Leffaillan asu

tunnetila: muistelu

260114 toka

Kuten jo aiemmin kerroin, läksimme Pariisiin ilman kameraa vain puhelimet mukanamme. Ajattelin ettei reissussa tule juurikaan kuvailtua sillä kaupunki on tuttu, ja että asukuviakaan ei tarvitse ottaa koska pakkasin mukaan vain muutamia vaatteita joista kaikki on nähty blogissa useita kertoja. Ostin kuitenkin matkalta uuden kaulahuivin (ja pipon), ja kun uusi huivi pääsi heti käyttöön nappasi mieheni sittenkin pari kuvaa asustani.

Asukuvien taustalla piti olla kauniin vehreät ja valoisat Pariisin kadut ja kaupungin ikiaikainen tunnelma, mutta (yllätys yllätys), keskityimme elämästä nauttimiseen niin täysillä että kuvien otto oli unohtua. Lopulta asukuvat napattiin leffateatterissa myöhään illalla sen jälkeen kun olimme käyneet elokuvissa Les Hallesissa.

260114 eka

takki Lindex, huivi Marc Jacobs, neule Zara,
nahkahousut Jimmy Choo for H&M, laukku Gianni Chiarini, kengät Rizzo

Ostoslistallani jo pidempään keikkunut harmaa pipo löytyi iki-ihanan Palais Royalin Marc Jacobsin liikkeestä. Käyn jokaisella Pariisin reissullani tuossa liikkeessä sillä varsinkin aleaikaan sieltä voi tehdä hyviä löytöjä. Nytkin käsillä olivat alen viimeiset päivät ja kaikkialla alennukset olivat 50%-70%. En kuitenkaan ostanut liikkeestä muuta kuin kaipaamani harmaan kashmirpipon ja siihen sopivan vaaleanharmaan kashmirkaulahuivin (huivi kuvassa), ja tietty molemmat olivat normaalihintaisia.

Tummansininen takki ja harmaat asusteet sopivat yhteen ihan käsittämättömän hyvin. En tiedä miksi en ole aikaisemmin tajunnut tuota. Oivalluksestani innostuneena otin uuden huivin ja pipon heti käyttöön. Saman tien kun pukeuduin itse noin, aloin bongailla ympäriltäni jatkuvasti ihmisiä joilla kaikilla oli samantyylinen takki kuin minulla ja takkiin oli yhdistetty vaaleanharmaa huivi. Oikeasti, samanlaisia lookeja tuli vastaan Pariisin kaduilla kymmeniä. Kaikki niistä tosin oli pariisilaisten miesten päällä. Nauratti kerran metrossakin kun toisella puolen käytävää istui superkomea nuori mies jolla oli tismalleen samanlaiset vaatteet päällään kuin minulla. Hupsis!

Noh, rakastan pariisilaisten pukeutumistyyliä ja olen iloinen että solahdin omine vaatteineni mukavasti tuohon joukkoon. Vaikka muistutinkin pukeutumiseltani enemmän pariisilaista miestä kuin naista.

0

(5) Kommentit

 1. Tarja says:

  Kas, enpä minäkään ole hoksannut tummansinisen ja harmaan liittoa! Näyttää tosi kivalta! Kuin myös tuo harmaa pooloneule. Olin joskus vuosia sitten suuri poolojen ystävä, mutta sitten tuli totaalinen kyllästymnen ja ne hävisivät tyystin kaapistani. Kunnes nyt olen innostunut niistä uudelleen ja kaappiini on juuri muuttaneet sekä musta että tummansininen poolo. Välillä ajattelen kyllä olevani hyvin outo näine villityksineni 😀

  1. Kiitos Tarja! Homma kyllä toimii harmaan ja tummansinisen liitossa täydelisesti. 🙂 Mä olen myös aina tykännyt pooloista mutta sitten ne menivät jossain vaiheessa pois muodista ja jäivät itselläkin vähemmälle käytölle. Nyt olen taas löytänyt poolot ja käytän niitä onnellisena. Ei kaula palele vaikkei olisi huiviakaan (paitsi että tietty meillä, sinulla ja minulla, on aina huivi kaulassa).. 😉

   Mäkin haluaisin lisää pooloja, musta ainakin olisi kiva saada.

   1. Tarja says:

    Poolot on kivoja, mutta nyt on kyllä vähän ”tårta på tårta” -olo, kun siihen pitäisi ängetä se habitukseen pysyvästi kuuluva huivikin, ja todellakin sehän ängetään mukaan 😉

    1. 😀 😀

     Toi mun tapani osoittautui Pariisissa hyvin toimivaksi. Eli poolo päälle ja kaula sillä piiloon, sitten huivi vain rennosti aukinaisen takun mausteeksi. Huivi on siis mukana jos alka apalella ja tulee pakonomainen tarve kääriytyä siihen, mutta jos pärjää ilman huivia niin se on mukana vain asusteena. Kun säät tästä vähän Suomessakin lämpenee niin huivi ja poolo vaan molemmat asuihin mukaan! Toimii. 🙂

 2. […] ymmärrä mitä siinä on” tapahtui kun kävimme illallisella italialaisessa ravintolassa leffaillan jälkeen. Tilasin rucolatäytteiset raviolit ja kun annos tuli pöytään ajattelin onnistuneeni […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.