Uutta Karhua putkeen

tunnetila: ihastus

160214 kengat2

Elokuussa 2012 ostin ensimmäiset Karhuni joista tykkäsin yli kaiken ja jotka kävelin puhki muutamassa kuukaudessa. Toki käytin kenkiä melkein joka päivä ja kävelin Karhuillani kymmeniä ja kymmeniä kilometrejä Manhattania ees taas, mutta kengät hajosivat mielestäni silti liian nopeasti. Tykkäsin lenkkareistani kuitenkin niin paljon etten malttanut luopua niistä vaan käytin niitä suutarilla useita kertoja.

Viime syksynä heitin kengät vihdoin roskiin ja sen jälkeen olin pulassa kun en omistanut kaupunkikelpoisia lenkkareita. Sain pakkomielteen jossain lehdessä näkemistäni mustista nahkaisista Karhuista, ja vaikka edelliset Karhuni menivät rikki liian nopeasti päätin antaa samalle merkille silti uuden mahdollisuuden.

Joulualennusmyynneissä iskin kultasuoneen kun päädyin Karhuja googlaillessani ruotsalaiseen verkkokauppa Zoovillageen. Zoovillagessa oli kaikki Karhut -60% ja tarjolla oli ilokseni myös mustaa nahkaista Karhua jota olin metsästänyt kaikkialta. Klikkailin ostoskoriin mustat nahkalenkkarit ja kun halvalla sai, nappasin mukaan myös tummansiniset kankaiset Karhut. Löytö oli ihan mieletön, sain kahdet superkivat lenkkarit reilusti alle satasella!

Huomasin linkkejä tähän postaukseen hakiessani, että tänään sunnuntaina Zoovillagessa on meneillään alen loppurysäys ja kaikki aletuotteet myydään pois kuudenkymmenen prosentin alennuksella! Jos siis kaipaat mukavia ja trendikkäitä lenkkareita, rentoja streetvaatteita tai lämpimpä parkoja tai untuvatakkeja niin klikkaa itsesi vielä tänään Zoovillageen.

(Verkkokaupan alesta vinkattu pelkästään omasta kiinnostuksesta ja jakamisen halusta, linkit eivät kerrytä bloggaajan palkkapussia.)

0
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply
  iduska
  16/02/2014 at 17:54

  Kiitos, kiitos, kiitos! Niiiiiin hyvä ajoitus. Viimeinen pari purpleja lähti minun ostoskoriin. 35€, olen onnentyttö. Noi sun nahkaiset on myös ihanat, toivotaan uusille pareille pitkää ikää.

  • Reply
   tunnetila
   16/02/2014 at 18:48

   Voi jeeeeeee!!! Kattelin kans noita purpleja, on ihan mielettömän makeet ja se hinta, uskomaton!!! Onnea uusille kengille! <3

 • Reply
  E
  16/02/2014 at 17:59

  Ihanat Karhut! Osaatko sanoa, ovatko ”normaalia” vai isompaa tai pienempää kokoa? Suuntana Zoovillage 🙂 Oma jalkani normaalisti 39, mutta joskus – harvoin – joutuu joissain kenkuleissa ottamaan 40.

  • Reply
   tunnetila
   16/02/2014 at 18:51

   No mulla on normaalisti kengissä joko 37 tai 38 ja näissä otin koon 37. Kankaiset on reilummat mitä nahkaiset, vaikka on ihan sama kenkä. Luulen siis että sun kannattaa ottaa 39, on aika reiluja kokoja (paitsi tosiaan nuo nahkaiset kannattaa ehkä ottaa koossa 40).

   Sekava vastaus, toivottavasti silti auttoi. 😀

   • Reply
    E
    19/02/2014 at 19:40

    Auttoi, kiitti!

 • Reply
  pauliina
  16/02/2014 at 20:57

  kiitos ale-vinkistä! omaan ostoskoriin klikkasin converset ja new balancet. 🙂

  • Reply
   tunnetila
   16/02/2014 at 21:05

   Jee, kiva että voin olla avuksi! 🙂 Tuolta teki niin mahtavia löytöjä että teki mieli ostaa monta takkia ja vaikka kuinka monet kengät! Onneksi koot oli jo aika vähissä niin ei tullut villiinnyttyä ihan liikaa. 🙂

 • Reply
  Pieni lintu
  16/02/2014 at 23:09

  Söpöt kengät!! 🙂

  Mun appiukko oli kerran reklamoinut jostain yli 5v vanhoista kumppareista ja oli saanut uudet. 😀

  http://pienilintu.blogspot.fi/

  • Reply
   tunnetila
   17/02/2014 at 11:38

   Itse asiassa minäkin tein reklamaation kun kengät repesivät saumasta jo kolmen kuukauden käytön jälkeen. Lähetin valokuvat kengästä ja kerroin ostoajankohdan jne. Sain pari vastausta mutta sitten asiaa hoitanut henkilö jäi lomalle enkä kuullut jutusta enää sen jälkeen mitään. Eli myönnettävä on että jäi vähän huono maku koko jutusta.

   Haluan kuitenkin mielelläni suosia suomalaista ja kun tykkään Karhuista paljon, päätin antaa heille vielä uuden mahdollisuuden.

   Appiukkosi on kyllä saanut todella erinomaista palvelua. 😀

 • Reply
  Onks toi sun syntymävuosi? | Tunnetila
  17/02/2014 at 08:30

  […] ← Edellinen 17.2.2014 08:30 […]

 • Reply
  Mikko
  17/02/2014 at 23:18

  Varsinkin nuo mustat nahkaiset ovat niin hienot! Katselin niitä juuri tänään R/H uudessa liikkeessä ja tulit heti mieleen.

  • Reply
   tunnetila
   18/02/2014 at 15:05

   Hih, kiitos Mikko! Kuulinkin R/H:n myyvän näitä. Ystäväni, joka näki nämä minulla jalassa, kävi saman tien R/H:sta ostamassa omansa. On nämä vaan niin makeet! 🙂

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.