Villiä muotoilua

tunnetila: tykkäys

wildstylers1

Sain alkukeväästä testattavakseni L’Oréal Professionelin uusia muotoilutuotteita Tecni.ART Wild Stylers -sarjasta*. Sarjan keulakuvana toimiva Kirsten Dunst poseeraa promokuvissa hiukset huolettoman seksikkäässä pörrössä, ja jo nuo kuvat saivat minut kiinnostumaan tuoteperheestä normaalia enemmän. Hennot ja ohuet hiukseni kaipaavat nimittäin juuri tuota huolettomuutta ja pörröisyyttä, ei missään tapauksessa sileää kiiltoa ja helppoa muotoiltavuutta mitä suuri osa muotoilutuotteista tarjoaa.

Olen ostanut ja saanut blogin kautta kymmeniä muotoilutuotteita joita olen ryhtynyt testaamaan kotona innoissani. Lähes jokaisen purkin kyljessä mainitaan tuotteen levittämisestä kosteisiin hiuksiin ja sen jälkeen hiukset voi föönata kuivaksi haluamaansa muotoon. Ja joka kerta intoni lopahtaa tässä kohtaa. En nimittäin omista fööniä. Tiedän, että kampauksesta saisi kauniimman ja kuohkeamman föönaamalla hiukset, mutta jostain syystä olen aina halunnut antaa hiusteni kuivua omaa tahtiaan enkä ole koskaan kuivannut niitä hiustenkuivaajalla. Fööniä kaipaavat tuotteet jää minulta siis aina käyttämättä.

wildstylers pystywildstylers2

Tecni.ART Wild Stylers on osoittautunut käytössä muotoilusarjana minulle täydelliseksi! Sarjasta löytyy kevyt hiuspuuteri (Next Day Hair) jota suihkutetaan hiusten pituuksiin ja latvoihin. Tuote tuo pituuksiin mahtavaa ryhtiä, rakennetta ja kuohkeutta. Toinen, myös pituuksiin ja latvoihin käytettävä tuote on geelimäinen Scruff Me. Lämmitän geeliä käsissäni hieman ennen kun puristelen sen pituuksiin. Next Day Hairia käytän kuiviin hiuksiin, Scruff Me geliä kosteisiin hiuksiin. Mikä parasta, kumpaakaan tuotetta ei käyttöohjeessa kehoteta viimeistelemään föönillä vaan niiden käsketään antaa kuivua itsestään. Täydelliset tuotteet minun makuuni!

Sarjaan kuuluu myös Crépage De Chignon, mineraalipuuterisuihke jota käytetään kosteisiin hiuksiin föönin kanssa. Onneksi tuotetta voi käyttää myös kuiviin hiuksiin tuomaan tyveen kuohkeutta ja volyymia.

Sarjan neljäs tuote, Depolish -muotoilutahna, on tarkoitettu hiusten viimeistelyyn ja muotoiluun suortuva kerrallaan. Tätä tuotetta en ole testannut vielä itse, sillä koen muotoilutahnojen ja vahojen toimivan lyhyissä hiuksissa kauniisti enkä oikein tiedä mitä tuotteella pitkille hiuksilleni tekisin.

Näin muutaman kuukauden testailun jälkeen voin todeta, että Wild Stylers on paras muotoilusarja johon olen koskaan törmännyt. Tuotteet ovat minulla jatkuvassa käytössä eivätkä pölyty hyllyllä kuten 90% muista hiusten muotoilutuotteistani. Jos olet laiska föönaaja mutta kaipaat hiuksiisi silti rakennetta ja lennokkuutta, suosittelen ehdottomasti testaamaan Wild Stylersin tuotteita!

* tuotteet saatu blogin kautta

0

(6) Kommentit

 1. Vahalla on kätevä siloittaa pitkässä tukassa viimeisetkin pörröt suoristuksen jälkeen ja jos on raitoja niin vahan avulla saa tuotua niitä esiin. Näin olen kokenut minä, luonnostani pörröpää. =)

  1. Kiitos vinkistä Kaisu! Olen aina miettinyt mihin ihmeeseen pitkähiuksiset noita vahoja laittavat. 🙂 Voi kunpa minäkin olisin luonnostani pörröpää. Hieman luonnontaipuisuutta hiuksissani on, mutta pörröpää kuulostaa ihanalta. 🙂

 2. Nasu says:

  Kiitos vinkistä! Ommistan kyllä hiustenkuivaajan, mutta tämän pehkon föönaaminen kestää ikuisuuden, joten yleensä annan kuivua itsestään. Ostin alkuvuodesta suoristusraudan ja olen käyttänyt sitä hieman kosteisiin hiuksiin välillä ilman muotoilutuotettakin. Pitääkin muistaa tämä vinkkisi sitten, kun taas annan luvan itselleni ostaa jonkun uuden muotoilutuotteen, kun mulla myös 90% pölyyntyy kaapissa. Mutta tänään ajattelin mennä katsomaan sitä BabyBlissin kiharrinta, jota suosittelit. Saa nähdä päädynkö ostamaan sen….Blogisi on ihan aarre minulle, kun olen saanut täältä monta hyvää vinkkiä hiustenmuotoiluun ja pukeutumiseen. Kiitos Nina!

  1. Voi ihana Nasu, kiitos sanoistasi! On ihana kuulla että saat vinkkejä hankintoihin täältä, sillä juuri siksi testailen tuotteita ja vinkkailen omasta mielestäni parhaista myös teille.

   Löysitkö kirahtimen? Jos löysit niin mitä tykkäsit? Kiharsin omalla kihartimellani hiukset viimeksi eilen ja joka kerta kun käytän sitä olen tuosta ihmelaitteesta todella iloinen. 🙂

   1. Nasu says:

    Kiharrin löytyi kyllä, mutta en sitten kuitenkaan ostanut sitä. Löysin vihdoinkin vuosien etsinnän jälkeen täydellisen kesätakin, enkä sitten samalla kertaa viitsinyt satsata kihartimeen.

    1. Oooh, onnea uudesta kevättakista! Harmi kun et Nasu asu Helsingissä. Pääsisit lainaamaan kiharrintani joku kerta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.