Värin purku

tunnetila: tykkäys

pidennys1 * yhteistyössä Cutrin*

Muistatte varmaan kun pääsin kahdeksan viikkoa sitten testaamaan Cutrinin uutta Color Reflection Color Care -sarjaa? Juuri ennen Milanon matkaa Cutrinilta saamani kuuden viikon haaste tuli täyteen ja istuin taas Cutrinin kouluttajan tuoliin. Käytin sarjan shampoota ja hoitoainetta päivittäin ja väriä vahvistavaa naamiota käytin kerran viikossa. Tyvikasvu alkoi kuukauden jälkeen puskea esiin, mutta naamiolla sen sai aina kivasti peittoon. Myös Cutrinin kouluttaja oli tyytyväinen värin pysyvyyteen ja tuotteiden toimivuuteen hiuksissani. Sain mukaani vielä yhden pullon väriä vahvistavaa naamiota ja aion käyttää sitä myös jatkossa aktiivisesti.

Hiukseni kokivat tuolla kampaamokäynnillä myös muodonmuutoksen jota olen toivonut jo useita vuosia. Olen haaveillut vaaleamman ruskeista hiuksista jo pitkään, mutta oma kampaajani ei ole halunnut lähteä poistamaan tummaa väriä hennoista hiuksistani. Hiukseni on viimeiset 15 vuotta värjätty hyvin tummanruskeiksi, välillä lähes mustiksi, ja tuo väri on pysynyt pituuksissa kuin tauti. Se ei ole edes haalistunut näiden vuosien aikana vaikken ole värjännyt hiuksiani kestovärillä kohta neljään vuoteen.

pidennys3pidennys2pidennys4

Nyt tuo tumma väri purettiin hiuksistani pois mahdollisimman hellävaraisesti, ja tilalle laitettiin aika luonnollinen, hiuksissani hieman punertavaksi osoittautunut sävy. Vaikkei sivustakatsojan mielestä tuo muutos ole varmaan suuri, oma olo on ihan kummallinen. Huomaan ihailevani vaaleampia hiuksiani aina kun kuljen peilin ohi, niin erilainen on fiilis hieman vaaleamman hiuksen kanssa.

Ja mikä parasta, kävin heti ostamassa Glitteristä itselleni uuden hiuslisäkkeen! Sain vihdoin ostaa itselleni sen kauan haaveilemani ruskean lisäkkeen, jonka latvat on kiharrettu sievästi ja jonka väri vaalenee pari astetta latvaa kohti. Tiedän, että tuo lisäke näyttää feikiltä eikä ole aitoa hiusta nähnytkään, mutta voi vitsit mikä onnentunne minulle tuli kun laitoin kauniisti omien hiusteni sävyyn sopivan lisäkkeen päähän. Uusi vaaleampi kesätukka on täällä, vihdoin ja viimein!

0

(8) Kommentit

 1. SatuKoo says:

  Tosi kiva muutos! Tuo vaaleampi väri sopii sinulle todella hyvin.
  Ja kuvan välityksellä tuo lisäke meni ainakin minulle ihan täydestä, en olisi hoksannut koko lisäkettä, jos et olisi sitä paljastanut 😀

  1. Kiitos SatuKoo! Tykkään itsekin ihan älyttömästi tästä lookista! (Paitsi että alan taas haaveilla ihan aidoista pidennyksistä… Voi sitä rahan menoa! 🙂 )

 2. Kaisa says:

  Todella kaunis ja pehmeä sävy, sopii älyttömän hyvin! Ja myös muhun meni lisäke ihan täydestä :)!

  1. Kiitos Kaisa! Ihmettelimme myyjän kanssa molemmat miten tuo lisäkkeen sävy sattuukin olemaan juuri oikea hiuksiini! Mutta ihanaa, nyt saan halutessani kauniit pitkät hiukset! 🙂

 3. JennL says:

  Upea uusi sävy hiuksissasi, sopii sinulle todella kauniisti! En heti huomannut lisäkkeen olevan lisäke, niin kauniisti se omiin hiuksiisi sopii. Olen kärsinyt hiusongelmista stressistä johtuen ja Priorin on tullut tutuksi.. Lisäkkeet on käyneet itselläkin mielessä, mutta sinetit ja teipit yms. pelottavat todella, miten paljon ne kuluttaisivat omaa hentoa hiuslaatua.

  1. Kiitos JennL! Voi ei, sinullakin on hiusongelmia… Itse en oel (vieläkään) raaskinut ostaa Priorinia, mutta perus Biotiinia olen syönyt taas yli puoli vuotta putkeen. En tiedä auttaako se mitään… Onneksi on pidennykset! 🙂

   Niin, tämä Glitterin lisäke on siis klipseillä kiinnitettävä ja oman kokemukseni mukaan rasittaa hiusta aika vähän. Laitan siis lisäkkeen silloin tällöin aamulla päähäni ja otan illalla pois. Pieni viaton hiushuijaus juhliin. 😉 Minulla oli pidennykset/tuuhennukset jonkin aikaa, mutta ne tuntuivat kyllä ohentavan hentoa hiustani entisestään. Harmi, rakastin nimittäin niitä. 🙁

 4. Oi, onpa tosi kiva väri! Pehmeä ja lämmin, tykkään!! 🙂 Heh, mäkin katsoin, että onpa sulla hiukset kasvanut ja mietin, että miten en olekaan aiemmin tajunnut että ne on noin pitkät. Eli joo, hyvin mätsää lisäkkeiden sävy uuteen väriin 🙂

  1. Hih, kiitos Anna-Maria! 🙂 Voi kunpa hiukseni olisivatkin oikeasti noin pitkät. Mutta ei, itse asiassa ne taitavat olla nyt lyhyemmät mitä ovat olleet pariinkymmeneen vuoteen. Hui ja ahdistus, onneksi on lisäkke joka ihan sattumalta sopii hiusväriini täydellisesti! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.