Harmaa koruröykkiö

tunnetila: ihastus

030114 close

Muistatte varmaan kun olin alkutalvesta mallina kotimaiselle korumerkille by Design Domi. Tykkään Domin suunnittelemista ja käsin valmistamista koruista tosi paljon, joten osallistuin kuvauksiin pelkästä auttamisen halusta ja osallistumisen ilosta. Ja hauska päivä meillä olikin!

Kaiken tuon hauskuuden jälkeen en voinut uskoa silmiäni kun kiitokseksi kuvauspäivästä Domi vielä kuvausten lopussa sujautti minulle mukaan lahjakortin verkkoputiikkiinsa. Vaivanpalkkaa muka! Minulle paras kiitos kuvauksista oli jo se että sain olla päivässä mukana.

Selailin pari kuukautta viikottain Domin verkkokauppaa ja pohdiskelin minkälaisen korun tai korusetin sieltä valitsisin. Kaikki korut olivat niin kauniita että en osannut valita suosikkiani. Lopulta laitoin Domille viestiä ja pyysin anteeksi kun en ollut vieläkään käyttänyt lahjakorttia, päätöksen tekeminen oli niin vaikeaa.

Domi pisti stopin jahkailulleni ja sanoi valmistavansa minulle oman setin toiveitteni mukaan. Kerroin haluavani settiin helmen, hieman näyttävyyttä ja väriksi valitsin harmaan. Lopputulos* näkyy kuvissa. Olen virallisesti mykistynyt ja syvästi ihastunut!

030114 puolisilkkipaita Bik Bok by Mary-Kate Olsen & Ashley Olsen,
rannekorut by Domi Design, farkut C Wonder

030114 domi

Setissä on toivomani helmi, nahassa on todella kaunis harmaan sävy ja koruihin tuo näyttävyyttä niiden kaksinkertaisuus (jokainen koruista menee kaksi kertaa ranteen ympäri) ja myös hopeanvärisen nahan loisto. Setti on ihan täydellinen!!

Ohuin koru jossa on mukana helmi ja pieni pätkä ketjua, on materiaaliltaan mokkaa. Domi ei ole aikaisemmin käyttänyt koruissaan mokkaa, mutta tämä iholla todella pehmeä ja sävyltään kaunis mokka on materiaalina ihana ja tuntuu hyvin laadukkaalta. Onnistunut uusi materiaalivalinta siis.

Kuten aikaisemmin olen todennut, en välttämättä ole oikein kotonani rannekoruröykkiöiden kanssa. Nämä korut ovat kuitenkin niin upeat, ja sopivat niin arkeen kuin juhlaankin, että hyvä kun maltan ottaa korut yöksi pois ranteesta. Jokainen joka korut ranteessani näkee kehuu niitä aina ja yllättyy iloisesti kun kerron niiden olevan kotimaista suunnittelua ja tuotantoa. Tykkään ranneröykkiöstäni valtavasti ja voisin ostaa siihen ehkä vielä muutaman korun lisää…

* korut saatu kiitokseksi kuvauksista

0

(6) Kommentit

  1. Oh, ihana koru! Ihan sun näköinen. 🙂 <3

    1. Kiva jos koru on mun näköinen, onhan se suunniteltu mulle. 🙂 Domi on kyllä ihan super taitava ja tietää hyvin mistä kukin tykkää.

  2. Tosi sievä! Heti piti mennä kurkkimaan nettisivut. Tuo näyttää myös hyvin mitoitetulta, mua häiritsee rannekoruissa jos ne kovasti hölskyy ja tarttuu kiinni joka paikkaan.. saattaa tosin olla että olen itse vähän tohelo.

    1. Minulla on myös aika siro ranne joten suurin osa rannekoruista on minulle isoja. Domilla on rannekoruihin valittavissa kolme pituutta (S, M ja L) ja sivuilla lukee ranteenympäryksen mittausohjeet. Näin rannekorusta saa itselle juuri sopivan. Huippua!

  3. Olen tätä samaa kommenttia käyttänyt monia kertoja aiemminkin, mutta eihän tähän voi muuta sanoa kuin I-H-A-N-A!

    1. Kiitos Emilia, nämä korut on niiiiiin kauniit!!! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.