Messupäivän asu

tunnetila: muistelu

130414 vaaka

Blogiani useampia vuosia seuranneet ovat saattaneet miettiä miksi ravaamme Milanossa aika usein, joskus jopa pari kertaa vuodessa. Yksi syy on Milanon lähellä asuva serkkuni (joka nappaili kauniit asukuvat kun viimeksi syksyllä kävin hänen luonaan) ja toinen syy on mieheni työmatkat Milanoon. Tällä kertaa suurin syy Milanon matkalle oli mieheni työreissu, onneksi minä pääsin mukaan puhtaasti lomailemaan.

Milanossa järjestetään vuosittain maailman suurimmat huonekalumessut (Salone del Mobile) ja olemme olleet messumatkalla useita kertoja. Vaikken itse muotoilualalla työskentelekään ovat nuo messut silti kokemisen arvoiset. Valtavan suuri messualue on täynnä erilaisia halleja keittiöistä kylpyhuoneisiin ja huonekaluista nuorten, maailmalla nousevien suunnittelijoiden esittelyihin. Näkemistä siis riittää ja inspiraatiota messuilta saa yllin kyllin vaikkei alalla olekaan.

130414 eka jakku H&M, huivi Balmuir, t-paita ja housut Samuji,
laukku H&M Premium Collection (saatu), nahkatossut ICON

130414 toka130414 vaaka2

Ajattelin tehdä erikseen inspiraatiopostauksen messuilla näkemistäni jutuista ja kertoilla mitä sisustustrendejä jäi päälimäiseksi mieleen, mutta tässä nyt ensin omassa postauksessaan hyvin tavanomainen messuasuni. Mukavat kengät, helposti riisuttava jakku (messuilla tulee aina tolkuttoman kuuma), siisti t-paita ja rennot mutta asialliset housut. Noista elementeistä koostuu messuasuni lähes aina, ja värinä toimii tilaisuuteen kuin tilaisuuteen sopiva mustavalkoinen.

Muutaman päivän reissuille ei noiden perusvaatteiden lisäksi juuri muuta tarvita. T-paitoja ja toppeja vaihtelemalla asuun saa aina uutta ilmettä, ja näyttävämmällä korulla asuun tulee myös juhlavampaa fiilistä. Jos tiedossa on fiinimpää iltajuhlaa, niin korkkarit voi myös pakata mukaan. Tällä kertaa en korkoja tarvinnut, mutta kahdet matalat kengät otin kuitenkin mukaan jotta kengät saivat levätä aina päivän kovan käytön jälkeen.

Tässä asussa siis messuiltiin tällä kertaa, huonekalumessujen kuvasaldoa luvassa tulevissa postauksissa.

0

(2) Kommentit

  1. pauliina says:

    no niin. nyt en voinut enää vastustaa tuon laukun kutsua vaan pakko oli pistää se tilaukseen. että kiitos vaan taas aivopesusta! 🙂 tämä oli sentään onneksi edullinen himotus.

    1. Hahahaha, voi pauliina! <3

      Lupaan ettet kadu tekemääsi tilausta. Tuo laukku oli niiiiin täydellinen reissussa eri osioillaan. Yhdessä lokerossa säilytin lennoilla lento- ja messuliput sekä kartat, keskimmäisessä lokerossa oli kamera ja välillä kaulahuivi kun oli liian kuuma, ja kolmannessa lokerossa rahat, puhelin, huulipunat yms. muu tarpeellinen. Ihan täydellinen reissukassi, ja vielä niin kaunis!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.