Ystävien Tampere

tunnetila: ilo ja väsymys

tampere070314tampere080314Kolme päivää Tampereella on takana ja olen reissusta ihan poikki! Istuin Tampereella kymmenen tuntia elokuvissa, nautin luksuselosta iki-ihanassa Hotelli Tammerissa, kaivauduin illaksi ystävän sohvannurkkaan höpöttelemään kuulumisia ja pussailin kolmen karvaisen koiranrotkaleen kanssa niin paljon että naama oli jatkuvasti märkänä. Tapasin tamperelaisia ystäviäni lounailla ja kahvihetkillä, istuin iltaa kollegoiden kanssa Panimoravintola Plevnassa ja vietin tyttöjeniltaa Ravintola 2h+k:n herkkujen äärellä.

Matka oli onnistunut, ystävien kanssa oli ihana nähdä ja näin Tampereen elokuvajuhlilla hyviä leffoja. Nukuin kuitenkin joka yö ihan liian vähän ja Hotelli Tammerin aulabaarista bongattu ”Hei täällä on shampanjapullo tarjouksessa!” tarkoitti orastavaa päänsärkyä seuraavana aamuna.

Asuin Tampereella opiskeluaikoina kymmenen vuotta ja siellä on aina mukava käydä. Totesin kuitenkin taas, että Tampere tarkoittaa minulle mennyttä elämää enkä voisi enää kuvitella asuvani siellä. Tampere on kiva kaupunki ja siellä asuu monta minulle rakasta ja tärkeää ihmistä, mutta minä olen kasvanut yli Tampereesta. Aika aikaansa kutakin.

Vaikka menneisyyteen ei halua palata, niin onneksi menneisyyden parhaat palat saa mukaansa myös elämän uusiin vaiheisiin. Ystävät, mitä tekisinkään ilman heitä!

0

(18) Kommentit

 1. mä taas voisin muuttaa Tampereelle vaikka heti, jos vain lapsen isämuuttaisi mukana ja se olisi meidän lapsivaihtojen kannalat helppoa. RAKASTAN TAMPERETTA, oon aina ihan in love fiiliksissä pelkästä rautatieaseman näkemisestä kun tuun HKista. Onneksi työni vie sinne viikoittain <3

  1. Tykkäsin opiskeluaikoina asua siellä mutta nyt en saa siitä enää minkäänlaisia kiksejä. 🙂 Tampere taitaa olla mielenlaatu. 🙂

   Hyvä kuitenkin että pääset Tampereelle edes käymään noin usein.

 2. Petra says:

  <3

 3. Myyh miten meidän aikataulut voi aina mennä ristiin 🙁

  1. No sanos muuta! Olisi ollut niin kiva nähdä! Toivottavasti seuraavalla kerralla on parempi tuuri.

 4. Anumaaria says:

  Mulla on hieman sama suhde Vaasaan, joka on kotikaupunkini ja osittain myös opiskelukaupunkini. Olen asunut muualla, sekä Suomessa että ulkomailla, vuosia, mutta tänne aina palannut. Niin, täällä ollaan taas, mutta näyttää siltä, että jo tämän vuoden puolella muuttamassa taas eteenpäin. Tällä kertaa muille maille. 😉 Ehkä Vaasa on mulle hieman semmonen pitstop-tyyppinen paikka…Loppuelämääni en täällä voisi kuvitellakaan viettäväni. Sydän on muualla. Missä, sitä en vielä tiedä. Pieni aavistus siitä kuitenkin saattaa olla. 🙂

  1. Voi sinua onnekasta, muuttaisin itsekin ulkomaille heti kun vain keksisin mitä siellä voisin tehdä. 🙂 Haluatko kertoa minne olet muuttamassa? Tulin heti utsliaaksi ja puolestasi älyttömän iloiseksi ja onnelliseksi.

   1. Anumaaria says:

    Manner-Euroopassa pysytään, saarivaltiota kokeiltu, ja se ei alkuinnostusta pidemmälle kantanut. Euroopan boheemi pääkaupunki olisi ehkä suuntana. Arvaat kyllä. 😉

    Ihanaa kun ilostuit. Tuli niin hyvä mieli. 🙂

    p.s. ihan oikeaan paikkaan tulet myös tulevaisuudessa kirjoittelemaan.Novelle-portaali pitää muistaa tsekata siis myös säännöllisesti!

    1. Äääää, en mä vieläkään tiedä minne te menette!! 😀 😀 Kaksi vaihtoehtoa tuli heti mieleen tuolla luonnehdinnalla minkä annoit. Toinen on musta toisella tavalla boheemi ja toinen toisella. Vitsit mitä arvuuttelua. 😀

     Ja voi kiitos tsempistä tuon Novellen suhteen, sit kyllä tarvitaan. 🙂

     1. Anumaaria says:

      Pakko vielä palata tähän ja antaa vinkki. Alkaa B:llä. Ei siis se P. 😀 Palaan asiaan kyllä kun asiat etenevät. 🙂

     2. No just noi kaksi mulle tuli heti mieleen, ja oikeastaan tuo B heti ensimmäisenä, mutta sit kun aloin oikein pohtia niin P:llä on jo satoja vuosia sitten ollut boheemi maine, tällä B:llä vasta viime vuosikymmeninä. Mutta huh, kiitos kun kävit vielä vinkkaamassa, jäi niin vaivaamaan. 🙂 🙂

      Pidän niiiiiin peukkuja että maisemanvaihdos onnistuu!

 5. <3

  1. <3 <3

 6. […] minulla ei ollut mitään pakollista tekemistä. Avasin aamulla vanhasta tottumuksesta koneen ja postasin pikaisesti Tampereella tulleita aatoksia, mutta sen jälkeen päätin unohtaa koneen hetkeksi ja keskittyä tutkailemaan testiin saamiani […]

 7. Kay says:

  Ihanaa, kun kävit <3

  1. Kiitos että sain tulla! <3

 8. […] viime viikolla Tampereella ollessani ihanassa Hotelli Tammerissa. Olen aina tykännyt asua tuossa vanhassa, kauniissa ja hengeltään […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.