Eksklusiivisessa juhla-asussa

tunnetila: ihastus

aussie vaaka

Italia -postauksia on tulossa vielä liuta, mutta tähän väliin on ihan pakko julkaista äsken saamani kuvat toissa viikon Aussie Blog Awardsien etkoilta. Mungolife -blogin Anna kutsui muutamia bloggareita aloittelemaan kanssaan iltaa Hotelli Tornin American Bariin, jossa nautiskelimme hieman kuohuvaa ennen juhlapaikalle siirtymistä.

Minulla oli kerrankin (maailman ihanin!!) juhlamekko ja harmittelin äänen kun en saa itsestäni koskaan kuvia juhla-asuissa. Ihana Anna nappasi saman tien kameransa ja lupasi ottaa minusta asukuvia. Parhautta! Tässä siis kerrankin juhlalookini myös blogissa.

aussie1mekko H&M Conscious Exclusive*, korut Efva Attling* ja DesignDomi*,
laukku Coccinelle, kengät H&M Premium Collection

aussie2aussie vaakakokoaussie laukkuaussie3
Mekkoihanuus on siis suosikkipoimintani H&M:n Conscious Exclusive -mallistosta ja se on I-H-A-N-A!!!! En ole koskaan omistanut mitään yhtä kaunista. Vaikka mekko on yleisilmeeltään todella juhlava, tuo siihen rakastamaani rentoutta nuo iki-ihanat taskut.

Tiesin heti mekon nähdessäni että haluan laittaa sen päälle Aussie Awardseihin. Nyt sitten odotellaan milloin tulisi seuraavat juhlat joihin voisi pukeutua noin juhlavaan asuun. Kaverin häitä juhlitaan kesäkuussa, mutta häihin tuo mekko saattaa olla ehkä vähän liikaa…

Mitäs tykkäätte asusta?

Kuvat: Anna / Mungolife

0

(31) Kommentit

 1. Sanjana says:

  Ihana!! Aivan upea ilmestys olet 🙂 mekko on likimain täydellinen. <3

  1. Kiitos Sanjana! Mekko on kyllä upeista upein! 🙂

 2. Kay says:

  Aivan ihana mekko ja kaunis Nina <3

  1. <3 Kiitos, sinä ihana Kay! <3

 3. Virpi says:

  Voi Nina, olet aina todella kaunis ja nyt vieläkin kauniimpi! <3 Tuo mekko on niin upea, etten sanotuksi saa, ja se sopii sinulle aivan täydellisesti! Lookisi on muutenkin mieleeni punaisine huulinesi ja tyylikkäine asusteinesi. =) Olen tunnetusti suurien helmojen (ja taskujen!) ystävä, ja minua harmitti niin kovin kun tuossa mekossa loppuivat koot kokoon 42. Mutta olen kyllä iloinen että sait tuon kaunokaisen itsellesi, te olette erinomainen pari. =) Ja vähän häiden tyylistä (ja morsiamen tyylistä) riippuen, tuo mekko saattaisi sopia häihinkin upeasti. Toisaalta jos haluaa pukeutua vähän kevyemmin kesähäihin, saattaa tuo mekko olla väärä valinta. Mutta en osaa nyt muodostaa järkevää mielipidettä kun näytätte niiiiin hyvältä yhdessä. =D

  1. Voi kiitos Virpi, olipa kauniisti sanottu! <3 Hih, järkevien mielipiteiden muodostaminen mekon ihanuudesta sokaistuneena on ihan normaalia ja ihanaa. 😀

   Tuo mekon helma on todellisuudessa suurempi mitä nämä kuvat antavat ymmärtää. Vietin kunnon Carrie -hetken kun juoksin koroissa hameen helmoja syliini keräten ratikkaan josta olin myöhästyä. Kaikki ratikan vaunussa olevat ihmiset hymyilivät kun pungin ovista sisään ison helmani kanssa. 😀

 4. Tuo on kyllä aivan mielettömän kaunis mekko!! <3

  Iskin siihen kans välittömästi silmäni, kun sen näin. Upeat kuvat, upea Nina, aurinkoista viikkoa sinne Helsinkiin! 🙂

  1. Kiitos Noora! Tämä mekko on kyllä ihana. Mekko roikkuu tällä hetkellä makuuhuoneen ovessa kun ei mahdu minnekään kaappiin sisälle, enkä malta millään laittaa sitä edes pukupussiin sillä se on myös ovessa roikkuessaan niin kaunis. 🙂

 5. Anumaaria says:

  Upea kaunotar kerrassaan! Tuo mekko ei monelle sopisi tummuutensa vuoksi, mutta sinulle se istuu kuin nakutettu. 🙂

  1. Kiitos Anumaaria! Luulin itse että mekko on musta, mutta se myytiinkin liikkeissä tummansinisenä. Yhtä kaikki, ihana se on, väristä viis. 🙂

 6. merikukka says:

  Mielettömän kaunis mekko! Sopii sinulle täydelisesti!

  1. Kiitos merikukka! Oli ihana kerrankin laittautua juhliin kun oli noin upea mekko. 🙂

 7. Tarja says:

  Näytät aivan upealta! Mikä mekko! Se istuu sinulle täydellisesti ja se on aivan valtavan kaunis! Täällä huokailen ihastuksesta ja komppailen edellisiä kommentoijia: lookisi on täydellisen upea <3

  1. Voi kiitos Tarja! <3 Mekko istuu kyllä minulle todella hyvin. Kaikki mittasuhteet on kuin minulle tehty, mutta yhtään kireämpi se ei enää voisi olla, muuten siinä ei voi hengittää. 🙂

 8. pauliina says:

  täydellisen kauniita olette, sinä ja mekko!

  1. Voi kiitos pauliina! Mekko on kyllä täydellisen upea, kantaja vähän sinne päin. 😉

 9. Mekko on aivan ihana ja sinä näytät niin kauniilta! Hyvät kuvat myös Anna ottanut, hänellä on hyvä silmä.

  1. Kiitos iduska! Vaikka ulkona sateli vähän vettä, sai Anna silti otettua kauniita kuvia. Täytynee myös joku toinen kerta yrittää saada aikaan asukuvatreffit Annan kanssa. 🙂

 10. Bisquits says:

  On kyllä aivan upea mekko, ja koko look mahtava! Eikö sulla olisi vaikka joitain talvihäitä tulossa? Kesähäihin tuo voisi tosiaan olla liikaa, mutta syyshäihinkin voisi sopia. 🙂 Se pitkä valkoinen pitsimekko samasta mallistosta oli myös aivan upea. Melkein meinasin klikata kotiin jommankumman, mutta en sitten viitsinyt, kun juhliminen ei niin kuulu omiin juttuihini tällä hetkellä.

  1. Kiitos Bisquits! Talvihäihin tuo mekko voisi kyllä sopiakin, kesäksi on minustakin vähän liikaa. Varsinkin kun tuo väri on noin musta, niin mekko on kesähäihin ehkä vähän turhan synkkä.

   Ei juhlat minunkaan arkeeni mitenkään aktiivisesti kuulu, mutta onneksi tuli nyt edes yksi tilaisuus jossa mekkoa saattoi käyttää. Lisää juhlia, pliis! 🙂

 11. Minna says:

  Tuo mekko on täydellinen =)

  1. Kiitos Minna, niin minustakin! 🙂

 12. Ihana mekko. Kaunis nainen. Joskus naisen on saatava olla kuningatar ja tuossa mekossa olet!

  1. Hih, ihanasti sanottu Lady of The Mess! Aika kuningattarelta minusta tuo mekko päällä kyllä tuntuikin. Myös silloin kun sovitin sitä etukäteen kotona enkä saanut vetoketjua itse auki enkä mekkoa pois päältä. Tein siten yhden illan kotihommia tuo mekko päällä. Tyhjensin astianpesukoneen ja muutenkin vähän siivoilin. Mies tuli aika myöhään töistä kotiin avaamaan vetoketjun, hän ihmetteli vähän kotityöasuani. 😀 😀

 13. IHANA mekko ja älyttömän kaunis Nina! <3 <3 <3

  1. Voi ihana Emilia, kiitos tosi paljon! <3

 14. Pakko kyllä sanoa, että kerrassaan upea ilmestys oot näissä kuvissa!

  1. Kiitos Maya! Mekko tuossa sen upeuden tekee. 🙂

 15. Niin kaunis Nina!!!!

 16. Ooh mikä mekko! Etsin pikkujouluihin (jotka hieman juhlavammat) mekkoa ja päädyin tänne sun blogiin ja näihin kuviin. Voi miksi löysin nämä kuvat vasta nyt – enkä vuonna 2014. Tuo mekko on nimittäin täydellisen ihana! Onko se sulla vielä ? Et haluaisin myydä? 😀

  1. Moikka Marja, tuo mekko on TÄYDELLINEN!! Vuosien varrella sitä on yritetty ostaa minulta todella monta kertaa, mutten ole suostunut koskaan luopumaan siitä. Nyt kuitenkin sovitin sitä viime viikonloppuna vaatekaappia läpikäydessäni, ja totesin että mekko alkaa olla rinnan kohdalta minulle ahdas. Ajattelin siis, että nyt voisi olla aika luopua siitä. Mikä sattuma että juuri muutama päivä sitten sovitin sitä!

   Laitan sinulle sähköpostia aiheesta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.