Duomolla

tunnetila: kaipaus

duomo pysty150414 vaaka150414 eka
jakku H&M, silkkipusero Bik Bok by Mary-Kate Olsen & Ashley Olsen, aurinkolasit Trussardi,
silkkipöksyt Isabel Marant pour H&M, laukku H&M Premium Collection (saatu), nahkatossut ICON

duomon aukio150414 tokaduomo vaaka150414 details150414 kolmas
Toissa päivänä Duomolla Milanossa, tänään kotona Helsingissä. Milanossa elo oli lämmintä, huoletonta, pizzaa ja jäätelöä, kotona pyykkivuori, purkamaton matkalaukku ja tyhjä jääkaappi. En kuitenkaan vaivu epätoivoon sillä pääsiäislomaa on jäljellä vielä monta päivää ja minulla on reilusti aikaa hoitaa kotihommia ja nauttia vapaasta.

Ajattelin ihan ensimmäisenä purkaa matkalaukun ja kaivaa esiin tuliaisviinin. Lasillinen kuplivaa Lambruscoa tuo Italian mukavasti kotisohvalle. Salute!

0

(4) Kommentit

 1. Tarja says:

  Oih ja voih: mitä kuvia!! Ikuisena Italia-fanina matkakuume alkaa polttaa vallan hirveästi!! Duomo on ollut muuten yksi elämäni vaikuttavimmista kokemuksista. Muistan ikuisesti, kuinka illan pimeydestä nousimme ylös metrolta johtavia portaita ja Duomo nousi eteemme valaistuna. Uskomaton näky!

  Lomalla sitä on jotenkin niin irti kaikesta arkisesta. Etenkin sellaisessa paikassa, josta pitää sydämensä pohjasta. Mutta onneksi tässä on edessä pääsiäisen pyhät ja saa edelleen rauhoittua (ja tehdä niitä kotihommia). Oikein rentouttavaa pääsiäistä sinulle, Nina! <3

  1. Valaistu Duomo on kyllä vaikuttava näky. Kirkko on ihan valtava! Ihana muisto jäänyt sinulle tuosta ”ensikohtaamisestanne”.

   Kiitos samoin Tarja, rentouttavaa ja kiireetöntä pääsiäistä myös sinulle! Yksi koneellinen pyykkiä on jo pesty ja nyt ajattelin tämän illan vain olla ja pötköttää sohvalla. Voi mikä ihana ajatus! 🙂

 2. HeidiV says:

  Jes, Milanon-matka odottaa reilun kuukauden päässä! Kyseessä on jo toinen Milanon-visiitti ja viides (!) kerta Italiassa…

  Milano on kyllä upea, urbaani ja trendikäs paikka ja Duomo todella vaikuttava.

  Ihanat vaatteet sinulla kuvissa; saanen poimia omaan matkapuvustooni inspiraatiota…

  Ihanaa, stressitöntä pääsiäisen aikaa ja lomaa! PS. Kämp Spa alkoi houkutella myös…

  1. Hauska että sinäkin Heidi olet samanlainen Italia-fani! Milano ei tosin ole suosikkini kaupunkina, mutta aina se kotiolot voittaa. 😀

   Suosittelen todella Kämp Spata hemmotteluhetkiin. Tulet Helsinkiin päiväksi ja ehdit yhdistää siihen hemmotteluhoitoa, shoppailua, herkuttelua jne. Ihan halpaa tuollainen koko päivän lysti ei ole, mutta oman kokemukseni mukaan jokaisen sentin arvoista! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.