Kesän kaipuu

tunnetila: fiilistely

bestsellerss14ekabestsellerss14tokaespadrillotkuvat yllä Bestseller s/s14, mm. Pieces, Selected

beachwear1beachwear2beachwear4beachwear3kuvat yllä H&M s/s14

kelloturkoosialiskolasitkengatkuvat yllä PR-toimisto Polhemin edustamien brändien s/s14 mallistoja,
mm. Zalando, Gina Tricot

PR-toimistot ja showroomit pullistelevat parhaillaan tulevan kevään ja kesän uutuuksia ja olen ehtinyt itsekin muutamaan paikkaan ihastelemaan kesän uusia juttuja. Olen niin mustiin pukeutuja ja villapuseroiden rakastaja, että vuoden kohokohta on yleensä syysmallistojen ihastelu. Kesäinen hempeily tulee useimmiten ohitettua olan kohautuksella ja toteamuksella, etten kuitenkaan, tänäkään vuonna, löydä itselleni kivaa kesämekkoa.

Tällä kertaa olin kuitenkin aivan innoissani vaaleista sävyistä, ohuista, laskeutuvista kankaista ja herkistä, hempeistä kuoseista. Poimin normaalisti kameran muistikortille kesämallistojen ainoat mustat jutut ja olen iloinen että myös kesällä on ok pukeutua mustaan. Tällä kertaa ainut musta juttu joka pääsi ihasteltavien asioiden listalle, oli H&M:n ohuen ohut pitkä rantamekko (kuva 5). Niitein koristeltu sifonkimekko pelastaisi mukavuudenhaluisen rantalomailijan pikapyrähdykset biitsiltä jäätelökioskille. Tuo mekko (ja ihana rantalomamatka) on pakko hankkia kesälomaa silmällä pitäen!

Lempikenkiäni espadrilloja ja raidallisia kangastossuja löytyi jokaiselta showroomilta enkä soisi tuon trendin loppuvan koskaan. Niin varmasti kun kesään kuuluvat raitapaidat, kuuluvat omaan kesääni myös espardillokset tai kangastossut.

Triwan kauniit kellot (kuva 8), Piecesin herkät huivit (kuva 2) ja Gina Tricotin hauskat aurinkolasit (kuva 10) veivät ajatukseni auringon paahtamalle rantahietikolle ja lomalaisen rentoon ja hassuttelevaan mieleen. Päälle bikinit ja harsomekko, päähän suurilierinen hellehattu ja silmille hölmönnäköiset lomalasit. Toiseen käteen hyvä kirja, toiseen lasillinen vastapuristettua kylmää hedelmänektaria.

Voi vitsit miten kaipaankaan kesää!

0

(2) Kommentit

  1. Anumaaria says:

    Perhoshuivit, tai siis huivit, joissa on perhoskuvitus, löytävät tiensä aina minun kaappiini. Ja tuoltakin pongasin yhden siivellisen! Näyttääpä vielä olevan hieman tummempi mustine perhosineen. Sopis ihan sikahyvin nahkatakin kanssa… 😉

    1. Oikeassa olet, mustan nahkatakin pariksi tuo olisi ihan täydellinen huivivalinta! 🙂 Minulla on hurja huivifiksaatio, niitä tekee aina mieli ostaa lisää. Joskus blogissa harmittelinkin miksi pitää olla vain yksi kaula kun huiveja riittäisi moneen kaulaan. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.