Avaimet hyvinvoivaan arkeen

tunnetila: onni

kamp spa 1

Jos minun täytyisi valita yksi paikka Helsingistä jota kutsuisin lempipaikakseni, olisi se, kodin jälkeen tietysti, Kämp Span lämmitetyt kividivaanit. Muuttaessani Helsinkiin kymmenisen vuotta sitten etsin kuumeisesti sitä täydellistä keidasta, jossa pääsisin eroon työkiireistä ja saisin arkeen samanlaista luksusta mitä kylpylät vaikkapa Aasiassa tarjoavat. Hoitoloita jonkin aikaa kierreltyäni ja googlailtuani varasin vartalohoidon Kämp Spasta ja siinä se oli, tuo täydellinen stressittömyyden keidas oli löytynyt.

Erilaiset saunat ovat saunattomalle luksusta, asiakkaan tarpeita varten räätälöidyt hoidot ovat tehokkaita tai halutessa ainoastaan hemmottelevia, ja lämmitetyt kividivaanit houkuttavat loikoilemaan ja nauttimaan kupillisen teetä rentouttavan hoitolahetken jälkeen.

Muistan ensimmäisen kerran Kämp Spassa hoidossa käydessäni viettäneeni saunaosastolla niin kauan aikaa, että hoitola ehti mennä huomaamattani kiinni. Sain silti nauttia iltateeni rauhassa kividivaanilla, ja vaikka minua nolotti aikalailla kun en huomannut ajan kulua, niin minulle jäi tuosta käynnistä todella hyvä ja loppuun asti palveltu fiilis. Tuon tapauksen jälkeen kaikki nämä vuodet, aina jonkun valittaessa stressistä, kehotan häntä varaamaan vartalohoidon Kämp Spasta ja varaamaan käyntiin aikaa kolme tuntia. Hoitoihin nimittäin kuuluu mukaan tuon ylellisen spa -osaston käyttö.

kamp spa 2

Kämp Spa on tarkoittanut minulle viimeiset kymmenen vuotta rentoutumista, hyvinvointia ja arjen luksusta, mutta seuraavan kolmen kuukauden ajan tuo kaikki muuttuu osaksi (hikistä) arkeani. Mukavan ja intiimin kuntosalin etsiminen on nimittäin kohdaltani nyt ohi, ja pääsen blogiyhteistyönä treenaamaan Kämp Span yhteydessä olevalle kuntosalille kolmeksi kuukaudeksi! Saan käyttööni myös Kämp Span kuntovalmentajan jonka kanssa käymme läpi tavoitteitani (mainitsemani ”haluan olla nuori ja laiha” ei kuulema ole ihan se juttu jota lähdetään tavoittelemaan..) ja joka joutuu ihan ensitöikseen opettamaan minulle miten kuntosalilaitteita käytetään.

Olen tulevasta yhteistyöstä maailman onnellisin! En voi kuvitella itselleni inspiroivampaa treeniympäristöä kuin Kämp Spa ja sanoinkin jo miehelleni, että näemme luultavasti seuraavan kerran kunnolla sitten kolmen kuukauden päästä. Luulen nimittäin että salilla treenaaminen saa ihan uutta puhtia kun tiedän, että treenin jälkeen minua odottavat lihaksia rentouttava höyrysauna ja lämmitetty kividivaani. Koko hommassa mietityttää ainoastaan se, miten maltan treenin ja saunomisen jälkeen lähteä kotiin enkä ole joka ilta buukkaamassa itselleni huonetta Hotelli Kämpistä

0

(1) Kommentti

  1. […] Jatka lukemista Tunnetilassa! […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.