Samujin syksy 2014

tunnetila: tykkäys

takit14_2asu14_1takit14_1asu14_2takit14_3

Samujin syksy/talvi 2014 mallisto on niin täynnä kauniita takkeja, että tänä vuonna harkitsen vihdoin vakavasti sen laadukkaan talvitakin hankkimista. Toppatakkifanina ihastuin tietysti heti toisen kuvaparin oikeassa laidassa olevaan lyhyeen toppikseen, mutta uusia toppatakkeja en kyllä tarvitse tähän talouteen enää yhtään.

Alimman kuvaparin vasemmassa laidassa oleva musta villakangastakki olisi klassisin ja käytännöllisin valinta, mutta miksi tykkään mustaakin takkia enemmän tuosta toisen kuvaparin ruskeasta/kamelinvärisestä takista? Kaksirivinen napitus ei ole ehkä se kaikkein käytännöllisin, mutta tuohon takkiin se sopii täydellisesti.

Muita syysmalliston suosikkeja oli suurella venepääntiellä varustettu neule, rennot ruutuhousut sekä musta yksinkertaisen kaunis perusmekko. Kokonaisuudessaan mallisto ei tällä kertaa puhutellut minua niin paljon kuin moni Samujin aikaisemmista mallistoista, mutta muutamien täydellisten perusvaatteiden löytymiseen mallistoista voi aina luottaa.

Kuvat Samuji

0

(2) Kommentit

  1. lukija says:

    Minäkin odottelen innolla Samujin ensi talven vaatteita! Ilahduin siitä, että mallistossa näyttäisi olevan aikaisempaa enemmän hieman tyköistuvampia vaatteita, mm. mekkoja ja takkeja. Omalle kropalleni sopivat paremmin sellaiset vaatteet, jotka näyttävät että ”vyötärö on olemassa”, kuin kovin väljälinjaiset, joita Samujilla on ollut paljon. Pidän Samujin vaatteista niiden laadukkuuden takia ja niissä on ollut tosi kauniita kankaita. Tuntuu, että tuossa talvimallistossa on varmasti jokaiselle jotain, se on monipuolisempi kuin ennen! 🙂

    1. Olen kanssasi samaa mieltä tuossa malliston monipuolisuudessa. Mallistoissa oli paljon vaatteita joita en voi kuvitella itselleni, mutta toisaalta taas hyvin monta juttua jotka kolahtivat ihan täysillä. Etenkin nuo takit olivat tänä vuonna hyvin onnistuneita. Kiva että sinäkin pidit tulevasta mallistosta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.