H&M:n kevät 2014

tunnetila: tykkäys

pussukka

Kävin eilen H&M:n showroomilla tutustumassa kevään 2014 mallistoihin. Viime syksynä H&M lanseerasi uuden konseptin hieman uniikimmasta mallistosta joka julkaistiin muotiviikkojen yhteydessä. Viime syksyn mallisto oli nimeltään Paris Collection ja sisälsi mm. iki-ihanan pörröneuleen. Erikoismallisto tuli myyntiin verkkokauppaan ja vain valikoituihin liikkeisiin Suomessa (Helsinki ja Tampere).

Tänä keväänä tuo erikoismallisto saa jatkoa ja maaliskuun alussa liikkeisiin saapuu jälleen hieman uniikimpi kevätmallisto vaativampaan makuun. Rakastin tuon malliston fiilistä! Mallistossa on paljon mustaa mokkaa (niin takeissa, housuissa kuin kengissäkin), farkkua, pehmeää roosaa ja hauskoja tupsu- ja hapsuyksityiskohtia. Siisti ja skarppi musta jakku näyttää kaukaa perusvaatteelta, mutta jakun hihansuuta somistaa yllätykselliset tasselit.

Tekoturkis on tärkeä yksityiskohta mallistossa, ja lyhyet, napakasti istuvat mokkatakit on ommeltu erisävyisistä mokkatilkuista (kirjoitin ensin mokkapaloista mutta se johtuu ehkä siitä, että olen vehnättömällä ruokavaliolla ja ajattelen vain vehnää sisältäviä leivonnaisia…). Röyhelösomisteiset puserot tuovat mallistoon pehmeyttä ja tyttömäisyyttä, mutta graafiset musta-valkoiset kuvioinnit ja ronskit vetoketjut luovat sopivan särmän kokonaisuuteen.

lookitbasicsfarkkupaitalempineulehapsuthapsuhuivibootsfiilistahtikorutpinkit bootsit

Tykkäsin mallistosta todella paljon ja ihastuin erityisesti malliston upeisiin kenkiin ja tuohon parissa kuvassa mallinuken päällä olevaan mustaan lyhyeen neuleeseen. Paksu neule oli kivan mallinen ja materiaali tuntui pehmoiselta mutta jämäkältä. Myönnän että minulla saattaa olla jo muutama musta neule, mutta tuo neule on niin minun näköiseni, eikä minulla ole yhtään puuvillaneuletta ja ja ja…

Mitäs sanotte mallistosta poimimistani yksityiskohdista? Tuo ensimmäisen kuvan samettipussukka oli myös todella ihana!

0

(5) Kommentit

 1. Tuo ensimmäisen kuvat pussukka on kyllä valloittava, samoin tykkään viimeisen kuvan kengistä. Tosin alan vähän pelottaa itseäni, kun vaaleanpunaista on hiljalleen hiipinyt kaappiin. Täytyy osata lopettaa ennen legally blonde-hetkiä!! Mustia neuleita ei ole koskaan liikaa, sillä ne pelastavat lähestulkoon minkä päivän tahansa.

  1. Viimeisen kuvan kengät oli kyllä ihanat! Sain valita kevään mallistosta yhden tuotteen itselleni showromille tulleista näytekappaleista ja vitsit että harmitti kun noista kengistä tarjolla oli vain koot 39 ja 40. Olisi ollut kiva piristys kevääseen jos olisin yllättänyt itseni (ja kaikki) ja napannut mukaani nuo kengät. 🙂

 2. Tuo hapsujakku on kyllä ihan mun juttu! Täytyy lähteä Tampereelle visiitille malliston ilmestymisen aikaan ihan paikan päälle sovittamaan. Eivätkä nuo viimeisen kuvan kengätkään kalpene muiden kenkieni rinnalla 🙂

  hannamaria
  http://www.hannamariav.com

  1. Kyllä, mallisto miellytti minuakin kovasti ja voisin ottaa vaatekaappiini vinon pinon malliston vaatteista. 🙂

 3. […] muistutus kaikille H&M:n kevään erikoismallistoa odottaville! Mallisto tulee liikkeisiin (Helsinki ja Tampere) ja verkkokauppaan tänään. Istun […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.