Ihonhoitohaaste Nivealta

tunnetila: hauskuus

kollaasi

*yhteistyössä Nivean kanssa*

Sain Nivealta haasteen lähteä mukaan testaamaan uutta, erityisesti herkälle iholle suunniteltua ihonhoitosarjaa 28 päivän ajan. Nivea Sensitive -sarjan tuotteet eivät sisällä hajusteita, väriaineita tai parabenejä ja niissä vaikuttavat aineet (mm. lakritsijuuri ja viinirypäleensiemenöljy) rauhoittavat ja suojaavat herkkää ihoa.

Nivea Sensitive -sarja sisältää päivä– ja yövoiteen sekä puhdistusmaidon ja uutuustuote miselliveden, joka yhtä aikaa puhdistaa, poistaa meikin kasvoilta ja kosteuttaa ihoa. Vaikka tuote näyttää tavalliselta kasvovedeltä se on kuitenkin paljon enemmän.

Misellit ovat pieniä hiukkasia jotka toimivat iholla magneetin tavoin. Ne vetävät puoleensa ihon epäpuhtaudet ja meikin ja meikki poistuu kasvoilta hyvin hellavaraisesti ihoa hankaamatta ja ärsyttämättä. Iho ei myöskään kuivu niin paljon mitä veden kanssa puhdistettaessa, joten tuote sopii Suomen talveen erinomaisesti.

Nivealla uskotaan herkälle iholle suunniteltuihin uutuustuotteisiin niin vahvasti että he haastavat myös kuluttajat tähän 28 päivän haasteeseen. Osta kaupasta kaikki sarjaan kuuluvat neljä tuotetta ja testaa niitä 28 päivän ajan. Jos et ole tyytyväinen lopputulokseen saat rahasi takaisin. Uskomatonta mutta totta!

Aloitan itse haasteen huomenna* ja haastan Teidät kaikki mukaan testaamaan auttavatko uutuustuotteet todella pakkasen pureman ja kuivan sisäilman kuivattaman ihon palautumisessa kauniiksi, terveeksi ja kimmoisaksi. Jos näin edulliset tuotteet (voiteet 7,95€/kpl ja putsarit vähän yli 5€/kpl) saavat talvi-ihon voimaan hyvin satsaus todella kannattaa. Kaikki testiin osallistuneet voivat raportoida kokeilujaan Nivean FB-sivuilla. Hauska lukea seuraavan parin kuukauden ajan mitä ihmiset ovat tuotteista mieltä.

Ja jottei minun tarvitsisi aloittaa testiä yksin, sain arvottavakseni kaksi ihonhoitosettiä (päivävoide, yövoide, puhdistusmaito ja puhdistusneste) blogini lukijoiden kesken. Aikaa arvontaan osallistumiseen on viikko, eli arvonta alkaa nyt ja päättyy ensi sunnuntaina 16.2. klo 9.30. Arvontaan osallistut jättämällä kommenttiboksiin nimesi ja yhteystietosi, ja kertomalla miksi juuri sinä haluaisit testata tuotteita. Sunnuntaina ilmoitan Nivealle kahden voittajan nimet ja he laittavat heille pikaisesti testipaketit tulemaan.

Vaikka onni ei nyt blogiarvonnassa potkaisisikaan niin haasteeseen kannattaa joka tapauksessa osallistua. Parhaassa tapauksessa löydät herkälle ihollesi edullisen ja toimivat ihonhoitosarjan, pahimmassa tapauksessa tuotteet eivät sovi sinulle mutta saat niistä kuitenkin rahasi takaisin. Eihän tässä voi kuin voittaa!

Korvattavien tuotteiden pitää olla ostettu viimeistään 31.3.2014. Kampanja päättyy 30.4.2014.

* tuotteet saatu testiin blogin kautta

0

(29) Kommentit

 1. Hmm… alkoi kovasti kiinnostaa nuo misellit. Mukana ollaan! Iho-ongelmia on nyt viime vuosina ollut muille jakaa, tunnepohjainen ja herkkä sekaiho ei ole siitä helpoimmasta päästä. Tuotteiden valinta on vähän lottoarvontaa… Olisin niiiiiiin onnellinen kun pääsisin näistä murheista eroon.

  apinanpaivakira @ gmail.com

 2. saara says:

  Vielä 26-vuotiaanakin kärsin väliin ryöpsähtävästä aknesta, toisaalta ihoni on rutikuiva, mutta rasvottuu tosi herkästi. Tekisin mitä vaan, että saisin naaman kuntoon. Joten innolla mukana arvonnassa, jotta pääsisin testaamaan näitä 🙂

 3. Siiri says:

  Talvisin ihoni kuivuu ja välillä tuntuu aralta. Meikkaan kuitenkin päivittäin ja iltaisin meikit on putsattava vaikka iho ei pesua tuntuisi aina kestävänkään. Haussa olisi siis tehokas mutta hellävarainen putsarisetti ja Nivean uutuustuotteet vaikuttavat kyllä lupaavilta !

  [email protected]

 4. tiutau says:

  Mukana arvonnassa!

  Yritän aivan epätoivoisesti etsiä jotain ihonhoitosarjaa joka kävisi tälle allergiselle ja atooppiselle iholleni, mutta vielä ei ole tärpännyt…

 5. HeidiV says:

  Heidi – ja yhteystiedot tiedätkin =)

  Tää sarjahan on just mulle, iho on mimosanherkkä talvisin ja vesipesu tuskastuttaa…

  1. HeidiV says:

   Ja kiitos vinkistä! Laitan tuotesarjan ostoslistalle testiä varten…

 6. Sandi Österlund says:

  Jeah….täälläkin herkkä sekaiho plus allergiaa ja atopiaa ja toki vaihdevuodetkin!!Uudet herkälle iholle kohdennetut tuotteet kiinnostavat aina, sillä iho tahtoo totuttautua vanhoihin tuttihin tuotteisiin ja oireet vähitellen palaavat!Innolla mukana, kuulosta innovatiiviselta sekä etenkin kokeilunarvoiselta, ties vaikka löytyisi nytten pysyvämpikin tuote kylppäriin…!!:)
  [email protected]

 7. Hakusessa vaihtoehtoja apteekin perustuotteille eli mukana arvonnassa 🙂 Perusrasvoilla pärjää putsauksessa ja kosteutuksessa melko pitkälle, mutta olisihan se ihan kiva käyttää välillä jotain muutakin.. Kuiva, atooppinen ja herkästi reagoiva iho ei ole mikään helppo kaveri eli kiva jos näistä markettituotteista alkaisi siihenkin apua löytyä 🙂

 8. Oma ihoni on allerginen sekaiho, kuivuus korostuu varsinkin näin talvisin ja ihoni on todella herkkä hilseilemään, siispä pakkohan tähän arvontaan on osallistua.

  lakkalaatikon.salat(a)gmail.com

 9. 35- vuotias sekaihoni on nyt yllättäen supersuperkuiva, ainut mikä helpottaa on Nivean Creme voide 🙂 Olis siis kiva kokeilla koko sarjaa 🙂

 10. […] ← Edellinen 10.2.2014 08:30 […]

 11. Riina says:

  Kiinnostavan kuuloisia tuotteita, mielellään testaisin. Ikää hitusen alle 40, iho kuivuu kovasti talvella ja ikäkin alkaa ihossa näkyään… Kokeillaan arpaonnea ja jos ei onnista niin mielenkiinnolla seuraan muiden testaajien kommentteja.

 12. Jatta says:

  Ihoni on varsinkin talvisin hyvin kuiva, eikä käyttämäni voiteet ole auttaneet siihen. Kasvoni iho on myös aika herkkä ja kuivuu helposti, joten kokeilisin mielelläni noita puhdistustuotteita tavallisten meikinpoistoaineiden sijaan.

 13. teekku says:

  Ihoni on pintakuiva sekä herkkä. Talvi koettelee todella. Mielelläni kokeilisin uutuuksia.

 14. Nivea-neito says:

  Olen valitettavan laiska hoitamaan ihoni kosteutusta, joten tällainen hauska haaste motivoisi minua suuresti! Niveaa olen päässyt testailemaan vain vähän, viimeksi livboxin mininäytteestä. 🙂

 15. Mmie says:

  Aivan ihana arvonta kuin tilauksesta 😀 Pidempään jo tuskastellut, kun normaalisti täysin sopivat rasvaisen ihon tuotteet eivät toimikaan. Uskoisin, että näillä tuotteilla saisin takaisin kosteuden ja rauhallisuuden iholleni.

 16. marika.t says:

  Mielelläni testaisin sarjaa, koska puhdistusmaito on loppumassa eikä yövoidettakaan tällä hetkellä ole. Näin talvella ihoni kuivuu herkästi pintakuivuuden vuoksi, joten tämä sarja kuulostaisi lupaavalta 🙂

  [email protected]

 17. paula says:

  Minulla on kovin oikutteleva iho. Nyt talvella aina välillä niin kuiva, että iho hilseilee, ja toisinaan taas liian rasvainen. Jospa näistä olisi apua.

 18. Sannu says:

  Minulla on atooppinen ja herkkä iho, joten uudet hajusteettomat ihonhoitotuotteet ovat aina tervetulleita kokeiluun ^_^

 19. Minna says:

  Olisipa hienoa päästä kokeilemaan näitä tuotteita 🙂 Ihoni ärtyy todella herkästi ja etenkin talvella meinaa sen kanssa olla usein ongelmia.

 20. […] Jos siis haluat itsellesi klassikkotuotteen eksklusiivisessa rasiassa käy tykkäämässä statuspäivityksestäni FB:ssä tämän päivän (14.2.) aikana. Jos taas ystävänpäiväyllätys ei tällä kertaa kiinnosta on Sinulla aikaa osallistua vielä Nivean herkälle iholle tarkoitettujen uutuustuotteiden arvontaan. […]

 21. Essi says:

  Olisi ihan huippua päästä testaamaan tuotteita, koska tänä talvena olen joutunut kikkailemaan normaalia enemmän ihoni kanssa, vaikka onkin ollut harvinaisen leuto talvi.

 22. Milla says:

  Uusia tuotteita olisi aina mukava päästä kokeilemaan ja yleensäkin juuri nivean tuotteita paljon käytän, siksi kiinnostaa tämä uusi sarjakin 🙂

 23. nina says:

  Varsinkin tuo misellivesi kuulostaa tosi kiinnostavalta ja voisi sopia minulle hyvin.Täytyy käydä ostoksilla, jos arpaonni ei suosi 🙂

 24. Täällä olisi yks korppuiho, jota kiinnostais

 25. Marle says:

  Koska mikään ei nyt vaan tunnu toimivan, joten jos nämäkin kokeilisi;)

 26. Ilokseni says:

  Yksi herkkäihoinen ilmoittautuu täältäkin testailemaan mielellään uutuuksia 🙂

 27. Atooppisesti kuivahteleva ja sekainen, kuiva ja rasittunut iho? – Täällä bingo. Aina saa olla etsimässä sitä sopivaa voidetta, joka ei lääryä iholla vaan imeytyy ja oikeasti eheyttää kuivat kyynerpäät ja punertavat taipeet. Puhumattakaan siitä, ettei naama puhdistuksen jälkeen punoittaisi kuin kuumennut rautakattila tai tuntuisi tahmealta. Helpotusta siis ja vaihtoehtoja kaivataan, varsinkin opiskelijabudjetin raameissa.

 28. […] Nivean 28 päivän haastetta on nyt takana 21 päivää eli viikon päästä haaste loppuu. Suunnittelin kertovani haasteen puolivälissä kokemuksiani sarjasta, mutta kuukausi on ollut niin hektinen etten ehtinyt kuvaamaan tuotteita aikaisemmin. Mutta nyt, nyt kerron omia kokemuksiani. Parempi myöhään kun ei silloinkaan. […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.