Siro ja klassinen

tunnetila: tykkäys

210314 pkKävin joulukuun alussa Glitterin bloggaajaillassa ja sain tuolloin valita kaksi juttua juhlakauden valikoimasta. Valitsin itselleni näyttävän kaulakorun sekä kullanvärisen rannekellon ja olen käyttänyt molempia todella paljon. (Kelloa itse asiassa lähes päivittäin tuon tilaisuuden jälkeen.)

Olin jo lähdössä illanvietosta kotiin kun satuin juttelemaan Glitterin myyjättären kanssa heidän tarjonnastaan. Kerroin löytäneeni kivat korut, mutta mainitsin että olisi kiva jos Glitteristä saisi näyttävien muotikorujen lisäksi myös hieman klassisempia tuotteita, vaikkapa hopeakoruja. Myyjätär ohjasi minut takaisin liikkeeseen ja vei erään hyllyn luo. Siinähän niitä oli, kauniita, siroja ja klassisia hopeakoruja vaikka kuinka monta eri mallia!

210314 tokasilkkipaita Equipment, farkut Lee, nilkkurit Rizzo, kaulakoru Glitter

210314 pk4210314 ekaEn tiedä miten minulta oli mennyt ihan ohi että Glitteristä saa myös hopeisia koruja! Ihastuin erityisesti yhteen koruista, ohueen hopeiseen ketjuun jossa roikkui sädehtivä väritön kivi. Kivi taitaa olla zirkonia (tai sitten ihan muovia..), mutta sievä ja klassinen koru on joka tapauksessa. Tykästyin koruun niin paljon että palasin vielä kassalle ja ostin korun itselleni.

Koru maksoi alle 20€ ja on ollut joka sentin väärti! Glitteristä saa nykyään hopeakoruja ja H&M:n laadukkaasta Premium -mallistosta nahkaisia kenkiä, laukkuja ja silkkipaitoja. Tykkään todella suunnasta, jossa edullisempien trendituotteiden sekaan tuodaan halukkaille myös klassisempia vaihtoehtoja. Oletteko Te bonganneet Glitteristä hopeakorut?

Kuvat Jonna / Polkadots

0

(2) Kommentit

 1. Anumaaria says:

  Kauneimmat korut ovat ehdottomasti niitä pieniä ja siroja. Sama pätee kelloihin. Tämä on ollut aina mun mielipide. 🙂

  Terveisiä Berliinistä! Tulin tänne Tukholmaviikonlopun jälkeen (oli muuten just niin ärsyttävä kuin postauksissasi kuvailit 😉 ). Täällä Berliinissä nyt viikko nähtävyyksiä ja kahviloita koluten. 🙂

  1. Hahahhaa, ihana Anumaaria! Toivottavasti nautit Tukholmasta ja nyt myös Berliinistä! Itse olen lähdössä pienelle matkalle taas lauantaina ja itse asiassa tänään ostin lennot myös Berliiniin. Kiva kun reissuja pukkaa.

   Nauti Berliinistä ja käy brunsseilla! Vanhan blogin puolella oli muutama brunssivinkki. Linkkaan ne vielä tähän jos ehdit lueskella blogiani reissun aikana.

   http://ninan-tunnetila.blogspot.fi/2011/01/berliinista.html

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.