Helteinen viikonloppu

tunnetila: onni

240514 vaaka

Voi mikä ihana ihana ihana viikonloppu takana! Takapihalla oli lauantaina auringossa mittarin mukaan lämmintä +51 ja minä nautin helteestä joka solullani. Kevyt pellavatoppi ja liehuva sifonkihame olivat täydellinen helleasu enkä edes välittänyt vaikka pellavatopista näkyi läpi.

Normaalisti varon läpinäkyvyyttä viimeiseen asti, mutta viikonloppuna oli niin ihanaa että oli ihan sama mitä näkyi ja mitä ei. Sama efekti tapahtuu minulle aina ulkomailla. Kotona suren kalpeita selluliittikoipiani, ulkomailla onnen lämpöaallossa painelen menemään minishortseissa. Ja nyt, nyt myös Suomessa oli poikkeuksellinen helle ja sama huolettomuus valtasi mielen. Kerrankin oli kunnolla kuuma, joten mitä kevyempi asu sen parempi.
240514 toka

pellavatoppi ja sifonkihame H&M, kangaskassi Marimekko, aurinkolasit Trussardi,
rannekorut BRVTVS ja Dogeared, sandaalit Marni pour H&M

240514 eka240514 korut 240514 sandals

Voi miten olenkaan kaivannut tuota fantastista lämpöä! Nostin aurinkopäissäni sandaalit eteiseen ykköskengiksi, kaivoin kosmetiikkavaraston kätköistä kesäisen tuoksun kevättuoksuni tilalle, otin aurinkovoiteet kylppärihyllyyn paraatipaikalle ja pengoin joskus aikaisemmin keväällä kirppiskassiin laittamani lyhyet trikoohameet takaisin vaatekaappiin.

Saapa nähdä miten noiden lyhyiden trikoohameiden kanssa käy kun helteet loppuvat. Voi olla että mieli hameiden käytöstä muuttuu kun helle ei enää pehmennä päätä. ”Mitä ihmettä nämä trikoohameet täällä vaatekaapissa tekevät? En ikinä tule käyttämään noin kapeita ja kireitä hameita, jestas sentään!” *laittaa tuohtuneena hameet takaisin kirppiskassiin*

0

(6) Kommentit

 1. Tarja says:

  😀 Tunnistan tuon saman efektin: auringolla ja lämmöllä on ihmeellinen vaikutus!! Olen ollut väsymyksen vuoksi vähän alakuloinen ja tuntenut näyttäväni ihan idootilta tai mammutilta lähes joka aamu, mutta kun lämpöaalto tuli, aloin kaivella muuttosäkeistä kesävaatteitani esiin ja totesin, että mullahan on vaikka mitä kivaa ja jeee, nehän näyttää hyvältä! Kyllä kesä on ihana ja mikä parasta: sitä on vielä suurin osa edessä!

  Ja asusi on ihana! Pellava tekee kesän! Todistat muuten kuvillasi, että mustissakin voi näyttää kesäiseltä 🙂 t. nimimerkki: ”musta vaatekaappi”

  Ihanaa alkanutta viikkoa!

  1. Kiitos Tarja! Kiva kuulla että myös sinuun aurinko ja kesäsää vaikuttaa virkistävästi, ja että teit vaatekaapistasi kivoja löytöjä. On se kumma miten säätila vaikuttaa mieleen ja vaatekaappiin. 🙂

   Tänä aamuna kävelin töihin vesisateessa ja kaipasin eilistä säätä. Voi miksi sen piti kadota näin nopeasti?! 🙁

 2. Anumaaria says:

  Harvalle sopii hyvin kokomusta. Olet Nina ehdottomasti yksi niistä harvoista. Très chic! 🙂

  1. Voi kiitos Anumaaria! Kiva kuulla että mielestäsi musta sopii minulle. En tiedä mitä tekisin jos (kieltämättä useille hieman hankala) lempivärini olisi minulle ihan väärä. 😀

 3. […] kun pääsin pohdiskelemasta mitä kummallisuuksia hellepäissään ulkomailla (tai kotimaan poikkeuksellisissa helteissä) […]

 4. […] Muutaman viikon uutta vaaleanpunaista tuoksua käyttäneenä voin sanoa että tuoksuvalinta osui nappiin. Eteenkin kun tuoksupullon hassu, värikäs ja massiivinen korkki saa minut joka aamu hymyilemään. Erilainen kesä vaatii erilaisen tuoksunsa, eikä hassuja ja ilahduttavia juttuja ole elämässä koskaan liikaa! […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.