Mattolaiturilla

tunnetila: ilo

mattolaituri1

Vietimme lauantaina kesäkauden avajaisia Mattolaiturilla pienellä bloggariporukalla. Aina yhtä hurmaava Vivve kutsui pienen bloggariporukan kasaan ja Mattolaituri tarjosi huikeat puitteet ja upeat tarjoilut, sekä tietysti pinkkiä shampanjaa. Mistähän se muuten johtuu että Mattolaiturilla tulee aina nautiskeltua shampanjaa? Kaunis merellinen ympäristö taitaa vain vaatia seurakseen kuplia ja ripauksen ylellisyyttä.

mattolaituri5mattolaituri9mattolaituri2mattolaituri6mattolaituri7mattolaituri3 mattolaituri10mattolaituri4

Iltapäivä Helsingin upeimmalla terassilla hurahti nopeasti hyvässä seurassa. Vaikka sää ei ollutkaan ihan otollisin terassilla istuskeluun viihdyimme silti ulkosalla tuntikausia. Aurinko kurkisteli välillä pilvien takaa, mutta kirpeä kevättuuli viilensi ilman hyvin nopeasti. Mattolaiturin lämpölamput ja paksut huovat lämmittivät kuitenkin mukavasti, ja iloinen seura ja kupliva juoma saivat nopeasti unohtamaan viileän sään. Nauroimmekin että meininki oli hyvin perinteistä suomalaista, toukokuussa istutaan terassilla vaikka rakeita sataisi.

Kiitos Mattis kutsusta ja kiitos leidit seurasta! Otetaan uusiksi viimeistään sitten kun terassilla tarkenee ilman villakangastakkia!

Kuvat Vilma P ja Alexa

0

(1) Kommentti

  1. […] ← Edellinen 13.5.2014 08:30 […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.