Värien ilta

tunnetila: tykkäys

* yhteistyössä Cutrin*

Sain alkuvuodesta Cutrinilta kutsun osallistua hyvin kiinnostavaan hiushaasteeseen. Hiushaaste kestää kuusi viikkoa ja haasteen aikana testataan uutta, värjätyille hiuksille tarkoitettua shampoota, hoitoainetta sekä tehohoitoa. Testattavana on Cutrinin uusi tuoteperhe Reflection Color Care joka on kehitetty pidentämään hiusvärin kestoa ja samalla häivyttämään tyvikasvua.

Blogini pitkäaikaisimmat lukijat saattavat muistaa että lopetin hiusten värjäämisen noin kolme vuotta sitten. Olin ollut sitä ennen kymmenen vuotta todella tummahiuksinen, hiukseni olivat välillä lähes mustat. Kolmisen vuotta sitten päätin, että haluan päästä lähemmäs luonnollista hiusväriäni ja aloin kasvattaa tummaa väriä pois. Olen onneksi aika tumma muutenkin joten tyvikasvu ei ollut ehkä ihan pahimmasta päästä, mutta aika värittömältä hiukseni ovat tuntuneet viimeiset vuodet. Tai siis tumma väri on pysynyt pituuksissa kuin tauti, tyvestä kymmenen senttiä on ollut omaa väriä. Ah miten ihanaa!

Haasteen myötä hiukseni värjättiin ensimmäistä kertaa vuosiin ja sain niihin omaa väriäni hyvin lähellä olevan sävyn. Pituudet ovat edelleen hieman tummemmat, mutta eivät enää niin häiritsevästi kuin ennen. Värjäyksen jälkeen olen lupautunut pesemään hiuksiani Cutrinin uutuustuotteilla ja kuuden viikon jälkeen istun jälleen Cutrinin kouluttaja Merin tuoliin ja katsomme miten hiusväri on kestänyt. Hauskaa ja jännittävää!

Olen hyvin innostunut haasteesta, sillä tykkään jakaa blogissani vinkkejä laadukkaista tuotteista hyviin säästövinkkeihin. Jos hiuksiaan usein värjäävä voi näiden, hiusvärin kestoa pidentävien tuotteiden avulla pidentää kampaamokäyntien väliä ja näin säästää edes hieman rahaa, on uutuussarja ehdottomasti vinkkaaminen arvoinen. Ja niin, esittelen testiin saamani tuotteet vielä tarkemmin omassa postauksessaan.

* kuvat Cutrin / Emma

0

(4) Kommentit

 1. Kuulostaa huikealta! Innolla jään odottamaan testin tuloksia 🙂
  Olen vihdoin päässyt irti vuosia kestäneestä hiusten värjäämisestä, mutta omaan väriin totuttelu ei vain meinaa luonnistua.
  Tummassa tukassa vuosikausia viihtyneenä tällainen keskiruskea tukka onkin aivan outo ja yli puoli vuotta kestänyt tukan värin aiheuttama identiteettikriisi alkaa riittämään 😉
  Palaisin ilosta kiljuen takaisin tummempaan väriin mikäli värin kestoa saisi jollakin pidennettyä eli peukut pystyyn tälle testille!

  1. Olisi kyllä kiva jos nämä tuotteet pidentäisivät värjäysvälejä ja niillä saisi peittoon tyvikasvun. Raporttia seuraa! 🙂

 2. […] Kuten jo aikaisemmin kerroin, sain Cutrinilta kutsun hiusvärihaasteeseen ja otin haasteen vastaan innoissani. Kuusi viikkoa kestävän haasteen tarkoituksena on testata Cutrinin uutta Reflection Color Care -kotihoito-ohjelmaa. […]

 3. […] varmaan kun pääsin kahdeksan viikkoa sitten testaamaan Cutrinin uutta Color Reflection Color Care -sarjaa? Juuri ennen Milanon matkaa Cutrinilta saamani […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.