Huivissa häivähdys punaista

tunnetila: tykkäys

lilylionel2

Tiedän, että minulla on paljon huiveja ja tiedän, etten tarvitsisi yhtään uutta kaulan kaunistusta. Käytän huiveja kuitenkin päivittäin ja pukeudun muuten niin simppeleihin (ja usein mustiin) vaatteisiin, että huiveilla saan vanhoihin asuihini helpoiten uutta ilmettä. Siksi sallin itselleni talven alennusmyynneistä yhden huivihankinnan.

Törmäsin itselleni uuteen luksushuivibrändiin Lily & Lionel Sofinahissa Uudenmaankadulla. Brittiläinen Lily & Lionel valmistaa printtihuivinsa todella hienoista materiaaleista, oma huivini on 45% silkkiä ja 55% laadukasta ohutta villaa. Huivi on lämmin, mutta henkäyksen kevyt ja sen tuntu iholla on täydellinen.

Lily & Lionel sai vuonna 2012 arvostetun Walpole’s British Luxuryn Brand of Tomorrow -palkinnon jonka saavat upeasta laadustaan tunnetut, tarkoin valitut brändit. Lily & Lionelin käyttäjiin kuuluvat mm. Elle Macpherson, Thandie Newton ja Kate Winslet. Ja nyt myös minä. Jee!

250214 pk2250214 eka
neule H&M Spring Collection 2014*, huivi Lily & Lionel, mekko Vero Moda*,
laukku Chanel, lenkkarit Karhu

250214 toka

Ihastuin huivin materiaaliin ja kuviointiin heti ensimmäisellä kosketuksella, mutta huivin punainen väritys mietitytti. Alennusmyynnissä ollut huivi tuntui kuitenkin niin täydellisen laadukkaalta etten voinut jättää sitä ostamatta. Normaalihintaisena olisin saattanut jättää huivin butiikkiin, mutta nyt päätin antaa sille uuden kodin.

Yllä olevassa asussa huivi on yhdistetty mustaan, mutta jostain syystä pidän huivin sävyistä ja värimaailmasta vielä enemmän valkoisen kanssa. Ajattelin, että musta hieman tasapainottaisi huivin kirkkaita punaisia kohtia, mutta olenkin tullut nyt siihen tulokseen että kun minulla on kerrankin jotain punaista, niin haluan korostaa sitä entisestään. Täytyykin pyytää seuraavan kerran jonkun nappaamaan asukuvat silloin, kun päälläni on jotain valkoista yhdistettynä tuohon huiviin.

Kyllä se vaan on niin, että täydellisen pehmoisia ja laadukkaita luksushuiveja ei voi koskaan omistaa liikaa!

* saatu blogin kautta

Kuvat Ilona / Salonkijuoruja

0

(8) Kommentit

 1. Anumaaria says:

  Huivihullu antaa hyväksyntänsä, ja sitä paitsi punainen sopii sinulle! Tuossa sitä on aika kohtuullisesti kuitenkin. Antaa oman pienen pikantin lisänsä, jos noin nyt voi vaatteista sanoa. 🙂

  1. Kiitos Anumaaria! Hmmmm, olin ihan varma että olen jo vastannut näihin kommentteihin mutta vastaanpa nyt uudestaan sillä ne näyttivät kadonneen täältä jonnekin.

   Eli kiitos, pikantti punainen lisä tekee kyllä ihmeitä ja on saanut kaikki huivin nähneet kommentoimaan sitä jotenkin. On kuulema outoa nähdä minulla edes hitunen punaista. 🙂

 2. Tarja says:

  Toinen huivihullu komppaa ensimmäistä kommentoijaa 😀 Ei alerekissä roikkuvaa, erinomaista materiaalia olevaa, luksushuivia jätetä kauppaan! Se kuuluu kaulaan. Ihanan näköinen huivi ja todellakin piristää yksiväristä asua. Odotan vielä huivia valkoiseen yhdistettynä, sillä uskon, että se sopii todella hyvin valkoiseen – harmaa ja punainen sopivat mielestäni.

  Olen muuten löytänyt ihanan huivimerkin: Syster P. Alesta löysin heidän täysin villaisen huivinsa ja se on ihka ensimmäinen villahuivi, joka ei kutita yhtään! Olen ihmeissäni! Minua kutittavat vähän jopa villa-silkkihuivit (joita pidän siitä huolimatta) ja eikä täysvilla yleensä saa osua suoraan kaulan iholle tai raavin koko ajan (sama myös villapipojen kanssa). Uusi huivisuosikki on löytynyt! 😀

  1. Oooh, googlasin ja voi vitsit miten kauniita huiveja ja kuoseja brändiltä löytyikään! Kiitos siis vinkistä Tarja! (Tai siis kiitos ja kiitos, rahanmenoahan tämä taas tietää… :))

 3. pauliina says:

  voihan huivikateus! 😉 ihana on.

  1. Hih, kiitos pauliina! Huivi on kyllä ihana! <3

 4. Virpi says:

  Olen täysin samaa mieltä! <3 Laadukkaita ja "juuri oikeanlaisia" huiveja ei koskaan voi olla liikaa. Tuo huivi on todella kaunis ja sopii sinulle erinomaisesti! Itsekin pidän huivin värimaailmasta ja näkisin sen oikein hyvin kaunistamassa omaakin kaulaani. =D Oletko koskaan tutustunut MyPashminaan (http://www.mypashmina.co.uk/)? Itse olen kerran tilannut sieltä kaksi huivia (silkkisen, ja silkki/cashmere sekoitteisen) ja olivat kyllä laadukkaita. Eivät tosin merkkituotteita, mutta silti. =)

  1. No niin, kiitos vaan Virpi tästäkin… Mun kaikki rahat meneeeeee…. 😀 Voi että miten ihania vilttejä tuolta myös löytyy. Ja laadukas musta ohut huivi, sellaisen tarvitsisin ehdottomasti! Ja ja ja…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.