korut saan niistä paljon kehuja ja kyselyitä. ”Kenen suunnittelemat? Mistä olet hankkinut nuo korut?” Korusetti on siis Efva Attlingin suunnittelema ja hankittu uudesta kotimaisesta Twist -verkkokaupasta. Voin todella lämpimästi suositella molempia, niin verkkokauppaa kuin korujakin. Ja haluan vielä muistuttaa alesta jonka Twist tarjoaa putiikkiinsa jouluun asti. Eli saatte ostoksistanne  -10% alen koodilla TWISTJOULU.

korut1* korut saatu blogin kautta / yhteistyössä verkkokauppa Twist

Kuvat: Ilona / Salonkijuoruja

Ps. Ehdit vielä jättää mielipiteesi postaustiheydestä täällä.

0

(17) Kommentit

 1. Tarja says:

  Ihanat, ihanat, ihanat! <3 noissa koruissa on kaikki se, mistä koruissa yleensäkin pidän. Kyllä Efva osaa! Olen hänen koruistaan tykännyt aina ja omistankin pari kaulakorua ja yhdet korvikset. Twistin sivuille en kuitenkaan mene kyllä surffailemaan (alennuksesta huolimatta), sillä se saattaisi koitua kohtalokkaaksi 😉

  1. Nämä on kyllä todella kauniit ja ihanat! Ja hei, Twistin verkkokaupassa on todellakin kohtalokkaan repsahduksen mahdollisuus, mutta siellä on myös edullisempia tuotteita kuin nämä Attlingin korut. 😉 Ja jos mies ei ole vielä keksinyt miten hemmotella sinua jouluna niin Twististä löytyy ratkaisu. 😀

   1. Tarja says:

    Minulla on suurehkon huivi-varaston lisäksi myös suurehko (kröhöm…) koruvarasto… Minulla on yksi lipastonlaatikko täynnä kaikenlaisia koruja, alkaen halvoista pukukoruista kalliimpiin arvokoruihin (joista monet olenkin saanut mieheltäni). Mieheni juuri muutama päivä sitten totesi, että pitäisiköhän sinulle tyhjentää toinen laatikko noille koruille… köh… 😀 Kehtaisikohan tuon Twistin linkin laittaa hänelle siitä huolimatta 🙂

    Puolustuksekseni sanottakoon, että minulla on huivin lisäksi melkein aina myös joku kaulakoru kaulassa, joten kyllä niitä koruja (ja huiveja) myös käytetäänkin (seli,seli… friikki mikä friikki…)

    1. Hahahahah, voi Tarja ihana! 😀 Mulla on aika vähän koruja joten jokainen tämän syksyn aikana ostamani tai saamani ihanuus on kyllä tullut tarpeeseen.

     Nyt alkaa olla jo aika kivasti koruja joka lähtöön ja moneen erilaiseen tilaisuuteen. Silloin kun vaatteita ei ole monta kaapillista niin silloin on sallittua omistaa paljon koruja ja huiveja. Niillä kun saa sen iänikuisen vaatteen näyttämään ihan uudelta! 😉

     1. Tarja says:

      Voin myös puolustella korujen määrää sillä, että olen jo lähellä keski-ikää (sekin vielä….), joten olen ehtinyt niitä kerätä jo tovin 🙂 Ja totta puhut: vaatekaappia voi herätellä eloon koruilla ja huiveilla. Etenkin kun vaatekaapin perusväri on musta, pirteän harmaalla ja repäisevällä tummansinisellä tehostettuna 😀

 2. I-H-A-N-A-T!!!
  Ja sopivat sinulle kuin nenä päähän! 😀

  1. Kiitos Emilia! <3 Tykkään noista itsekin ihan tosi tosi paljon!

 3. Voi miten kivat! Minulla onkin jotkut kymmenen vuotta vanhat korvikset, jotka muistuttavat noita. Kaulakoru kyllä vähän kuumottaisi.. 🙂 xo

  1. Kiitos! Ja hei, onpa kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa! Ihana että olet löytänyt jo kauan sitten saman henkiset korvikset. Tämä muotoilu taitaa olla aika ajaton ja klassinen. Tarvitset selvästi korun korvistesi kaveriksi.. 😉

 4. Tarja, jostain syystä en saanut jatkettua keskusteluamme yllä, mutta toivottavasti huomaat tämä kommenttini täältä lopusta. Oli nimittäin ihan pakko googlata keski-iän määritelmä. Löytyi kolme: ”Collins Dictionaryn mukaan keski-ikä ajoittuu suurin piirtein elinvuosille 36–59. Oxford English Dictionary antaa samankaltaisen määritelmän, mutta vuosille 45–60. Erik H. Erikson taas ajoittaa iän elinvuosille 40–65.”

  Oh no! Mä olen tuossa asiassa ehdottomasti Oxford English Dictionaryn kannalla, ainakin tuosta aloitusvuodesta. 🙂

  1. Tarja says:

   Oxfordissa asuu viisaus 🙂 Olen kanssasi samoilla linjoilla tässä asiassa. Sitä kyllä aika ajoin kauhistuu, kun huomaa, että joistain asioista on helposti jo yli 10 vuotta ja ne tuntuvat eiliseltä. Siinä sitten hämmästyy, että olenko minä itsekin vanhentunut sen 10 vuotta. Aika kuluu niin nopeasti!
   Tänään olen kyllä tuntenut itseni niin vanhaksi ja väsyneeksi, että ikä on ollut juuri se, mitä allakka näyttää (vaikka muuten uskon, että se on vain numeroita). 3h päiväunet vähän piristivät, joten ehkä sitä vielä selviää huomisesta ja sitten joululomille! Ihanaa! 🙂

   1. Minulla alkoi joululoma tänään. Voi ihanuutta ja autuutta! Huomenna on vielä paljon asioita hoidettavana mutta lauantaina alkaa lekottelu perheen seurassa. Parasta!

    Jaksamista sinulle Tarja vielä huomiselle päivälle, lauantaina on jo viikonloppu ja pitkä vapaa.

 5. pauliina says:

  ihanat korut! ja sopii kyllä arkeen ja juhlaan, riippuen mihin vaatteisiin ne yhdistää. kävin (tietysti) tuolla nettikaupassa vähän tutustumassa ja tilaisin heti tämän http://www.twist.fi/bowwowwowsormus-p-553.html suloisen sormuksen, jos uskaltaisin netistä sormusta tilata. koko kun pitäisi sovittaa. en tiedä myydäänkö kotikaupungissani Attlingin koruja, täytyykin selvittää asia.

  1. Sormuksia on kyllä tosi vaikea tilata sovittamatta. Korut ja korvikset menee aina helpommin, toki nekin voivat olla väärän pituisia tms, mutta sormusta olisi hyvä testata ennen ostamista. Tietysti tuotteet voi palauttaa ja tilata sopivamman koon, mutta olisi vaan niin kiva saada kerralla oikea koko.

   Tuo Attlingin rusettisormus on myös tosi kaunis!

 6. Hyvin kauniit, jollain tapaa klassiset. Hyvä valinta!

  1. Kiitos Iduska! Nämä on kyllä aika klassiset vaikkei muoto ihan perinteinen olekaan.

 7. […] Ykkössuosikkini uusista juhlakauden tuotteista on ollut Make Up Storen ruskea glitter rajaustussi Sparkling Brown* (kuvassa yllä keskellä). Tuote on aivan fantastinen ja olen käyttänyt sitä myös töissä lähes päivittäin koko joulukuun ajan. Tuotetta täytyy laittaa muutama kerros jotta rajauksesta saa linjakkaan ja kauniisti kimmeltävän, mutta kun rajauksen saa tehtyä kuntoon se pysyy koko päivän ja näyttää todella kauniilta ja juhlavalta. (Rajaus näkyy hieman näissä kuvissa.) […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.