Talvihaalari

tunnetila: vinkkaus

onepiece vaaka2

Talvikuosinen Marius OnePiece -haalari* on selvästi tämän talven hittituote. Ainakin jos mietitään mitä vaatetta olen käyttänyt viime päivinä ehdottomasti eniten valveilla ollessani.

Sain haalarin pikkujoululahjaksi eräältä PR-toimistolta, ja vaikka haalari on hyvin samanlainen kuin vanha haalarini, on uusi haalari kauniilla kuvioinneillaan ja tummansinisellä hupullaan syrjäyttänyt vanhan haalarin kokonaan.

Haalari-ihastuksestani kertonee sekin, että kun lupauduin auttamaan ystävääni eräässä valokuvausprojektissa toimimalla kuvissa mallina, pukeuduin omasta tahdostani noihin kuviin tuohon haalariin. Kerrankin kun olisin voinut panostaa kuviin oikein kunnolla halusin rötköttää sohvalla lököhaalarissani. Onneksi ajatus sohvasta ja haalarista sopi kuvausten teemaan, niillä siis mentiin. Laitan blogiin lopulliset, projektia varten minusta otetut kuvat kunhan ystäväni saa projektinsa valmiiksi. Jännää ja hauskaa!

onepiece pysty3onepiece puoli

Jos tykkäätte OnePiece -haalareista ja haluatte köllötellä sellaisessa vaikka joululoman rentoina päivinä tai tammikuun pakkasten paukkuessa ulkona, kannattaa vielä hyödyntää OnePiecen verkkokaupassa jouluaattoon asti voimassa oleva, Re:fashionin lukijoille räätälöity alekoodi REFASHION2. Koodilla saa haluamastaan normaalihintaisesta haalarista -20% alennuksen!

Samalla kannattaa myös käydä Re:fashionin ja OnePiecen kampanjasivulla jossa voi voittaa haalaribileet itselle ja kolmelle parhaalle ystävälleen. Pyjamabilepakettiin kuuluu haalari jokaiselle, hemmottelukosmetiikkaa, leffoja ja herkkuja bileiltaan. Bilepaketin arvo on 1500€ ja paketti toimitetaan voittajalle vaikka Muonioon. Kisa ei siis ole tarkoitettu vain Helsingissä asuville.

onepiece vaaka1

Vaikken Re:fashionin OnePiece kampanjaan kuulukaan, käytin silti itsekin tuon alekoodin kun ostin haalarin joululahjaksi maailman suloisimmalle kummipojalleni. En malta odottaa kun näen hänet 110cm haalarissaan. Hän on ihan varmasti syötävän suloinen! (Ja ihmettelee miksi ihmeessä aikuisella kummitädillä on myös lähes samanlainen lastenvaate kuin hänellä..)

* haalari saatu blogin kautta

Kuvat Ilona / Salonkijuoruja

0

(13) Kommentit

 1. Ihana! Sain itse vastaavanlaisen JumpIn -haalarin viime vuonna joululahjaksi ja ennakkoluulot hälvenivät moneen otteeseen sen osalta. Ehkä paras ”hengailu” vaate ikinä. Tosin ulkovessaisen mökkireissun unelma tämä ei ole 😉 Hyvää joulua!

  1. Hahahah, jääkylmässä ulkohuussissa asiointi haalarissa on varmasti ihan kamalaa!!

 2. Virpi says:

  Näyttää todella mukavalta tuo haalari. Ja olet kyllä todella kaunis. =)

  1. Voi kiitos Virpi! Kylläpä kommenttisi tuntui kivalta.

 3. Marjut says:

  Tuo on kyllä ihanan näköinen haalari. Meillä on molemmilla aikuisilla omat OnePiece-haalarit, ja mies tykkää hengailla siinä (harmaassa) kotona, ja minä puen sen (violetin) päälle koiran pikailtapissitykselle. Kummasti siinä tarkenee, vaikka olisi pakkastakin, kun vaan laittaa pipon ja kaulaliinan kaveriksi.
  Hei, ostin aikanaan tuon miehelleni synttärilahjaksi (ja juurikin mökkipukineeksi, kun miehille sen on helpompikäyttöinen myös siellä, toisin kuin meillä naisilla (ks. Domin kommentti)), ja hän tykästyi siihen kovasti kotiasuna.

  1. Miehille tuo haalari onkin ihan ehdoton asu millaiseen käyttöön vaan, naisille jotkut jutut on epäreilun hankalia. 🙂

 4. pauliina says:

  minäkin jo sorruin onepieceen. pukki tuo minulle sinisen yksilön. joulun pyhät meneekin sitten mukavasti haalarissa, eipä paina housun vyötärö suklaan täyttämää mahaa. 🙂 mutta kotiin sen käyttö tulee rajoittumaan, ei mitään kaupassakäyntejä haalarissa (ainakin toivon, että älyän olla esiintymättä julkisesti haalarissa 😉 ).

  1. Toivottavasti pukki toi sopivan haalarin ja tykkäät siitä. Nämä on ihan lempparivaatteita! Helppoja, lämpimiä ja mukavia, ehdottomasti!

   Ja hei, ei mene varmaan aikaakaan kun olet jo ruokakaupassa asioilla tuo haalari päällä…

   1. pauliina says:

    sopivan haalarin toi! ja on kyllä niin mukava löhöilyasu kuin olla voi. värinsä puolesta ihan selvä smurffi-puku. olikohan se tyttö-smurffi nimeltään Smurffiina? mä oon se!

    1. Hahahha, juu, sä olet selkeästi Smurffiina! 🙂

 5. Siitä lähtien kun ensimmäisen haalarin näin sinulla, olen sellaisesta haaveillut sitä kuitenkaan ostamatta. Pihyys (vai pihiys?) iskee joka kerta, kun sen ostamista suunnittelen ja olenkin nyt vuoden päivät yrittänyt vihjailla miehelle kuinka kiva se olisi tässä kotona ja kuinka helppoa olisi sen seuraksi vetäistä Reinot jalkaan, kun vie koirat ulos 😀 Ja vitsit kuinka ihana tuommoinen olisi mökillä!
  Ihanat kuvat on saanut ystäväsi otettua, mutta helppoahan se on kun noin kaunis malli 🙂

  1. Hahahha, ihana Emilia!! Olet innostunut ihan kunnolal kommentoimaan. 🙂 Toivottavasti huomaan kaikki kommenttisi ettei jää yhtään vastaamatta. 🙂 Mutta kyllä, tuo haalari olisi mökille paras vaate (paitsi ne huussireissut..). Täytyy vinkata miehellesi että jos haluat löytää Emilialle onnistuneen lahjan niin tämä on hyvä. Aika kalliitahan nämä ovat, mutta joka sentin arvoisia!

   1. Yksi lupaus katopa tälle vuodelle oli tsempata kunnolla blogisi kommentoinnin kanssa ja tästä se heti lähti rivakasti käyntiin! 🙂

    Huussireissuista saattaisi kyllä tulla mielenkiintoisia, koska sieltä joutuu silloin tällöin lähtemään melko ripeästi jonkun kutsumattoman vieraan vuoksi 😀 Juoksepa siinä nyt sitten haalari kintuissa ötököitä karkuun!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.