Ihonhoitohaaste Nivealta

tunnetila: hauskuus

kollaasi

*yhteistyössä Nivean kanssa*

Sain Nivealta haasteen lähteä mukaan testaamaan uutta, erityisesti herkälle iholle suunniteltua ihonhoitosarjaa 28 päivän ajan. Nivea Sensitive -sarjan tuotteet eivät sisällä hajusteita, väriaineita tai parabenejä ja niissä vaikuttavat aineet (mm. lakritsijuuri ja viinirypäleensiemenöljy) rauhoittavat ja suojaavat herkkää ihoa.

Nivea Sensitive -sarja sisältää päivä– ja yövoiteen sekä puhdistusmaidon ja uutuustuote miselliveden, joka yhtä aikaa puhdistaa, poistaa meikin kasvoilta ja kosteuttaa ihoa. Vaikka tuote näyttää tavalliselta kasvovedeltä se on kuitenkin paljon enemmän.

Misellit ovat pieniä hiukkasia jotka toimivat iholla magneetin tavoin. Ne vetävät puoleensa ihon epäpuhtaudet ja meikin ja meikki poistuu kasvoilta hyvin hellavaraisesti ihoa hankaamatta ja ärsyttämättä. Iho ei myöskään kuivu niin paljon mitä veden kanssa puhdistettaessa, joten tuote sopii Suomen talveen erinomaisesti.

Nivealla uskotaan herkälle iholle suunniteltuihin uutuustuotteisiin niin vahvasti että he haastavat myös kuluttajat tähän 28 päivän haasteeseen. Osta kaupasta kaikki sarjaan kuuluvat neljä tuotetta ja testaa niitä 28 päivän ajan. Jos et ole tyytyväinen lopputulokseen saat rahasi takaisin. Uskomatonta mutta totta!

Aloitan itse haasteen huomenna* ja haastan Teidät kaikki mukaan testaamaan auttavatko uutuustuotteet todella pakkasen pureman ja kuivan sisäilman kuivattaman ihon palautumisessa kauniiksi, terveeksi ja kimmoisaksi. Jos näin edulliset tuotteet (voiteet 7,95€/kpl ja putsarit vähän yli 5€/kpl) saavat talvi-ihon voimaan hyvin satsaus todella kannattaa. Kaikki testiin osallistuneet voivat raportoida kokeilujaan Nivean FB-sivuilla. Hauska lukea seuraavan parin kuukauden ajan mitä ihmiset ovat tuotteista mieltä.

Ja jottei minun tarvitsisi aloittaa testiä yksin, sain arvottavakseni kaksi ihonhoitosettiä (päivävoide, yövoide, puhdistusmaito ja puhdistusneste) blogini lukijoiden kesken. Aikaa arvontaan osallistumiseen on viikko, eli arvonta alkaa nyt ja päättyy ensi sunnuntaina 16.2. klo 9.30. Arvontaan osallistut jättämällä kommenttiboksiin nimesi ja yhteystietosi, ja kertomalla miksi juuri sinä haluaisit testata tuotteita. Sunnuntaina ilmoitan Nivealle kahden voittajan nimet ja he laittavat heille pikaisesti testipaketit tulemaan.

Vaikka onni ei nyt blogiarvonnassa potkaisisikaan niin haasteeseen kannattaa joka tapauksessa osallistua. Parhaassa tapauksessa löydät herkälle ihollesi edullisen ja toimivat ihonhoitosarjan, pahimmassa tapauksessa tuotteet eivät sovi sinulle mutta saat niistä kuitenkin rahasi takaisin. Eihän tässä voi kuin voittaa!

Korvattavien tuotteiden pitää olla ostettu viimeistään 31.3.2014. Kampanja päättyy 30.4.2014.

* tuotteet saatu testiin blogin kautta

0
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

29 Comments

 • Reply
  iduska
  09/02/2014 at 10:49

  Hmm… alkoi kovasti kiinnostaa nuo misellit. Mukana ollaan! Iho-ongelmia on nyt viime vuosina ollut muille jakaa, tunnepohjainen ja herkkä sekaiho ei ole siitä helpoimmasta päästä. Tuotteiden valinta on vähän lottoarvontaa… Olisin niiiiiiin onnellinen kun pääsisin näistä murheista eroon.

  apinanpaivakira @ gmail.com

 • Reply
  saara
  09/02/2014 at 12:23

  Vielä 26-vuotiaanakin kärsin väliin ryöpsähtävästä aknesta, toisaalta ihoni on rutikuiva, mutta rasvottuu tosi herkästi. Tekisin mitä vaan, että saisin naaman kuntoon. Joten innolla mukana arvonnassa, jotta pääsisin testaamaan näitä 🙂

 • Reply
  Siiri
  09/02/2014 at 12:27

  Talvisin ihoni kuivuu ja välillä tuntuu aralta. Meikkaan kuitenkin päivittäin ja iltaisin meikit on putsattava vaikka iho ei pesua tuntuisi aina kestävänkään. Haussa olisi siis tehokas mutta hellävarainen putsarisetti ja Nivean uutuustuotteet vaikuttavat kyllä lupaavilta !

  [email protected]

 • Reply
  tiutau
  09/02/2014 at 13:48

  Mukana arvonnassa!

  Yritän aivan epätoivoisesti etsiä jotain ihonhoitosarjaa joka kävisi tälle allergiselle ja atooppiselle iholleni, mutta vielä ei ole tärpännyt…

 • Reply
  HeidiV
  09/02/2014 at 14:23

  Heidi – ja yhteystiedot tiedätkin =)

  Tää sarjahan on just mulle, iho on mimosanherkkä talvisin ja vesipesu tuskastuttaa…

  • Reply
   HeidiV
   09/02/2014 at 14:24

   Ja kiitos vinkistä! Laitan tuotesarjan ostoslistalle testiä varten…

 • Reply
  Sandi Österlund
  09/02/2014 at 15:31

  Jeah….täälläkin herkkä sekaiho plus allergiaa ja atopiaa ja toki vaihdevuodetkin!!Uudet herkälle iholle kohdennetut tuotteet kiinnostavat aina, sillä iho tahtoo totuttautua vanhoihin tuttihin tuotteisiin ja oireet vähitellen palaavat!Innolla mukana, kuulosta innovatiiviselta sekä etenkin kokeilunarvoiselta, ties vaikka löytyisi nytten pysyvämpikin tuote kylppäriin…!!:)
  [email protected]

 • Reply
  Emilia
  09/02/2014 at 15:39

  Hakusessa vaihtoehtoja apteekin perustuotteille eli mukana arvonnassa 🙂 Perusrasvoilla pärjää putsauksessa ja kosteutuksessa melko pitkälle, mutta olisihan se ihan kiva käyttää välillä jotain muutakin.. Kuiva, atooppinen ja herkästi reagoiva iho ei ole mikään helppo kaveri eli kiva jos näistä markettituotteista alkaisi siihenkin apua löytyä 🙂

 • Reply
  Hanna
  09/02/2014 at 16:38

  Oma ihoni on allerginen sekaiho, kuivuus korostuu varsinkin näin talvisin ja ihoni on todella herkkä hilseilemään, siispä pakkohan tähän arvontaan on osallistua.

  lakkalaatikon.salat(a)gmail.com

 • Reply
  Pirita
  09/02/2014 at 22:32

  35- vuotias sekaihoni on nyt yllättäen supersuperkuiva, ainut mikä helpottaa on Nivean Creme voide 🙂 Olis siis kiva kokeilla koko sarjaa 🙂

 • Reply
  Kisa-asuja | Tunnetila
  10/02/2014 at 08:31

  […] ← Edellinen 10.2.2014 08:30 […]

 • Reply
  Riina
  10/02/2014 at 08:56

  Kiinnostavan kuuloisia tuotteita, mielellään testaisin. Ikää hitusen alle 40, iho kuivuu kovasti talvella ja ikäkin alkaa ihossa näkyään… Kokeillaan arpaonnea ja jos ei onnista niin mielenkiinnolla seuraan muiden testaajien kommentteja.

 • Reply
  Jatta
  10/02/2014 at 10:35

  Ihoni on varsinkin talvisin hyvin kuiva, eikä käyttämäni voiteet ole auttaneet siihen. Kasvoni iho on myös aika herkkä ja kuivuu helposti, joten kokeilisin mielelläni noita puhdistustuotteita tavallisten meikinpoistoaineiden sijaan.

 • Reply
  teekku
  11/02/2014 at 13:51

  Ihoni on pintakuiva sekä herkkä. Talvi koettelee todella. Mielelläni kokeilisin uutuuksia.

 • Reply
  Nivea-neito
  11/02/2014 at 20:35

  Olen valitettavan laiska hoitamaan ihoni kosteutusta, joten tällainen hauska haaste motivoisi minua suuresti! Niveaa olen päässyt testailemaan vain vähän, viimeksi livboxin mininäytteestä. 🙂

 • Reply
  Mmie
  11/02/2014 at 21:22

  Aivan ihana arvonta kuin tilauksesta 😀 Pidempään jo tuskastellut, kun normaalisti täysin sopivat rasvaisen ihon tuotteet eivät toimikaan. Uskoisin, että näillä tuotteilla saisin takaisin kosteuden ja rauhallisuuden iholleni.

 • Reply
  marika.t
  12/02/2014 at 22:12

  Mielelläni testaisin sarjaa, koska puhdistusmaito on loppumassa eikä yövoidettakaan tällä hetkellä ole. Näin talvella ihoni kuivuu herkästi pintakuivuuden vuoksi, joten tämä sarja kuulostaisi lupaavalta 🙂

  [email protected]

 • Reply
  paula
  13/02/2014 at 08:17

  Minulla on kovin oikutteleva iho. Nyt talvella aina välillä niin kuiva, että iho hilseilee, ja toisinaan taas liian rasvainen. Jospa näistä olisi apua.

 • Reply
  Sannu
  13/02/2014 at 10:48

  Minulla on atooppinen ja herkkä iho, joten uudet hajusteettomat ihonhoitotuotteet ovat aina tervetulleita kokeiluun ^_^

 • Reply
  Minna
  13/02/2014 at 22:15

  Olisipa hienoa päästä kokeilemaan näitä tuotteita 🙂 Ihoni ärtyy todella herkästi ja etenkin talvella meinaa sen kanssa olla usein ongelmia.

 • Reply
  Ystävänpäivänä | Tunnetila
  14/02/2014 at 08:30

  […] Jos siis haluat itsellesi klassikkotuotteen eksklusiivisessa rasiassa käy tykkäämässä statuspäivityksestäni FB:ssä tämän päivän (14.2.) aikana. Jos taas ystävänpäiväyllätys ei tällä kertaa kiinnosta on Sinulla aikaa osallistua vielä Nivean herkälle iholle tarkoitettujen uutuustuotteiden arvontaan. […]

 • Reply
  Essi
  14/02/2014 at 09:07

  Olisi ihan huippua päästä testaamaan tuotteita, koska tänä talvena olen joutunut kikkailemaan normaalia enemmän ihoni kanssa, vaikka onkin ollut harvinaisen leuto talvi.

 • Reply
  Milla
  14/02/2014 at 22:03

  Uusia tuotteita olisi aina mukava päästä kokeilemaan ja yleensäkin juuri nivean tuotteita paljon käytän, siksi kiinnostaa tämä uusi sarjakin 🙂

 • Reply
  nina
  14/02/2014 at 23:14

  Varsinkin tuo misellivesi kuulostaa tosi kiinnostavalta ja voisi sopia minulle hyvin.Täytyy käydä ostoksilla, jos arpaonni ei suosi 🙂

 • Reply
  Henna73
  15/02/2014 at 08:51

  Täällä olisi yks korppuiho, jota kiinnostais

 • Reply
  Marle
  15/02/2014 at 11:18

  Koska mikään ei nyt vaan tunnu toimivan, joten jos nämäkin kokeilisi;)

 • Reply
  Ilokseni
  15/02/2014 at 18:08

  Yksi herkkäihoinen ilmoittautuu täältäkin testailemaan mielellään uutuuksia 🙂

 • Reply
  Marianna
  15/02/2014 at 21:37

  Atooppisesti kuivahteleva ja sekainen, kuiva ja rasittunut iho? – Täällä bingo. Aina saa olla etsimässä sitä sopivaa voidetta, joka ei lääryä iholla vaan imeytyy ja oikeasti eheyttää kuivat kyynerpäät ja punertavat taipeet. Puhumattakaan siitä, ettei naama puhdistuksen jälkeen punoittaisi kuin kuumennut rautakattila tai tuntuisi tahmealta. Helpotusta siis ja vaihtoehtoja kaivataan, varsinkin opiskelijabudjetin raameissa.

 • Reply
  Väliaikatietoja Nivean haasteesta | Tunnetila
  02/03/2014 at 09:35

  […] Nivean 28 päivän haastetta on nyt takana 21 päivää eli viikon päästä haaste loppuu. Suunnittelin kertovani haasteen puolivälissä kokemuksiani sarjasta, mutta kuukausi on ollut niin hektinen etten ehtinyt kuvaamaan tuotteita aikaisemmin. Mutta nyt, nyt kerron omia kokemuksiani. Parempi myöhään kun ei silloinkaan. […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.