WST

tunnetila: vinkkaus

WSTOletteko kuulleet uudesta kotimaisesta second hand verkkokaupasta nimeltä WST? WST (= we started this) syntyi, kun vaatteista kiinnostuneet ystävykset alkoivat ensin myydä omia hyväkuntoisia mutta käyttämättä jääneitä vaatteitaan ystävilleen. Pian myös ystävät halusivat vaatteitaan myyntiin ja eipä aikaakaan kun tuotteita oli tulossa myyntiin niin paljon että verkkokauppa päätettiin perustaa.

Kuulin WST:stä sattumalta vähän ennen joulua kun törmäsin Pohjoisella Rautatienkadulla kiinnostavannäköiseen pop up -putiikkiin. Poikkesin tilaan sisälle ja hämmästyin pop up -liikkeen vaatteiden ja kenkien laadukkuudesta. Tarjolla oli mm. Acnea, Filippa K:ta, ketjumerkkien erikoismallistoja ja hyvännäköisiä nahkahousuja ja muodikkaita mutta ajattomia hyväkuntoisia merkkikenkiä.

Päädyin rupattelemaan putiikin perustajien kanssa ja eipä aikaakaan kun kipaisin kotiini katsomaan mitä laadukasta myytävää minulla voisi olla. Kuka tahansa voi siis saada hyväkuntoisia vaatteitaan myyntiin WST:hen. Palvelu pelaa hienosti, sillä myytäväksi valitut vaatteet tullaan noutamaan kotoasi. Vaatteet noudetaan, kuvataan hyvin ammattimaisesti ja hinnoitellaan myyntiin verkkokauppaan.

Verkkoputiikissa ei ole myynnissä vitosen vaaatteita, niitä varten ovat perinteiset kirpputorit. Putiikin vaatteiden kunto tarkastetaan ja ne hinnoitellaan laadun mukaan mutta silti järkevästi. Verkkoputiikki ottaa vaatteen myyntihinnasta 50% itselleen myyntipalkkiota (sisältää tuotteiden noudon, listan laatimisen myyntiin tulleista tuotteista, laadukkaat myyntikuvat, säilytyksen varastossa ja tuotteen postituksen asiakkaalle), eli ihan kohtuullinen korvaus tehdystä työstä.

Tällä hetkellä second hand verkkokaupassa on myynnissä muutama vaate myös minulta, jännittyneenä odotan miten kauppa käy. Yhdet minulle liian pieneksi osoittautuneet kengät menivät ainakin kaupaksi heti kun ne saatiin kuvattua putiikkiin, jee!

Jos kaapeistasi löytyy laadukkaita ja hyväkuntoisia ajattomia vaaatteita jotka ovat sinulle turhia, voisi WST olla hyvä kanava saada vaatteille uudet kodit. Helppoa tämä ainakin on ja juuri sitä arvostan itse valtavasti. Olen kyllästynyt hinnoittelemaan ja kuvaamaan vaatteita kirppiksille tai vaikkapa Huutikseen ilta tolkulla ja lopuksi vielä postittelemaan vaatteita uusiin osoitteisiin. WST on kiireisille laatuvaatteiden omistajille mahtava paikka!

Ja jos WST:ssä on myyjällä helppoa niin myös ostajana palvelu on erinomaista. Vaatteiden laatu tarkistetaan etukäteen (tiedät ettet saa neuleessa mukana yllätysreikää) ja ne kuvaillaan sivuille mahdollisimman tarkasti. Laadukkaat kuvat otetaan vaatteesta mallin päällä ja kuvakulmia on monta. Harva nettiputiikki tarjoaa näin laadukkaita ja monipuolisia kuvia myynnissä olevista tuotteista.

Tsemppiä WSTn perustajille ja onnea uudelle putiikille! Toivotaan että kauppa käy ja tavara vaihtaa omistajaa ripeällä tahdilla!

Kuva WST

0

(5) Kommentit

  1. Tämä on ihan mahtava idea ja itse asiassa tapasin kolmikon siellä pikkujouluissa, joihin säkin meinasit tulla. 😀

    1. Aaah, okei! Olisi pitänyt minunkin jaksaa tulla juhlimaan mutta pikkujouluja oli joulukuussa ihan liikaa! 🙂 Noh, onneksi tapasin tytöt toisaalla ja pääsin tutustumaan palveluun.

  2. Tää on kyllä niin mahtava systeemi! En tiennytkään, että omia vaatteitaan voi laittaa heidän kauttaan myyntiin ja vielä noin suurella voitolla! Tosi hyvä bisnes tytöillä, nostan hattua :–)

    1. Kyllä, omia vaatteita voi tarjota WST:lle myyntiin. Kiva että sinäkin olet innostunut palvelusta. Käyn itse selailemassa valikoimaa lähes päivittäin. 🙂

  3. […] kun huomasin Ninan kirjoittaneen WST:stä aivan hetki sitten. Tuolta valikoimasta löytyy siis myös Ninan vanhoja […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.