Lämmönnousua

tunnetila: tylsyys

180114 eka

Viikonloppuni kiteytyy näihin kahteen Instagram-kuvaan aika hyvin. Lauantaiaamuna heräsin pienessä kuumeessa ja olo oli vetämätön. Viikonlopulle oli vaikka mitä suunnitelmia, mm. lauantai-illalle oli lippu teatteriin ja piti juhlia työkaverin syntymäpäivää, mutta ilta meni valitettavasti sängyn pohjalla. Onneksi tuli edes Putous ja UMK.

Ihan outo olo kun ei ole kunnollista flunssaa, ei nuhaa eikä yskää, ainoastaan lämmönnousua ja jäseniin sattuu. Toivottavasti kuumeinen olo menee pian ohi. Ensi viikolla on nimittäin tiedossa kiireinen työviikko, monta kiinnostavaa iltatapahtumaa ja perjantaina suuntaamme vielä miehen kanssa muutamaksi päiväksi minilomalle juhlimaan synttäreitämme. (Olemme molemmat syntyneet alkuvuodesta joten voimme helposti juhlia yhdessä juhlapäiviämme.) Olisi siis kiva olla kunnossa viimeistään ennen perjantaita, mieluiten tietysti heti.

180114 toka

Finrexin, Fazerin vihreä vanilja-raparperitee* (superhyvää, suosittelen!), inkiväärikeksit ja tumma suklaa maustettuna sitruunalla ja mustapippurilla toimivat eilen jos ei kuumeen, niin ainakin mielen parantajina. Kun jalassa oli vielä maailman pehmoisimmat Arelalizzan kashmirsukat niin kurja olo ja kolotus tuntuivat helpommilta sietää.

Töissä vähintään joka toinen työkaveri on ollut kamalassa flunssassa koko alkuvuoden ja olen koko ajan pelännyt milloin flunssa osuu omalle kohdalle. Toivottavasti teatterin ja muiden rientojen väliin jättäminen ja koko eilisen päivän pötköttely auttaisi ja tulossa oleva flunssa pötkisi pakoon kropasta ennen kuin se edes ehtisi kunnolla alkaa.

Nyt vaan peukut pystyyn että parantuisin pian. Kun vuoden vaihtuminen ulkomailla jäi tänä vuonna kokematta, niin perinteisestä synttärimatkasta en haluaisi luopua mistään hinnasta.

* saatu blogin kautta

0

(8) Kommentit

 1. CurryKaneli says:

  Yritä jaksaa levätä ja juoda runsaasti nestettä, niin paranisit perjantaiksi. Kannattaa harkita, jos lepäisit vielä huomisen, niin varmemmin olisit kunnossa loppuviikosta. Joka tapauksessa toivotaan, että paranet pian!

  1. Kiitos CurryKaneli! Lepääminen ja paikallaan makaaminen on niiiiiin tylsää!! Takamus on jo nyt puuduksissa pötköttelystä, mutta heti kun nousee ylös sängystä huomaa voimattomuudentunteen jaloissa ja tekee mieli kääntyä takaisin makaamaan. Ärsyttävää!!

 2. Pikaista paranemista! Toivottavasti lepo auttaa pian.

  1. Kiitos iduska, voi että toivon itsekin samaa!

 3. pauliina says:

  no höh, tyhmä flunssa. mutta onneksi on aikaa vielä viikonloppuun mennessä toipua. eli pikaista paranemista toivotellaan täältäkin. 🙂

  1. Kiitos pauliina! Täytyy toivoa että tämä outo lämmönnousu menisi pian ohi. Täytynee vielä levätä huominen ja toivoa että paraneminen olisi helpompaa kun malttaa levätä kunnolla. En vaan millään jaksaisi enää pötkötellä! 🙂

 4. Anumaaria says:

  Pikaista paranemista sinnepäin! 🙂

  Mistäköhän tuota Faerin teetä saisi ostettua, entäpä inkiväärikeksejä?

  1. Kiitos Anumaaria! Inkiväärikeksejä saa ainakin Stockalta (merkki on Jules Destrooper ja keksien nimi on Ginger Thins). Fazerin teetä taas löytää Fazerin uusista Leipomomyymälöistä joita on tulossa kovaa vauhtia lisää ainakin pääkaupunkisuedulle, tällä hetkellä on yksi Ullanlinnassa, toinen Citycenterissä ja kolmas Pasilan asemalla. Suosittelen piipahtamaan jos olet Helsingissä! http://www.fazer.fi/Palvelut/Fazer-Leipomo/Leipomomyymalat/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.