Polvien notkumista salilla

tunnetila: vaihtelunhalu

salilla

*yhteistyössä Kämp Spa*

Yli kuukausi treenailua kuntosalilla on nyt takana ja olo on mitä mainioin! Saan salikäynneistä valtavasti energiaa arjen pyörittämiseen ja useampi treenikerta viikossa on solahtanut kiireiseen aikatauluuni hämmentävän hyvin. Kävin myös viime viikolla treeniä tehostaakseni vartalohoidossa Kämp Span puolella, mutta tuosta kokemuksesta kerron lisää seuraavassa postauksessa.

Ahkera salilla käynti todella kannattaa, ainakin jos kyseessä on luksushotelli Kämpin kuntosali. Treenasin nimittäin viime sunnuntaiaamuna salilla Robbie Williamsin kiertueella olevien tyyppien kanssa!!! Treenailin salilla rauhassa yksin kun sinne ilmestyi viisi SUPERkomeaa nuorta kundia. Miehet oli viimeisen päälle treenattuja, makeissa treenikuteissa ja heillä oli keskenään tosi hyvä fiilis. Kuuntelin hetken heidän läpänheittoaan ja mietin miten kiva brittiaksentti kaikilla onkaan.

Yksi miehistä alkoi lauleskelemaan treenatessaan ja kappas, biisi oli Robbie Williamsia ja silloin tajusin ketkä ilahduttivat minua läsnäolollaan. Minun oli ihan pakko kysyä ovatko he täällä Robbien kanssa ja sain kuulla että ”Yeah, we are part of the crew.” ”That is sooooo cool!” sain sanottua, ja kerroin että olen tulossa konsertiin maanantaina. Juttelimme hetken ja he mm. olivat kohteliaan iloisia siitä että tulen katsomaan heitä ja he toivottelivat minulle hyvää keikkaa. Yksi miehistä jopa iski minulle silmää kun juttelimme myöhemmin kun olimme molemmat menossa samalle laitteelle yhtä aikaa. Voi apua apua apua! Olin niin fiiliksissä (ja hikinen ja kirkkaanpunainen ja ilman meikkiä!!!).

Seuraavana iltana keikalla tunnistin kolme kundeista Robbien tanssijoiksi (yksi heistä tanssi sooloja) ja yksi heistä oli rumpali (joka myös sooloili bongo(?)rummun kanssa). Olen edelleen niin iloinen että satuin salille yhtäaikaa heidän kanssaan! Harmi vaan ettei Robbie ollut mukana treenaamassa…

Itse asiassa minun piti kirjoittaa tällä kertaa jostain ihan muusta, mutta ymmärrätte että oli pakko aluksi avautua viime viikon yhdestä kolmesta kohokohdasta joiden jo aiemmin kerroin pistäneen polveni veteläksi.

painot

Mutta siis asiaan… Salifiilikseni ei juuri nyt ole ihan niin ruusuinen mitä postauksen alusta voisi kuvitella. Minusta nimittäin tuntuu että treenini on alkanut junnata paikallaan ja tarvitsisin pientä muutosta. (Sunnuntain treeniseura oli kyllä ihan kivaa vaihtelua..) Laitteiden käytön opettelu oli uutta ja kivaa ja siinä huomasin edistyväni, mutta nyt kun tiedän miten laitteet toimivat ja minulla on hallussa liikkeet joita minun kannattaa tehdä, tuntuu että sahaan vain niiden liikkeiden parissa mutten edisty millään tasolla. Painoja tekisi mieli lisätä jo joihinkin liikkeisiin rutkastikin, mutta pelkään niskojen jäykistymistä ja siitä seuraavaa treenikieltoa.

Luotan treeniasioissa Eveliinaan kuin kallioon ja olen varma että jo seuraavassa tapaamisessamme Eveliinalla on joku ässä hihassa jolla tehostamme treeniä ja alamme saada pikku hiljaa näkyvämpiä tuloksia aikaan. Eveliina jo vähän vihjailikin tarkemman ohjelman tekemisestä. Tähän mennessä hän on antanut minulle laajan kirjon omalle kropalleni ja omiin tavoitteisiini soveltuvia liikkeitä harjoiteltavaksi, ja nyt kun hän on nähnyt mitkä liikkeet sopivat minulle parhaiten hän on valmis tekemään ”virallisen” ohjelman.

Luulen että nyt olisi hyvä aika kiinnittää huomiota myös ruokavalioon. Olen syönyt ensimmäisen kuukauden aika normaalisti. Vappuna vanhempieni herkkupöydässä ja viimeiset viikot ystäviä kestitessä ruokailut ovat menneet aika herkuttelupainotteisella linjalla ja viiniä on tullut juotua illan istujaisissa iloisesti. Nyt voisi olla aika tarkentaa ruokavaliota terveellisempään suuntaan. Kun ruokavalio on kunnossa myös treenistä saa enemmän irti ja tulokset näkyvät paremmin. Tiedän aika tarkkaan miten minun kuuluisi syödä, enää täytyisi vain löytyä sinnikkyyttä toteuttaa tuo ruokavalio.

Olen aikaisemmin saanut minulle räätälöidyn ruokavalion toiselta personal trainerilta, mutta silloin tuo ruokavalio perustui suurelta osin rahkoihin. Olen huomannut että maitotuotteet eivät ole vatsalleni niitä parhaita, joten täytyy kysyä miten Eveliina korvaisi rahkat. Eveliina on kertonutkin että hän ei itsekään suosi prosessoituja maitotuotteita, joten hyviä vinkkejä proteiinin saantiin muualta kuin rahkoista Evellä on varmasti useita. Lupaan jakaa niitä täällä myös Teidän kanssanne.

Henkilökohtaisen valmentajan kanssa treenatessa parasta on juuri se, että häneltä saa aina lisää uusia ideoita treeniin ja häneltä voi kysyä apua kaikesta liikuntaan, ruokavalioon tai vaikkapa lepoon ja palautumiseen liittyen. En malta odottaa seuraavaa tapaamistamme. Luulen, että sen jälkeen pääsen taas hommaan kiinni uudella innolla!

0

(7) Kommentit

 1. merikukka says:

  Aika siistiä!
  Olisi kyllä niin ihanaa asua Helsingissä. Pääsisi käymään useammin konserteissa ja erilaisissa tapahtumissa.

  Minä en enää syö rahkaa, kun luin, että rahkoissa on syöpää aiheuttavaa ainetta. Enkä muutenkaan käytä kovin paljon maitotuotteita. Kuulisin mielelläni paremmista vaihtoehdoista rahkoille.

  1. Tuo on kyllä Helsingissä asumisen paras puoli kun täältä voi vain illan ratoksi piipahtaa konsertissa. Ystäväni joutuivat ottamaan kaksi päivää töistä vapaata ja maksamaan kalliit junaliput (plus konserttiliput) jotta pääsivät katsomaan Robbieta.

   Hupsis, mikäs niissä rahkoissa aiheuttaa syöpää???!!! Kerro heti lisää! 🙂

 2. pauiina says:

  voi wauuuuu mitä treeniseuraa!!

  1. No sanos muuta! Meni oma treeni ihan pieleen kun saatoin ehkä vähän sivusilmällä ihailla noita nuorukaisia… 😉

 3. […] asukkaiden aikataulut, ja jos halusin treenata rauhassa menin salille hiljaisina hetkinä. Jos taas halusin treenata maailmanluokan tähtien kanssa sekin […]

 4. […] aikataulut, ja jos halusin treenata rauhassa menin salille hiljaisina hetkinä. Jos taas halusin treenata maailmanluokan tähtien kanssa sekin […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.