Uusi tuulahdus hyvinvointia

tunnetila: jännitys

novelleTunnetilan FB:tä seuraavat ovat kuulleetkin jo jännittävän uutisen. Viime perjantaina julkaistiin hyvinvointisivusto Novelle.fi:ssä ensimmäinen hyvinvointiaiheinen juttuni. Kirjoittelen jatkossa Novelle.fi sivustolle arkea ilahduttavista ja hyvinvointia lisäävistä pienistä asioista jotka saa lisättyä elämäänsä helposti, hurahtamatta hyvinvointiuskoon.

Kun minua kysyttiin kirjottajaksi hyvinvointia huokuvaan uuteen portaaliin olin aika hämilläni. Ajattelin ensin ettei minulla olisi portaalille mitään annettavaa. Saatatte muistaa kun taannoin juttelimme hyvinvointiblogeista täällä Tunnetilassa. Minua ja monia blogini lukijoita ärsytti hyvinvointiblogeihin liittyvä seesteisyys, yhteen asiaan hurahtaminen ja hyvän olen hakemisen muuttuminen veren maku suussa suorittamiseksi.

Juttelin asiasta ja omista mielipiteistäni Novelle.fi -portaalin takana olevien ihmisten kanssa ja hämmästyksekseni ymmärsin keskustelumme aikana monen pienen asian elämässäni olevan juuri niitä elämään ja arkeen hyvinvointia tuovia juttuja. Novelle-tiimin tsemppaamana päätin ottaa tarjouksen vastaan ja kirjoitella jatkossa portaaliin niistä pienistä asioista jotka tekevät minusta onnellisen.

Vinkkailen jatkossa myös täällä Tunnetilan puolella kun lisää juttujani ilmestyy Novelle.fi -sivustolle. Uudesta aiheesta kirjoittaminen jännittää aika paljon kun tuo alue ei ole sitä ominta mistä olen tottunut kirjoittelemaan, mutta eikös sitä niin sanota että kehitystä tapahtuu vasta silloin kun hyppää pois omalta mukavuusalueeltaan. Toivottakaa minulle onnea ja käykää lukemassa juttujani myös Novelle.fi:ssä! Tukenne merkitsee minulle hirvittävän paljon.

icecream2Kuvat: Ilona Savitie

0
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Lady of The Mess
  10/03/2014 at 10:27

  Onneksi olkoon – heti piti käväistä katsastamassa, mitä kaikkea tuolta sivustolta löytyykään – ja löytyi niin paljon, että pakko illemmalla katsastaa vielä tarkemmin!
  Aurinkoista viikkoa – ja hyvää oloa!

  • Reply
   tunnetila
   10/03/2014 at 19:34

   Kiitos Lady of The Mess! <3 Tuo uusi sivusto on kyllä mukavan raikas ja hyvinvointisivustoksi ihanan rento ja suvaitsevainen. 🙂

 • Reply
  HeidiV
  10/03/2014 at 14:15

  Hieno juttu! Täytyypä lisätä tuo sivusto seurattavien listalle =)

  • Reply
   tunnetila
   10/03/2014 at 19:33

   Kiitos Heidi! Ihana kun te kannustatte! <3

 • Reply
  pauliina
  10/03/2014 at 20:42

  no ilman muuta suosikkeihin lisättävä tämäkin. hieno juttu, että älysivät sinut pyytää mukaan, onnea!!
  tavallaanhan tunnetilakin on hyvinvointiblogi, ainakin hyvän mielen blogi ja eikös ne ole vähän sama asia.

  • Reply
   tunnetila
   10/03/2014 at 20:45

   Pauliina <3 <3 Voi sinua ihanaa! Minulle ainakin hyvä mieli on yhtä kuin hyvinvointi. Siksi en olekaan tiukkis asioiden suhteen vaan teen sitä mikä hyvältä tuntuu. Ihanasti sanottu Pauliina, kiitos!

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.