Kisa-asuja

tunnetila: tykkäys

olympics1Voi vitsit miten tyylikkäinä Ruotsin urheilijat ovat Sotšissa! Bongasin olympia-asuihin puetut mallinuket Aleksin H&M:ltä ja täytyy kyllä sanoa että Ruotsin joukkue taitaa olla tämän vuoden tyylikkäin. En tosin ole vielä nähnyt Armanin suunnittelemia asuja Italian joukkueelle, mutta silti voisin kuvitella että Italia menee vähän hillitymmällä ja klassisemmalla tyylillä kuin vaikkapa Ruotsi.

Suomen lumilautajoukkueen kierrätysmateriaalista valmistetut asut (vihreä takki ja musta-valkoiset housut) on kivan raikkaat, mutta muuten vaaleat ja turhankin hillityt kisa-asut ovat aika tylsät. On kiva että sinivalkoisuus näkyy asuissa, mutta kuten Ruotsin sinikeltaiset trikoot kertovat, kahden värin yhdistäminen ei tarvitse olla tylsää. Seuraavalla kerralla enemmän rohkeutta peliin ja järjestetän vaikka nuorille suomalaisille suunnittelijoille kisa-asujen suunnittelukilpailu. Jännittävin, innovatiivisin mutta silti käytännöllisin idea voittakoon!

Tosin urheilemaanhan olympialaisiin mennään eikä patsastelemaan makeissa sporttikuteissa, mutta silti.

olympics2olympics3Ps. Nivea-kisa on käynnissä, voita oma ihonhoitosarjasi täältä!

1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.