Sade yllätti

tunnetila: kiitollisuus

140214 neljas

”Ehditäänkö me ottaa nää kuvat vai alkaako täällä just nyt sataa?”
”Ei kai sun kamera mene rikki tästä tihkusateesta?”

140214 toka takki Lindex/Holly&Whyte, huivi Marc Jacobs, neule MarcO’Polo,
housut Samuji, lenkkarit Karhu

140214 viides

”Voi vitsi mitä glamouria tää bloggaajan arki on!
Kuvia on otettava silloin kun ulkona on valoisaa, satoi tai paistoi.”
”Hei pitäiskö jättää nää kuvat väliin, sade vaan yltyy?”

140214 niska

”Ai tuleeko sieltä joku?”

140214 sivusta

”Mä en halua että sä joudut kärsimään mun takia!”
”Nyt sataa jo kaatamalla, mennään äkkiä sisälle!”
”Kiitos Ilona, sä olet paras!”

Kuvat Ilona / Salonkijuoruja

0

(4) Kommentit

 1. Tarja says:

  Ihana postaus! Ja näytät jotenkin aivan erityisen sievältä noissa kuvissa. Kaunis hymysi ja ihana kirkas huulipuna: niin nätti yhdistelmä!

  Ja eikö ole kummat kelit. Helmikuussa sataa vettä ja ulkona tuoksuu keväälle! Jopa täällä. En ymmärrä. En niin hirveästi pidä talvesta, mutta pidän kyllä maaliskuun auringosta valkoisella hangella ja pikku pakkasessa. Hiihtoloma ensi viikolla ja melkein saa ruohoa leikata, ihme hommaa! 🙂

  PS: Sinisen ja harmaan liitto on hiipinyt minunkin pukeutumiseeni, kiitos inspiraatiosta! Nyt jatkan esseiden kirjoittamista, huoh… (miksi sitä rupeaa tämmöiseen näin vanhana, toinen huoh…)

  1. Kiitos Tarja! Harmaan ja tummansinisen liitto on tosi toimiva enkä ymmärrä miten vasta nyt sen olen huomannut. Toki voi johtua siitä, etten ole aikaisemmin käyttänyt sinistä. 🙂

   Heh, se vasta olisikin jos ruohoa tarvitsisi helmikuussa ajella! Bongasin tänään täältä jo ensimmäiset krokukset tai jotkut kevätkukat jotka puskivat aurinkoon märästä maasta. Ihan ihmeellistä! Toivottavasti kaikki kasvit ei kuole jos takatalvi vielä yllättää.

   Tsemppiä esseiden kirjoittamiseen! Et ole Tarja yhtään vanha tuohon hommaan, voit olla ainoastaan ylpeä itsestäsi ja niistä saavutuksista joita pian edestäsi löydät!

 2. Näissä kuvissa on kyllä kiva tunnelma, tykkään myös. Ja Tarjan kanssa samaa mieltä, hyvin kauniilta näytät 🙂 Ja tuo huivi näyttää ihan täydelliseltä.

  1. No mutta voi kiitos iduska! <3

   Mietin julkaistako näitä kuvia ollenkaan kun näytin niissä mielestäni niin paksulta ja väsyneeltä. Kiva kuulla ettei kuvien malli olekaan ihan niin ankea miltä itsestä näyttää. 😀 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.