Mallistomuistutus

tunnetila: muistutus

110214 pk

Seuraa muistutus kaikille H&M:n kevään erikoismallistoa odottaville! Mallisto tulee liikkeisiin (Helsinki ja Tampere) ja verkkokauppaan tänään. Istun juuri junassa matkalla Tampereelle ja ajattelin heti perille päästyäni pistäytyä H&M:llä tsekkaamassa uutuudet.

Sain H&M:n showroomilla käydessäni valita mallistosta yhden tuotteen itselleni, ja vaikka tarjolla oli mm. makeat mokkahousut ja nahkatakkeja sekä upeita nahkakenkiä mielin määrin, päädyin silti valitsemaan tämän neuleen johon ihastuin heti kun sen näin. Mietin hetken olinko ihan typerä kun valitsin mukaani edullisen neuleen kun olisin voinut saada kaappiini jotain arvokkaampaa, mutta sitten päätin että hinnasta viis, jos joku juttu iskee kovasti se kannattaa ottaa. Neule on päässyt heti kovaan käyttöön joten valintani osui oikeaan.

110214 eka

neule H&M Spring Collection 2014*, mekko Vero Moda*,
laukku Chanel, lenkkarit Karhu

110214 toka110214 sneakers

Lyhyt neule sopii mielestäni parhaiten pitkien helmojen kaveriksi ja neule onkin lisännyt minulla pitkien hameiden ja mekkojen käyttöä. Otin tämän vuoden tavoitteeksi opetella käyttämään useammin hameita, ja tämän tavoitteen toteuttamiseen lyhyt neule on mainio. Myös nuo lenkkarit ovat juurtuneet kiinni jalkoihini ja käytän niitä nykyään ihan kaiken kanssa.

Muutama onnistunut hankinta saa koko vaatekaapin tuntumaan uudelta ja esimerkiksi vanhat kesämekot saavat lisää käyttöä myös talvisemmilla säillä kun niihin yhdistää paksumman neuleen ja rennot lenkkarit.

Ps. Sain juuri kuulla että H&M:n kevään erikoismallisto on hieman myöhässä Suomen osalta. Kaikki malliston tuotteet ovat myynnissä viimeistään ensi viikon torstaihin mennessä. Tässähän joutuu käymään H&M:llä koko viikon joka päivä kurkkimassa milloin suosikit näkyvät rekeillä…

* saatu blogin kautta
* kuvat Ilona / Salonkijuoruja

0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.