Totuus päivän asuista

tunnetila: huvitus

160214 eka 160214 toka160214 kolmas 160214 kengat1neule Zoe Karssen, huivi Marc Jacobs, rannekorut By Design Domi,
housut Samuji, laukku Tory Burch, lenkkarit Karhu

Muoti- ja tyylibloggaajat pyrkivät kuvaamaan blogiinsa aina pääosin uusia asukokonaisuuksia. Totuus, ainakin minulla, on kuitenkin se, että rakastan lempivaatteet puhki eli käytän samoja vaatteita päivästä, viikosta ja kuukaudesta toiseen.

Jottei asukuvat samoista lempivaatteista tylsistyttäisi blogin lukijoita täysin, voi blogissa jo nähtyä asua piristää kuvaamalla saman asun uutta taustaa vasten. Kas näin! Eikö näytäkin jo hetki sitten blogissa nähty asu ihan uudelta kun takana on kiviseinän tilalla vähän vihreää?! Hahhahaa, anteeksi. Yritän seuraaville asukuvatreffeille vaihtaa vaatteet…

Kuvat: Ilona / Salonkijuoruja

0

(8) Kommentit

 1. Tarja says:

  😀 Asu on vähintäänkin yhtä kiva kuin silloin viime kerralla. Tuo pusero: se on tosi, tosi kiva… (alanpa selata nettikauppoja) Mukavaa alkanutta viikkoa! 🙂

  1. Heh, kiitos Tarja! 😀 😀

   Tämä pusero oli kyllä todellinen löytö. Oikeasti niin pehmeä ettei tosikaan ja kaiken lisäksi se on tavallaan ”kaksikerroksinen” joten herkkä kashmir ei kulu niin helposti kuin yksinkertainen neulos. (Äh, tätä on tosi vaikea selittää, mutta neule on paksu ja siinä on tavallaan kaksi kerrosta päällekäin.)

   Neule oli alkuperäiseltä hinnaltaan ihan hirmuisen kallis, mutta nappasin alerekistä viimeisen kappaleen ja vaikka neuleen koko oli minulle kirjaimena liian iso, niin päällä tuo näyttää (ja tuntuu) ainoastaan rennolta.

 2. Kati says:

  Aivan ihana asu, etenkin tuo neule! Ja Domin korut täydelliset! 🙂

  1. Kiitos Kati! Tykkään kyllä kaikista asun osasista itsekin, ja nuo Domin korut eivät voisi enää upeammat olla! <3

 3. pauliina says:

  🙂 mitäpä sitä hyviä vaihtamaan! 🙂 oikein hyvältä näyttää edelleen! komppaan edellisiä, neule on ihana.

  1. Hahahaha, totta! 😀 😀

   Kiitos pauliina, kiva että sinäkin pidät tästä neuleesta. Se on jotenkin niin ysäriä, mutta silti ihan klassikko. 🙂

 4. Anumaaria says:

  Voi että. Mäkin kierrätän aina samoja ”retkuja” (ei ne mitään retkuja ole, vaan mulle rakkaita käyttövaateita 🙂 ). Joskus kyllä harmittaa kun joitain vaatteita ei tule yhtään pidettyä. Kesällä tulee ehkä sitten enemmän kokeiltua. Jos kokeiluksi nyt voi kutsua aina samoja mustia ja beigejä shortseja ja kaksi kertaa päivässä vaihtuvaa toppia. 😉

  1. Hahahhaha, ihana Anumaaria! 🙂 Mä olen kans hyvä kokeilemaan niitä aina samoja vaatteita. 😀 Mutta jotkut vaan osoittautuvat käytössä niin lemppareiksi että ihan turha on yrittääkään käyttää mitään muuta.

   Noh, aika aikaansa kutakin. Enköhän mä taas kohta löydä jotain uutta joka nousee lempivaatteen paikalle. Parasta on että usein noita ultimatelempparieta löytää ihan omasta kaapista. Käytän aina puoli vuotta putkeen yhtä vaatetta, sen jälkeen siirrän sen lepäämään ja innostun siitä taas hetken päästä. Tulee aika edulliseksi. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.