Uusi kesämekko Indiskalta

tunnetila: tykkäys

140414 vaakaSain viime talvena valita Indiskan tämän kevään mallikappalevaatteista suosikkini, ja yksi valinnoistani oli kuvissa esiintyvä puna-mustakuvioinen viskoosimekko. Pidän keveästä mekosta paljon ja olen koko talven odottanut niin lämpimiä säitä että saisin ottaa mekon käyttöön. Kun kuulin serkultani että Milanossa huidellaan reilusti yli +20 asteessa, pakkasin heti tuon mekon mukaani.

Mekko osoittautui täydelliseksi reissumekoksi! Jo valmiiksi hieman ryppypintainen kangas ei mennyt miksikään matkalaukussa, ja kun lämmintä todella piisasi, hihaton mekko oli aurinkoon omiaan. Mekko on kerrankin helmaltaan sopivan pituinen lyhyelle ihmiselle, ja vaikka se on materiaaliltaan rennon huoleton, siitä saa silti salonkikelpoisen lisäämällä päälle jakun.

140414 ekajakku H&M, mekko Indiska (saatu), huivi Balmuir, aurinkolasit Trussardi,
laukku H&M Premium Collection (saatu), balleriinat Tory Burch

140414 tokaOlen enemmän tuttu Indiskan sisustusjuttujen kuin vaatteiden kanssa, mm. sängyn päällä olevat lempityynyni on ostettu Indiskasta, ja siksi ilahduinkin kovasti kun pääsin kunnolla tutkimaan mitä kaikkea Indiskan vaaterintama tarjosi. Mukana oli toki Indiskalle ominaista Intia-meininkiä, mutta yllätyksekseni myös hyvin paljon kaikkea muuta.

Pari viikkoa sitten Indiskan pressitilaisuudessa esiteltiin brändin kevät/kesä 2014 -mallistot, ja tällä kertaa iskin silmäni todella kauniiseen kirjailtuun clutchiin. (Niin taisi iskeä muutama muukin, laukku on nimittäin jo loppuunmyyty ainakin verkkokaupasta.) Tarjolla oli muutenkin paljon kauniita laukkuja, joista iso osa oli yllätyksekseni nahkaisia. Nahkareppu, nahkainen jokapaikan kassi tai kukkakuosinen satulalaukku olisivat kaikki kivoja lisiä laukkukokoelmaani.

Olen aikaisemmin kiertänyt Indiskassa ainoastaan sisustusosastoa, mutta jatkossa täytyy tutkailla koko liike läpi uusin silmin. Jos hameen helmojen mitoitus on muissakin hameissa ja mekoissa samaa luokkaa kuin tässä mekossani, niin silloin tuli tälle tytölle onnen päivät! Oletteko Te tehneet vaatelöytöjä Indiskasta vai ajatteletteko sen enemmänkin sisustusliikkeeksi kuten itse aikaisemmin ajattelin?

0

(9) Kommentit

 1. HeidiV says:

  Olen ollut tietoinen Indiskan vaateosastosta, mutten ole vielä siihen perehtynyt, vain sisustusjuttuihin.

  Pitääpä seuraavan kerran katsella vaatteitakin sillä silmällä 🙂 Tuo mekkosi on tosi hieno!

  1. Suosittelen tsekkaamaan Indiskan vaatteita. Tulevan kesän mallistoissa oli monta kivaa juttua muuallakin kuin noissa laukuissa. Yksi toppi esim. jäi kaivelemaan pressipäivän jälkeen mieltä..

 2. Onpa kaunis mekko! Ja ihanaa, sitä on menty jo ballerinat jalassa 🙂
  Nyt täytyy nolona tunnustaa etten tiennyt Indiskalla olevan nettikauppaa.. 😀

  1. Kiitos Emilia!! Milanon reissun parhaita juttuja oli juurikin tuo balleriinojen käyttö.

 3. Anumaaria says:

  Kiitos Nina kun muistutit Indiskan olemassaolosta. Se löytyy täältä omasta pikkukaupungistanikin. Ja tuo verkkokauppa oli minullekin ihan uusi juttu. 🙂

  1. Indiska on levittäytynyt kyllä Suomessa ihan kivasti moniin paikkoihin. Ja jos Indiskaa ei satu olemaan lähettyvillä niin onneksi on nettiputiikki.

 4. Sisustuspuolta minäkin olen enemmän ihaillut. Vaatepuolelta löytyy välillä helmiä mutta en vielä tähän mennessä ole mitään sieltä tainnut kotiuttaa. Aitonahkaiset laukut tuntuu vahvoilta sekä pitkäikäisiltä ja näyttäis, että ne myykin hyvin ja nopeaa.

  1. Aitonahkaiset tuotteet yllättivät minut määrällään todella iloisesti. Indiskan nahkatuotteoden laatu ei ole minulle vielä tuttu, mutta täytyy testata jotain tuotetta joku kerta. Toivottavasti paksut nahat kestävät käyttöä ja aikaa hyvin.

 5. […] viime talvena saamani mekko on ollut luottovaatteeni tänä keväänä Italiassa ja Berliinissä reissatessa (kuvat yllä Berliinistä muutaman viikon takaa) ja olen huomannut sen […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.