Kesäkauden avajaisasu

tunnetila: ilo

100514 pk vaaka

Kesäkauden avajaiset Mattolaiturilla vietettiin lauantaina keväisen viileässä säässä. Oli hyvin vaikea arvioida missä asussa ulkona tarkenee istuskella, ja vaihdoinkin vaatteita moneen kertaan. Päädyin lopulta nahkahousuihin jotka pitävät hyvin tuulta, ja Katri Niskasen vuorittomaan villakangastakkiin joka lämmittää, muttei ole kuitenkaan tukahduttavan kuuma. Jalkaan valitsin H&M Conscious Exclusive -malliston korot* jotka veivät asusta pois liian talvisuuden. Asuvalintani osui nappiin enkä palellut koko aikana!

100514 ekatakki Katri Niskanen, pusero Lindex, nahkahousut Jimmy Choo for H&M,
huivi Balmuir*, laukku Chanel, kengät H&M Conscious Exclusive*

100514 pk100514 bag100514 laaja100514 shoes

Conscious Exclusive -malliston näyttävät korkkarit tekevät kyllä asusta kuin asusta kiinnostavan ja tukeva korko tekee kengistä yllättävän mukavat jalkaan. Korkoja harvemmin käyttävänä täytyy kuitenkin sanoa, että oli virhe etten ottanut mukaani vaihtokenkiä. Muutaman Kaivopuistossa kävellyn kilometrin jälkeen aloin jo kipeästi kaivata balleriinoja. Mutta yllättävän mukavat nuo kengät ovat silti, eikä niitä ihan kävelykengiksi ole tarkoitettukaan.

Kuvat Hanna Väyrynen / Strictly Style

0

(18) Kommentit

 1. Kay says:

  Ihana asu, päheet kengät ja tykkään toooosi paljon tuosta uudesta väristä hiuksissasi 🙂

  1. Kiitos Kay! Mun mielestä tuo hiusväri on niiiiiin outo! 😀

 2. Nyt on kyllä rasittavaa välillä ulosmeno, kun ei tosiaan tiedä minkälaisessa asussa siellä tarkenisi.. Mutta oma asusi on tosi kiva!:)

  1. Pukeutuminen on kyllä näinä päivinä todella hankalaa. Mm. tänä aamuna laitoin jalkaan ohuella nahkapohjalla varustetut kengät ja kävelin kotiin kaatosateessa jalat läpimärkinä… Flunssaa odotellessa…

   Ja kiitos, kiva että tykkäät asusta! 🙂

 3. Nyt ne vaaleammat hiukset huomaa hyvin! Kauniit. Oletko jo tottunut? 🙂

  1. Kiitos Iina! Ei, en ole vieläkään tottunut näihin hiuksiin. Aina välillä unohdan että ne on näin vaaleat ja sitten, esim. näissä kuvissa, kauhistun miten vaaleat ne valossa ovatkaan. 🙂 Mutta sitä vaihtelua halusin ja nyt sitä myös sain, eli hyvä näin.

 4. Senni says:

  Vautsi, upeat asukuvat! <3

  1. Kiitos Senni! Voi kunpa minulla olisi joka päivä käytössä hyvä kamera ja erinomainen kuvaaja! On niin kiva kuvata ihmisen kanssa joka tietää mitä tekee. 🙂

 5. Tosi mageet nuo nahkahousut! Olen sellaisia himoinnut itselleni jo pitkään, ehkä nyt olisi viimein aika hankkia 🙂

  1. Kiitos Kaisa! Ostin omat nahkahousuni jo useampi vuosi sitten ja mietin ostaessani onko ne liian rajut minulle. Ja pah, olen käyttänyt näitä ihan valtavasti ja kun ne yhdistää pehmeisiin materiaaleihin niin ne ovat paljon hillitymmät. Suosittelen nahkahousuihin satsaamista, ne piristävät koko vaatekaapin ja menevät arjessa ja juhlassa.

 6. Tarja says:

  Ihana asu! Tuo takki on niin mahtava, kengistä puhumattakaan. Ja komppaan muita kommentoijia, että hiusvärisi on todella kaunis! Sopii sinulle mahdottoman hyvin.

  Tulisipa pian kesä!! En malta odottaa!

  1. Kiitos Tarja! Hassua että kaikki ihailevat hiusväriäni ja itse olen sen kanssa vähän hukassa. 🙂 Mutta kivaa vaihtelua se kyllä tuo ikuisesti samaan lookiin.

   Ja kiitos takkikehuista, tykkään siitä myös itse tosi paljon. Takkia tulee vain käytettyä aika harvoin. Se näyttää lämpimällä säällä liian talviselta, mutta vuorittomana sillä ei tarkene kylmällä. Lauantaille se oli kyllä omiaan.

 7. Sä oot kyllä aina niin tyylikäs! <3

  1. Voi ihana Aino, kiitos tosi paljon sanoistasi! <3

 8. Ihan superonnistunut asu! Nuo kengät sopivat takin kanssa yhteen kuin nappi silmään. 🙂

  Ja Hannan ottamat kuvat ovat aina niin kauniita, wau!

  1. Kiitos Jenni! Tykkään kyllä itsekin asusta ja noi Hannan ottamat kuva, silkkaa neroutta. 🙂 Tosin tykkään älyttömästi myös sinun ottamistasi kuvista, eli asukuvatreffit olis kiva. 😉

 9. Tuo takki <3 Ja samaa mieltä hiusväristä, sopii tosi hyvin MUTTA jos olo ei kotoistu, niin sitten tarvii vaihtaa takaisin 🙂 Koska se oma olo kuitenkin ratkaisee. Nimim. voisiko tämä h*lvetin oma väri kasvaa hieman nopeammin jotta tästä värijäämästä pääsisi kokonaan eroon 😀

  1. Kiitos iduska! Tuosta värjäämisen kierteestä minäkin halusin eroon ja nyt ollaan vielä vaaleammassa kuin oma hiukseni oikeasti on. 😀 Eli ei ihan mennyt niin kuin oli suunniteltu, mutta onpahan ainakin erilainen. Ja totta, aina voi palata takaisin vanhaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.