Onnen säteitä

tunnetila: onni

300314 vaaka

Voisin jatkaa päivittelyä siitä, miten Tukholmassa kaikki rakennukset on priimakunnossa ja miten kaduilla ei näy roskan roskaa, mutten viitsi. Tyydyn tällä kertaa olemaan vain onnellinen siitä, että Tukholma sijaitsee lyhyen lennon tai pienen laivamatkan päässä ja että sinne pääsee helposti. Pienikin piipahdus Tukholmassa tuntuu aina pidemmältä lomalta ja irrottaa arjesta hämmentävän täyspainoisesti.

300314 toka

trenssi Benetton, huivi Faliero Sarti, aurinkolasit Trussardi,
laukku Chanel, farkut Pull&Bear, nilkkurit Rizzo

Sain Tukholmassa asuvalta Mintulta loistavan ravintolavinkin, Nytorget 6 (osoite tietty sama) ja olipa kerrassaan herkullinen sunnuntailounaskokemus! Koko Nytorgetin ympäristö on täynnä ihania kahviloita ja ravintoloita joiden terassit kylpivät viime sunnuntaina auringossa. Suosittelen kuitenkin tekemään ravintoloihin pöytävarauksen aika reilusti etukäteen jos mielitte päästä ruokailemaan. Nytorget 6 oli nytkin tupaten täynnä ja ilman pöytävarausta ei olisi ollut toivoakaan päästä syömään.

Herkullinen kylmäsavulohi-uppomuna-pinaattileipä oli taivaallista ja tarjoilijan suosittelema kevyen keväinen valkoviini sopi ateriaan täydellisesti. Reissussa tuli myös syötyä kevään ensimmäinen jäätelö ulkona auringossa ja tulipa kaivettua aurinkolasitkin esiin laatikon kätköistä.

Aika usein onneen tarvitaan vain muutama auringonsäde.

0

(4) Kommentit

 1. Tarja says:

  Olet niin oikeassa, että joskus onneen todellakin riittävät ne muutamat, lämmittävät auringonsäteet! 🙂 Ja olet kuvissa niin tyylikäs!! Jälleen asu, jossa voisin nähdä itseni milloin vain – itse asiassa melkein samanlaisen asun taitaisin saadakin aikaiseksi oman vaatekaappini aineksista 🙂 Olet ainoa bloggaaja, joka saa minut miettimään ”copycatteja”!

  1. Oooh, copycat on kyllä paras kohteliaisuus mitä kuvitella saattaa! 🙂 Ja juuri se kun ne hyvät perusjutut löytyy vaatekaapista, niin ideoita muilta on sitten helppo toteuttaa. Simppeliys kunniaan, turhia krumeluureja ei tarvita! 🙂

 2. Argh, taas aloin kaipaamaan mustaa trenssiä, kun näin nämä kuvasi. Ja juuri kun päätin etten tarvitse uutta takkia 🙂
  Auringonsäteet ovat saaneet täälläkin onnelliseksi, milloin aamulla töihin ajaessa, milloin töistä palatessa tai koirien kanssa metsässä kuljeskellessa. Välillä se onni on todella pienestä kiinni <3

  ps. Tarjan kommentti tuossa yllä on aivan ihana! Komppaan ja voisin kanssa ryhtyä harrastamaan "copycatteja" 😀

  1. Kyllä, onni on todellakin pienistä asioista kiinni! Auringonsäde tai se, ettei enää ole kipeä olo. Voi tätä ihanuutta ja autuutta!

   Ja hei, ihana copycat sinäkin! <3 <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.