Sisustusliikelöytö Tukholmasta

tunnetila: tykkäys

sisustus3

Selailin matkakuumeen helpottamiseksi (tai lisäämiseksi, miten sen nyt ottaa) reissukuvia joulukuiselta Tukholman risteilyltä ja päätin palata vielä hetkeksi niihin tunnelmiin ja esitellä sisustamisesta kiinnostuneille blogini lukijoille kivan vierailukohteen Tukholman keskustassa.

Hyppäsimme siskoni kanssa sataman kulmilta metroon ja ajoimme suoraan Östermalmin metropysäkille. Kävimme ensin ostoksilla Åhlensin Muji-osastolla (tietysti!) ja nousimme sen jälkeen metrotunnelista ylös kauppahallin suuntaan. Törmäsimme heti kauppahallin yhteydessä olevaan kauniiseen, sievään, huoliteltuun ja täydellisen ruotsalaiseen sisustusbutiikkiin. Bruka Designin kolmikerroksinen liike oli kokonaisuudessaan sellaista silmäkarkkia että jopa minä, joka en ole sisustamisesta mitenkään yltiökiinnostunut, olisin voinut viettää liikkeessä tunnin tuotteita ihastellen.

Oma tyylini sisustaa on normaalisti yksinkertaisempi ja ehkä vähän modernimpi mitä Bruka Designin tuotteet ovat, mutta liikkeen kokonaisfiilis, tuotteiden esillepano, liikkeessä leijaileva huumaava tuoksu ja upea liiketila saivat minut haluamaan sieltä vaikka mitä! Ostin itselleni liikkeestä ainoastaan kanelintuoksuisen joulukynttilän, mutta olisin ihan hyvin voinut ostaa liikkeestä keittiötekstiilejä ja tyynyliinoja vinon pinon.

Bruka Designin tuotteet olivat hyvin kohtuuhintaisia ja tekstiileissä käytetyt puuvillat ja pellavat tuntuivat ensituntumalta laadukkailta. Turha höpöttää liikoja, liikkeestä napsimani kuvat saavat puhua puolestaan!

sisustus1 sisustus2 sisustus4 sisustus5

Onko ruotsalainen Bruka Design teille jo entuudestaan tuttu merkki? Mitäs sanotte liikkeestä kuvien perusteella, kiinnostaisiko päästä sisustusostoksille?

0
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  // visuaalisestivaativa //
  21/01/2014 at 12:26

  No oijee! Miten mä olen missannut tämän vaikka hyppäsin Tukholmassa viime vuonna vaikka kuinka monta kertaa. 😀

  • Reply
   tunnetila
   21/01/2014 at 13:21

   Mäkään en ollut kuullutkaan kyseisestä merkistä aikaisemmin. Onneksi nyt olen. Tuolla oli niiiiin paljon kaikkea kivaa.

 • Reply
  Mari Moilanen
  21/01/2014 at 14:01

  Oi; siellä oisi tuollaiset porrasjakkarat, mutta en saanut zoomattua, minkämerkkiset ovat. Muistatko vai saatko zoomattua sinä merkkiä näkyviin? Ollaan etsitty ja etsitty tällaisia, mielummin oisin aidosti vanhana ostanut, mutta ei tahdo löytää niitäkään, joten jos sitten nämä…? 😉

  • Reply
   tunnetila
   21/01/2014 at 14:05

   Moikka Mari! Nuo kaikki tuotteet ovat käsittääkseni heidän omaa merkkiään, eli Bruka design. Porrasjakkarat löytyy täältä http://www.brukadesign.se/kategori/11/trappallar. Jos he eivät postita Suomeen niin kas, siinäpä mahtava syy lähteä piipahtamaan ihanaan Tukholmaan! 😉

   • Reply
    Mari Moilanen
    21/01/2014 at 14:24

    No niinpä; pieni Tukholman matka tekiskin terää 😉

    • Reply
     tunnetila
     21/01/2014 at 14:58

     Tukholman matka on aina hyvä idea. 😀

 • Reply
  Mari Moilanen
  21/01/2014 at 14:03

  Ja nyt luin tarkemmin; ovat siis kaikki saman merkin alla? 🙂

  • Reply
   tunnetila
   21/01/2014 at 14:05

   Jep, ehdin just vastata sulle ja laittaa linkin verkkokauppaan. 🙂

 • Reply
  Ilona
  21/01/2014 at 23:37

  Bruka ei minun tietääkseni ole ihan uusi brändi, sillä minäkin (hyvin epä-trenditietoisena) sen tunnen. 🙂
  Yhdistän merkin juurikin tuollaiseen selkeän skandinaaviseen tyyliin. ja kohtuuhintaisiin (pikku)esineisiin.

  • Reply
   tunnetila
   22/01/2014 at 09:31

   Merkki ei minunkaan tietääkseni ole uusi, mutta en ollut itse kuullut siitä koskaan aiemmin joten siksi päätin vinkata kivasta liikkeestä myös muille. Parasta tuolla tosiaan oli laadukkaantuntuiset materiaalit ja niihin korreloituna hinnat olivat todella kohtuulliset. Kiva kauppa!

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.