Puutarhakosmetiikkaa

tunnetila: tahtoo

En ole ollut koskaan sen kummemmin kiinnostunut puutarhan hoidosta, kukkien istuttamisesta tai mullassa möyhimisestä, mutta nyt haluaisin aloittaa puutarhanhoidon ja mieluiten heti. (Olenhan ollut kevätfiiliksissä jo yli viikon.) Näin Helsingin ydinkeskustassa ilman parveketta asuvana henkilönä oman puutarhan perustaminen on aika hankalaa, mutta vitsit kun haluaisin sen oman pienen maatilkkuni nyt.

Ai miksikö? Noh, haluaisin ostaa Laura Ashleyn puutarhakosmetiikkaa!!! Voitteko kuvitella että Laura Ashleyllä on oma kosmetiikkasarjansa puutarhassa puuhasteleville ihmisille? Garden -nimeä kantava sarja sisältää vaatteiden, kumisaappaiden, haravoiden, lapioiden ja muiden puutarhatuotteiden lisäksi kosmetiikkaa. Garden -sarjan saippuat poistavat tehokkaasti lian ja mullan tuoksun käsistä ja avocadoöljyä ja aloe veraa sisältävät voiteet kosteuttavat jatkuvasti pestäviä käsiä.

Voi vitsit sentään! Jos en itse pääse istuttelemaan kukkia niin mikä olisi sen parempi tuliainen omakotitalossa asuvalle tai mökillä viihtyvälle ystävälle kuin nämä tuotteet. Taitavat olla sitä arjen luksusta parhaimmillaan!

Tuotteita saa mm. Norris Cosmeticsista, postaus putiikista täällä

0

(7) Kommentit

 1. Tarja says:

  Voi ei! Puutarhakosmetiikka 😀 Enpä ole moisesta aikaisemmin kuullutkaan. Juuri tällä hetkellä koko juttu tuntuu ihan turhalta, mikä todennäköisesti tarkoittaa, että muutaman viikon päästä en pysty muuta ajattelemaankaan kuin että en voi elää ilman puutarhakosmetiikkaa 😀 Todellakin arjen luksusta! Voisin ehkä perustella mahdollisen hankinnan sillä, että voin käyttää noita mökillä. Hmmm… Alan miettiä tätä asiaa tarkemmin (vaikka ne esseet eivät ole vieläkään valmiita)…

  Ihanaa viikonloppua!

  1. No en ollut minäkään tiennyt että puutarhanhoitajille on ihan oma kosmetiikkasarjansa. 🙂 Ja juuri mökille ajattelin itsekin tuon sarjan olevan ihana. Mökillä ollessa kun mieli aina muutenkin lepää niin olisipa ihana hemmotella siellä itseä erityisillä tuotteilla. Mökki kun tuntuu usein olevan paikka jonne naoataan ne kosmetiikkatuotteet ruokakaupasta samalla kun ostetaan kärry kaupalla ruokaa. Miksei mökillekin voisi viedä joskus jotain vähän luksusta.. 🙂

   1. Ja niin, tsemppiä esseiden kirjoittamiseen! On vaan hyvä käydä välillä täällä tuulettamassa ajatuksiaan että jaksaa taas paahtaa asiatekstin kanssa. 😉

    1. Tarja says:

     Kiitos tsempeistä! Tuo opiskelu puuha vaatii ennen kaikkea vain sinnikkyyttä ja hyviä istumalihaksia. Koneen äärestä ei nousta ennen kuin on valmista. Ja tulihan sitä, suoritus palautettu 🙂 Ja nyt lomaillaan seuraava viikko! Tuntuu huisin mukavalta! Rentouttavaa viikonloppua!

     1. Hurraa ja onnea!! Ansaitset todellakin nyt kunnon loman! Kivaa lomaa teille ja muista rentoilla ja olla viikko suorittamatta. 🙂

   2. Tarja says:

    Näinpä juuri: kun mökillä kerran rentoudutaan ja ladataan akkuja, niin pitäisihän siellä olevan kosmetiikan tukea tätä 😀 Itsellä oli mökkielämän aloitusvaiheessa ajatus, että sinne roudataan kaikki tuotteet, joista ei tykkää normaalioloissa. Ei toimi! Luovuin koko jutusta ja mökillä käytetään niitä samoja tuotteita kuin muulloinkin. Paitsi ensi kesänä tod.näk. sitten Laura Ashleytä 🙂

    1. Heh, minäkin olen ajatellut ihan samalla tavalla. Jos joskus saan mökin vien sinne kaiken ”roinan” kotoa. Miksi mökillä on tuollainen maine? Mökki kun on ihanin asia maailmassa niin miksi siitä pitäisi tehdä kaatopaikka? Onneksi olet jo huomannut ettei homma toimi noin. Suosittelen siis hankkimaan sinne myös Laura Ashleytä ensi kesäksi. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.