Lindex Extended

tunnetila: ihastus

extended1extended2extended3extended4extended5extended7extended6Ihania! Voi vitsit miten ihania!!! Lindex lanseeraa tänä keväänä uuden Lindex Extended -konseptin, joka koostuu laadukkaista materiaaleista, klassisista leikkauksista ja urbaaniin kaupunkielämään soveltuvista vaatekappaleista ja näyttävistä asusteista.

Ensimmäinen Extended-mallisto koostuu kymmenestä tuotteesta ja malliston väriskaala on mustan, harmaan ja kermanvalkoisen eri sävyjä. Pressikuvien perusteella odotettavissa on superkivoja vaatteita, toivottavasti vaatteiden laadukkuus on myös kohdillaan.

Mallisto tulee online shopin lisäksi myyntiin seuraaviin Lindex –myymälöihin Suomessa: Helsingissä Aleksi, Forum ja Hakaniemi, Vantaalla Jumbo, Espoossa Sello ja Iso Omena. Törmätään Lindexillä viikolla kuusi (6) kun metsästämme kilvan näitä uutuuksia!

Kuvat Lindex

0

(4) Kommentit

  1. merikukka says:

    Lyhyesti ja ytimekkäästi: tykkään!!!

    1. Sama! Oli pakko heti julkaista nämä kuvat kun näin ne. Tosi hyvältä näyttää!

  2. Nyt iskee kyllä! …. miksi oi miksi ei muka tule myyntiin Tampereelle? Typerää. Lindex, vielä ehtii korjata tilanteen! 🙂

    1. Jes, hyvä iduska!!! Extended myös Tapereelle!!! Ja jos ei tule niin verkkokauppaan sitten heti väijymään. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.