Klipsit

tunnetila: ilo

paris shopping klipsuja2

Tympiikö sinua irtoteepussit jotka eivät pysy kiinni millään? Teepussien tarrakiinnitykset lakkaavat pitämästä parin viikon jälkeen ja tee väljähtyy kun pussi on aina raollaan. Yksi vaihtoehto teen parempaan säilytykseen on metallipurkit (brändien omat tai satunnaiset kannelliset purnukat), mutta tilan säästämiseksi pidän irtoteet usein pusseissa joissa ne ostan.

Pariisin reissulla ensimmäinen kauppa jonne halusin, oli Marais’n alueella, Place des Vosgesilla sijaitseva todella kaunis Dammann Fréresin teekauppa. Tuo liiketila on yksi kauneimmista teebutiikeista joita olen koskaan nähnyt, ja kun liike sijaitsi lähellä hotelliamme halusin piipahtaa siellä heti ensimmäisenä.

paris shopping klipsuja3paris shopping klipsuja1

Ostin pari pakettia yhtä lempiteemauistani (Mélange Vénitien) ja vasta liikkeestä poistuttuani muistin, että minun piti kysäistä olisiko heillä myös irtoteepussinsulkijoita. En jaksanut enää kääntyä takaisin joten ajattelin etsiä pussinsulkijoita muualta.

Toinen Marais’n alueella sijaitseva ”pakko käydä” -liike on valtava konseptiliike nimeltä Merci. Liike on aina tupaten täynnä (vaikka siinä on kolme kerrosta) ja jos hermosi kestävät ihmispaljoutta niin suosittelen todella vierailemaan liikkeessä. Mercin valikoimissa on laadukkaita merkkivaatteita, astioita, huonekaluja ja matkustustavaraa matkalaukuista silmälappuihin. Samassa liiketilassa on myös kahvila ja ravintola.

Mercin kodintarvikeosastolta löysin heti etsimäni, kolmen kappaleen pakkauksen italialaisen Clippen teräksisiä pussinsulkijoita (tai paperinpidikkeitä tai mitä ikinä pienillä nipsuilla haluaakaan tehdä). Alle vitosen maksavat klipsit ovat täydellisiä pussinsulkijoita ja ne pitävät pienestä koostaan huolimatta pussinsuun kiinni napakasti. Voilà, nyt pysyvät teen aromit tallella!

paris shopping klipsu

0

(5) Kommentit

  1. Haa! Mä suljen kahvi- ja teepussukat myös paperiklipseillä! Tosin niillä sellaisilla perinteisen näköisillä. 🙂

    1. Sellainen perinteinen (leveämpi) voisi olla ehkä parempikin, mutta nämä oli niin pieniä ja näppäriä että oli pakko ostaa. 🙂

  2. Henna says:

    Olen joskus kauan sitten ostanut Ikean lastenosastolta puisia pyykkipoikia. Pienempiä kuin tavalliset, mutta kuitenkin sopivan jämäköitä. Niillä suljen niin tee- kuin maustepussitkin.

    1. Kiitos hyvästä vinkistä Henna! Ei olisi tarvinnut lähteä Pariisiin asti sulkijoita hakemaan.. 😀 😀

  3. […] Ranskalaisen teen, pienten teräsklipsien ja harmaan kashmirpipon sekä -huivin lisäksi ostin Pariisista kaksi silkkipaitaa ja puhelimelle uuden kuoren. Tuli siis tehtyä vain muutama ostos, mutta nuo ostokset olivat sitäkin onnistuneempia ja kaikki ne löytyivät hankintalistaltani. […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.