Pakkomielteestä pettymykseksi

tunnetila: pettymys

MINNA-PARIKKA-CLIM-BLACK-2Julkaisin viime syksynä, olisiko ollut lokakuun alussa, Instagramissa kuvan, joka on jäänyt vaivaamaan minua. Kävin tuolloin Minna Parikan kanta-asiakasillassa ja siellä ihastuin syksyn uutuuskorkkarimalliin Clim. Climin mustat sirot mokkakorkkarit harmain yksityiskohdin olivat kauneimmat kengät jotka olin vähään aikaan nähnyt. En kuitenkaan sovittanut kenkiä sillä tiesin etten ihan välttämättä tarvitse uusia korkkareita. Pelkäsin myös että sovituksen jälkeen minun olisi pakko saada ne.

Tuosta kantisillasta lähtien olen huomannut miettiväni kenkäkaunokaisia hämmentävän usein. Viime viikolla klikkailin itseni taas Parikan verkkokauppaan ja olin lentää pyrstölleni kun huomasin Climien olevan superalessa. Hintaa kengillä oli enää 130€! Elämäni tilaisuus oli koittanut ja suunnistin heti työpäivän jälkeen Minna Parikka Universumiin Aleksille.

Oma kokoni löytyi hyllystä ja jestas miten upealta kengät näyttivät jalassa! Olin onnesta soikeana kunnes nousin seisomaan ja yritin kävellä. Kymmenen sentin korko ilman platoota sai jo ensimmäisellä askeleella kipeän, tähystysleikkausta vailla olevan polveni tuleen ja vinkaisin kivusta. Ei ei ei, en voinut uskoa että kengät olivat minulle liian korkeat!

Yritin sinnikkäästi kävellä kengillä kivusta huolimatta mutta lopulta järki voitti tunteen. Sinne ne siis jäivät, kengät joista olin haaveillut viisi kuukautta. Kaikille hyväpolvisille Parikan ystäville kuitenkin tiedoksi, nyt noita klassisen tyylikkäitä ja siroja kenkäkaunottaria saa hyvin edulliseen hintaan. Voi epäreiluuden epäreiluus!

* kuva Minna Parikka Shop

0

(6) Kommentit

 1. Oih ja voih!
  Onpa harmi että kengät eivät olleetkaan hyvät, koska älyttömän kauniit ne olisivat olleet. Onneksi kuitenkin pidit pääsi ja kengät kauppaan! 🙂

  1. No juu, mietin kaupassa ääneen että en kyllä osta kenkiä hyllyyn ihasteltavaksi vaikka kuinka kauniit olisivatkin ja myyjä oli samaa mieltä. Käyttöön ne on tarkoitettu. Voi polvi parkaani!

 2. Oi miksi luin tämän jutun ..!? Suurin osa Parikan kengistä ei ole mieleeni, mutta aina välillä hän osaa yllättää. Nämä ovat kyllä kauniit ja kohdallani 10cm on aika standardi. Tiedät varmaan, että kaappiini ei mahdu yhtään uutta paria, mutta kai se on käväistävä Aleksin kautta tässä joku päivä..

  1. Noi on Domi sinulle täydelliset!! Jalassa niin järjettömän kauniit ettei ole tosikaan. Toivottavasti saat ostettua omasi, voin sitten ihailla niitä joskus sinulla. 🙂

 3. Anumaaria says:

  It just wasn’t meant to be. 😉 Jotkut vielä ihanammat, ja ennen kaikkea mukavammat osuvat pian kohdalle.

  1. Toivotaan Anumaaria näin! Onneksi voin ihailla noita kaunokaisia täältä blogistani ikuisesti. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.