Silkkihuivin sidontaa

tunnetila: testailu

OLYMPUS DIGITAL CAMERASain torstain pressipäiväkierroksella haasteen. Jostain kumman syystä minut tiedettiin huivifanaatikoksi (mistähän johtuisi…) ja laukkuuni sujautettiin tanskalaisen BECKSÖNDERGAARDin pieni silkkihuivi. Huivin mukana tuli haaste: sido huivi haluamallasi tavalla ja linkkaa tyylisi kaiken kansan tietoisuuteen BECKSÖNDERGAARDin Instagramissa.

Olen ihaillut BECKSÖNDERGAARDin isoja huiveja blogissani useaan otteeseen, mutta pienten huivien kanssa olen aika hukassa. Käytän päivittäin suuria huiveja jotka vain kiedon kaulaani vähän miten sattuu. Tärkeintä on yleensä että huivi lämmittää, ulkonäkö on useimmiten sivuseikka. Pienten huivien käyttö on minulle aika vierasta, joten en osannut ensin tehdä huiville oikein muuta kuin sitoa sen kaulaani. Hyvin omaperäistä, vai mitä?

Pyörittelin huivia käsissäni ja virittelin sitä päähäni eri tyyleillä. Nina ala-asteella, Nina viljapellolla, Nina mattolaiturilla. Kaikki tyyleistä olivat omalla tavallaan ihan kivoja, mutta mikään niistä ei tuntunut yhtään omalta. Lopulta kietaisin huivin lantiolleni ja siinä se oli! Juuri kyseisen päivän country -tyyliseen farkkupaitalookiin lantiolle kietaistu huivi sopi kuin nenä päähän!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOletteko Te mielikuvituksekkaita huivien sitojia? Nyt minulla on kaunis silkkihuivi jota voisin käyttää eri asuissa eri tavoin sidottuna, mutta ongelma on siinä, etten osaa tehdä pienellä huivilla mitään jännittävää. Mattopyykillä oleva Nina ei ole ehkä ihan se look jota arkikäyttöön ajattelisin… Jos Teillä on hyviä huivivinkkejä niin kertokaa. Lupaan treenata niistä jokaista.

Kuvat Tyyliä metsästämässä / Veera

0

(5) Kommentit

 1. Ihana idea kietoa huivi tuohon lantiolle, itse joskus pidin ohutta mutta pitkää silkkihuivia ”vyönä” esimerkiksi hieman korkeampilantioisten shortsien kanssa. Toimii kuten tuokin, huiville on monta käyttötarkoitusta 🙂

  1. Huivit ovat kyllä kivoja juuri tuon monipuolisuuden vuoksi. Niin usein olen ottanut lennolla huivin kaulasta ja kääriytynyt siihen, käyttänyt isoa huivia vilttinä tai pahimmillaan jopa kesällä pyyhkeenä. 🙂 Pienten hiuvien kanssa en ole ihan niin sinut, mutta onneksi huivin voi aina kietaista kaulaan kuten tarkoitus oikeasti on. 🙂

 2. Tarja says:

  Jossain vaiheessa elämääni, kun elin edellistä huivifriikkikautta (tunnustan, että minulla oli vuosia välissä, etten osannut käyttää huiveja ja sitten hullaannuin uudestaan…) käytin vain pieniä huiveja. Tuon huivin olisin ehkä laittanut siihen maailman aikaan kaulaani sitten, että se olisi ollut osin kauluksen sisällä. Nyt taas en osaa käyttää pieniä huiveja ollenkaan, vaan huivin pitää olla iso ja se kiedotaan kaulaan juuri miten sattuu. Eli minustapa ei taida olla tähän pienten huivien -dilemmaan mitään apua 🙂 Tosin tuo ratkaisusi näyttää tosi kivalta eli et taida neuvoja tarvitakaan, kun olet niin kekseläs itse – minä olisin kietaissut sen huivin vain kaulaan ”pankkineiti-tyyliin” 🙂

  Tykkään muuten tosi paljon tuosta Becksöndergaardin kuosista! Heiltä tulee aina vain uusia, ihania kuoseja. Näin olen sivusilmällä huomannut 🙂

  1. Okei, vai että ihan sivusilmällä olet katsellut noita huivien uusia kuoseja… 😉 Mutta katsoa ja inspiroitua saa aina, ostaa ei ole pakko. Jos vain malttaisi olla ostamatta… 🙂

   Isot huivit on kyllä sellainen turvajuttu etten pärjää millään ilman. Ne tuovat lämpöä ja vaihtelua jokaiseen asuun.

   1. Tarja says:

    😀 Sivusilmällä, koska olen ikään kuin laittanut itseni (pieneen) huivien ostamislakkoon. Ärsyttää vain nuo suunnittelijat, kun työntävät silmiin koko ajan kaikkea ihanaa. Huivit ovat kerta kaikkiaan heikko kohtani!! Mutta rajansa kaikella, kun on vain yksi kaulakin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.