Parfymoitu meikkivoide?

tunnetila: hämmästys

teint idole2

Olen käyttänyt viimeiset 10 vuotta Lumenen meikkivoiteita ja ajattelin että tänä keväänä on korkea aika kokeilla jotain uutta. Olen kuullut paljon kehuja Lancômen meikkivoiteista ja niinpä uusi meikkivoidetuttavuuteni onkin viimeiset pari kuukautta ollut Lancômen Teint Idole Ultra 24h.

Teint Idole Ultra 24h:n pakkaus on ylellinen. Lasipullo on kaunista, mattapintaista huurrettua lasia ja pullo on painava joka sekin tuo ylellisen fiiliksen. Pidän myös pumppupullosta annostelutapana. Yksi pieni pumppaus meikkivoidetta riittää hyvin koko kasvoille, joten tuote on myös riittoisa.

Meikkivoiteen koostumus on makuuni täydellinen, ei liian ohut nestemäinen muttei myöskään liian paksu. Voide levittyy todella hyvin ja meikkivoiteen sävy (005) on vaalealle iholleni juuri sopiva. Meikkivoide peittää hyvin muttei kuitenkaan tee ihon päälle näkyvää pakkelikerrosta. Ja kuten tuotteen nimikin jo viittaa hyvään pysyvyyteen, tämä tuote pitää lupauksensa ja meikki kestää kauniina koko päivän. Tuote olisi makuuni aivan täydellinen ilman yhtä suurta muttaa. Miksi ihmeessä tuotteessa on niin voimakas tuoksu?

teint idole1

Meikkivoide tuoksuu siltä kun siihen olisi sekoitettu parfyymia. Tuoksu on aamuväsyneelle usein liikaa ja välillä kaivan esille toisen meikkivoiteen sillä en vain pysty levittämään iholleni mitään noin ärtsyn tuoksuista.

En ole kuullut kenenkään koskaan moittivan Teint Idole Ultran tuoksua, joten mietinkin nyt olenko vain yliherkkä hajuaistini kanssa. Tai siis kyllä, tiedän, että minulla on hyvä hajuaisti, mutta että se olisi niin hyvä etten joinain aamuina siedä meikkivoiteen tuoksua lainkaan on aika hämmentävää.

Onko Teillä kokemusta Teint Idole Ultra 24h:sta? Liityttekö tuotteen suureen ylistäjäjoukkoon? Entä tuoksuuko voide mielestänne poikkeuksellisen voimakkaasti vai onko ongelma vain siinä, etten ole tottunut käyttämään noin voimakkaan tuoksuisia tuotteita?

0

(10) Kommentit

 1. Itse olen huomannut, että TIU24H:ssa on aika voimaskin tuoksu, mutta itse en siitä välitä ja ihollani se ainakin häviää heti levittämisen jälkeen. Toisaalta minua eivät parfymoidut tuotteet yleensäkän häiritse – paitsi jos tuoksu on todella hirveä.

  1. Kiitos kommentista Duvessa! Minusta tuntuu ettei tuo tuoksu häviä minulla edes iholla, niin voimakas se on. Mutta muuten tuote on kyllä niin superhyvä että yritän olla välittämättä tuoksusta.

 2. SatuKoo says:

  Kokeilin tuota joskus testerin muodossa ja muistan, että jouduin pesemään meikkivoiteen kasvoilta pois, kun en yksinkertaisesti kestänyt sitä tuoksua. En kyllä ymmärrä, miksi meikkivoide kaipaisi tuoksua? Varsinkaan noin voimakasta.

  1. Juu, samaa en ymmärrä kyllä minäkään. Miksi lisätä tuoksua kun en usko että tuote tuoksuu muutenkaan yhtään pahalta? Ja kiva myös kuulla ettei tuotteeni ole viallinen vaan sinun tsterissä oli myös voimakas tuoksu.

 3. B says:

  Minunkin mielestä tuoksu meikkivoiteissa on aivan turhaa ja siitä voisi laittaa palautetta Lancomelle. Miksi tuotteeseen pitää lisätä vielä lisää kemikaaleja, kun meikkivoiteet ovat muutenkin täynnä kaikenlaisia aineita?

  1. Erittäin hyvin sanottu B! Tuoksun lisääminen on minustakin tarpeetonta, ellei tuote sitten jostain syystä haise kamalalta. 🙂

 4. Hmm, itse en ole kyllä käytössä huomannut mitään pahaa tuoksua… Taidan itseasiassa ihan pitää siitä 🙂 Levityksessä se tuoksu jo haihtuu iholta, eikä itselläni ainakaan jää leijumaan. Omaan nenääni Lancomen ripsivärit ovat kamalan tuoksuisia :/

  1. Oho, jos minulta kysytään niin tuota tuoksua ei kyllä voi ola huomaamatta. 😀 😀 Mutta kiva kuulla että sinusta tuoksu on hyvä enkä usko että olet ainut joka ajattelee niin. Onneksi myös tuoksuttomia (tai vähemmän tuoksuvia) tuotteita on tarjolla meille herkkiksille.

 5. Tuo on kyllä tympeää, itsekin aina mietin, miksi meikkivoiteisiin täytyy tunkea hajusteita. Tai jos niitä halutaan lisätä, niin miksei niitä lisätä maltillisesti? :/

  Saman firman Air de Tint voisi ehkä olla käryttömämpi vaihtoehto, itse olen sitä käyttänyt enkä ole kokenut tuoksua häiritseväksi. Se ei ole vaan kenties niin peittävä, kuin Air de Tint. Mielelläni kuitenkin valitsisin sen tuoksuttoman vaihtoehdon, vaikka ilmeisesti en enää niin tuoksuherkkis olekaan 🙂

  1. Kiitos Salka vinkistä! Luulen, että sinä jos kuka olisit huomannut jos tuote (Air de Tint) tuoksuu liikaa. Kiva muuten kuulla ettet ole enää niin tuoksuherkkä kuin vielä jokin vuosi sitten. Helpottaa elämää kummasti. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.