Onks toi sun syntymävuosi?

tunnetila: onni

210214 viidesTadaa, minulla oli eilen asukuvatreffit!!! En ole tämän vuoden aikana saanut blogiini kunnollisia asukuvia ja kiukuttelin jo miehelleni yhtenä iltana lopettavani koko blogin pitämisen asukuvien puutteen vuoksi. Ihana ystäväni Ilona riensi kuitenkin apuun joten blogin jatko on taas hetkeksi turvattu.

Vaikka blogini ei mikään varsinainen muotiblogi sanan varsinaisessa merkityksessä olekaan, niin silti asukuvien puute ärsyttää ihan valtavasti. Päälle valikoitunut asu nimittäin kertoo fiiliksistä joskus enemmän kuin tuhat sanaa. Viime päivinä olen halunnut huutaa asuni kautta sata kertaa ”Kevät! Kevät! Kevät!”, ja on harmittanut ihan suunnattomasti kun en ole saanut ketään ottamaan kuvia suosikkilenkkarein höystetyistä asuistani.

210214 tokahuivi Marc Jacobs, college Zoe Karssen,
hame H&M, lenkkarit Karhu

210214 kolmas210214 neljas210214 ekaOstin mustan sifonkihameen H&M:n alesta ennen joulua ja olen käyttänyt hametta jo useita kertoja. Kuvittelin säästäväni ohuen huitulahameen kesäksi, mutta hame on päässyt ylle jo mm. joulupäivän illallisella ja arkisemmin paksuun neuleeseen ja lenkkareihin yhdistettynä treffeillä ystävän kanssa.

Tiesin heti hameen nähdessäni haluavani yhdistää juhlavalta vaikuttavan hameen lenkkareihin ja collegepuseroon, mutta harmikseni minulla ei ole ollut yhtään collegepaitaa. Viimeisin harmaa collarini päätyi roskikseen sen jälkeen kun kokatessa roiskautin siihen sellaiset öljytahrat että pusero oli entinen. Nyt on collegen puute korjattu ainakin hetkeksi, löysin nimittäin Zoe Karssenin mustan, tosi makean puseron Sofinahista viime viikolla.

Olen aina ollut sitä mieltä että paras collegepusero on meleerattu harmaa eikä siinä ole kuvioita tai mitään muutakaan ylimääräistä. Tämän mustan printticollegen (!!!) nähdessäni olin kuitenkin myyty ja puserohan on tähän asuun täydellinen! Ja oikeastaan tekee ihan kaikista asuista piirun verran kivemmat. Puseron printti tosin on aika pöljä, mutta minkäs teet jos se on muuten täydellinen. Toivottavasti kukaan ei lue tuota printtiä tai ainakaan ota sitä vakavasti. Ja oikeasti, tekstistä viis, kunhan kukaan ei luule että puserossa komeilee syntymävuoteni…

Kuvat Ilona / Salonkijuoruja

0

(15) Kommentit

 1. Kaisa says:

  😀 Vielä joku kirkas kynsilakka, niin kevät on täällä!

  1. Jee, kevät kevät kevät! Mä olen luopunut jo ”talvilakoistani” ja kynsissä on jo hieman keväisempi sävy. Ei kirkas eikä kesäinen, mutta vaaleaa hentoa kevättä on havaittavissa. 🙂

 2. Yay! Ihan mieletön kombinaatio!

  Ei tosin liene yllätys, että musta ja printit puhuttelevat meikäläistä. 😀

  1. Voi kiitos Aino!! Tykkään tuosta asusta kyllä tosi paljon itsekin.

 3. Tiedän tuon tuskan, mua ärsyttää kanssa. Kuvista muutenkin onnistuu ehkä 0,2 % ja sitten niitä saa vielä otettua todella harvoin… Kiva asu, tykkään! Laitoin tänään itsekin tennarit ja fiilistelin varovasti kevättä. Mut ei ihan vielä, sanoivat varpaat 🙂

  1. Joo, asukuvien saaminen on bloggaamisessa eniten tuskaa aiheuttava homma. 🙂

   Lenkkareissa on paksummat pohjat joten nämä ovat näille säille jo aivan passelit. Varsinkin nämä nahkaiset tuntuvat ihan lämpimiltä.

 4. Anumaaria says:

  Nyt vasta muistin, että mullakin on tuon tyylinen Vero Modan hamonen. Pian taas käyttöön!

  Ja hei, ei mitään pelkoa että luulisivat syntymävuodeksi. 🙂

  1. Heh, kiitos Anumaaria! 🙂

   Nyt kaivat oman hameesi myös käyttöön! Paksut sukkahousut vaan alle niin tarkenee jo ihan hyvin. (Paitsi äsken ulkona satoi lunta, nouuuu!!!)

 5. Nasu says:

  Sulla on Nina pettämätön taito yhdistää eri tyyppisiä vaatteita. Tämäkin on niin kiva. Asiasta toiseen. Oletko lukenut kirjaa Hyvän mielen vaatekaappi? Suosittelen, vaikka sä olet kyllä elänyt kirjan oppien mukaan jo pitkään.

  1. Voi kiitos Nasu, onpa kiva kuulla! 🙂

   Olen lukenut ko. kirjan ja postasinkin siitä jonkin aikaa sitten. Kuten arvelitkin, en saanut siitä hirveästi uusia ahaa-elämyksiä sillä olen elänyt aika järkevästi viime vuosina, mutta aina jotain uutta tulee ja hyvä että tärkeistä asioista muistutellaan silloin tällöin. 🙂

   Tässä vielä linkki postaukseeni.
   http://tunnetila.refashion.fi/2014/01/10/hyvan-mielen-vaatekaappi/

   1. Nasu says:

    Voi multa oli mennyt tuo postaus ohi. Kirja on kyllä antanut paljon ajattelemisen aihetta ja totuus itselläkin on, että ne toimivimmat asukokonaisuudet tulee rakennettua aina niistä samoista lempivaatteista. Nytkin keräsin maaliskuun kahden päivän koulutuspäiville vaatteita ja kuudella vaatteella ja kaksilla kengillä saa rakennettua 3 asua, joista yksi vielä iltajuhlaan. Suurin osa vaatteista on ostettu Lontoosta, joten taidanpa sitten keskittää ostokset matkoilla tehtäviksi 🙂 Siellä tulee aina tehtyä parhaat löydöt.

    1. Mulla on kans reissuissa/seminaarimatkoilla yms. mukana ihan älyttömän vähän vaatteita. Olisi pitänyt tehdä postaus Pariisin reissun vaatteista. Pärjäsin siellä neljä päivää ihan muutamalla vaatteella.

     Myös minä ostan suurimman osan vaatteistani ulkomailta. Tuosta tavasta tosian haluaisin vähän päästä pois sillä haluaisin kannattaa kotimaisia yrittäjiä ja ostaa vaatteeni heiltä. Mutta tosuus on, etten koskaan ehdi Suomessa kaupungille joten ostokset keskittyy väkisin lomamatkoille jolloin on aikaa vaellella kaupoissa.

 6. Zufe says:

  Mitä vikaa syntymävuodessa?!?!?!
  ;D

  1. 😀 😀 😀 Ei muuten mitään, paitsi että jos on itse syntynyt toisella vuosikymmenellä niin ei vielä tässä vaiheessa halua näyttää yhtä arvokkaalta ja upean naiselliselta, mitä sitten kun on oikeasti tuon ikäinen. ;D

 7. […] möyhimisestä, mutta nyt haluaisin aloittaa puutarhanhoidon ja mieluiten heti. (OIenhan ollut kevätfiiliksissä jo yli viikon.) Näin Helsingin ydinkeskustassa ilman parveketta asuvana henkilönä oman puutarhan […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.