Ylioppilaslahjaksi elämyksiä

tunnetila: vinkkaus

elamyslahjat4Juuri kun ehdin eilen pohdiskella elämysten, muistojen ja uusien kokemusten olevan minulle nykyään tärkeämpiä juttuja kuin materia, minulta kysyttiin kiinnostaisiko lähteä mukaan Re:fashionin ja ElämysLahjat.fi:n ylioppilaslahjakampanjaan. Eipä olisi pyyntö voinut parempaan saumaan tulla! Selailin innoissani ElämysLahjojen valikoimaa ja sieltä löytyi kyllä ihan huikeita lahjaideoita.

ElämysLahjat.fi tarjoaa satoja erilaisia elämyksiä suklaakursseista koskiseikkailuihin ympäri Suomen (ja vähän muuallakin, mm. Tallinnassa ja Puolassa), ja elämyksiä voi toteuttaa yksin tai yhdessä.

Hoen aina jouluisin miten rakastan syötäviä lahjoja, ja nyt bongasin ElämysLahjojen sivuilta useammankin ruokaan liittyvän elämyksen. Yksi hienoimmista olisi ehdottomasti illallinen Helsingin kattojen yllä. Nosturi nostaa herkuttelijat 50 metrin korkeuteen Lasipalatsin aukiolla (sama setti on tarjolla myös Tampereella!) ja koko Helsingin siintäessä horisontissa pääsee siemailemaan laadukasta shampanjaa ja herkuttelemaan Michelin-kokkien valmistamilla ruoilla. Olisipa upea tapa rentoutua mahtavissa maisemissa ja hengähtää rankkojen ylioppilaskirjoitusten jälkeen, varsinkin jos koko ystäväporukka saisi saman lahjan ja kaikki pääsisivät mukaan korkeuksiin!

Mietin aina hyvin tarkkaan läheisilleni hankkimiani lahjoja, ja silloin olen mielestäni onnistunut täydellisesti kun näen liikutuksen lahjan saajan kasvoilta. Hankin ihmisille yleensä hyvin henkilökohtaisia lahjoja, ja tuo henkilökohtaisuus mielessäni selailin myös ElämysLahjojen elämysvalikoimaa. Olen varma että jokainen kevään aherruksessa kaikkensa antanut ylioppilas arvostaisi omaa aikaa ja pientä matkaa arjen aherruksen jälkeen. Niinpä hyvä lahja ylioppilaalle ja hänen seurustelukumppanilleen voisi olla hotelliyö kivassa spa -hotellissa jossa he saisivat olla kahdestaan ihan rauhassa.

Jos taas pääsisin valitsemaan lahjan itselleni ElämysLahjojen valikoimista valitsisin ehdottomasti jotain sellaista mitä en tulisi koskaan muulloin kokeilleeksi. Esimerkiksi tandemhyppy laskuvarjolla tai kuumailmapallolento olisivat ihan järjettömän huikeita kokemuksia molemmat. Vaikka lahjan saaja olisi kuinka paniikissa laskuvarjohypyn aikana (ainakin itse olisin), niin tuo lahja olisi todella ikimuistoinen!

Omista ylppäreistäni on aikaa pieni ikuisuus, mutta voi miten olisinkaan ilahtunut jos olisin silloin saanut lahjaksi jonkun elämyksen! Etenkin tuo kuumailmapallolla lentely alkoi houkutella minua nyt todella paljon. Siinä pääsisi kivasti yläilmoihin, näkisi maisemia eikä alastulokaan olisi läheskään niin pelottava kuin laskuvarjohypyssä. Laskuvarjohyppyyn saattaisin jo tässä iässä olla vähän liian nynny. Ylioppilaana kaikki oli vielä mahdollista ja laskuvarjohyppykin olisi luultavasti ollut vain mahtava kokemus jonka muistaisin lopun elämäni!

Kuva ElämysLahjat.fi

0

(6) Kommentit

 1. Suvi says:

  Olen kerran ollut kuumailmapallon kyydissä ja pelkäsin silloin koko ajan niin paljon etten uskaltanut katsoa alas. 😀 Haluaisin mennä uudestaan ja nyt pakottaisin itseni myös nauttimaan matkasta..

  1. Hih, mulle voisi käydä samalla tavalla. Tai sitten tulisi keinutuksesta huono olo kun voin laivallakin aina niin huonosti. Mutta haluaisin silti tosi tosi paljon päästä testaamaan ilmojen halki leijailua!

 2. Jenni says:

  Tuoltahan löytyi paljon kaikkea kivaa! Itse en välttämättä uskaltaisi noihin hurjimpiin juttuihin mukaan, mutta hotjooga tai kuumakivihieronta kelpais todellakin! 🙂

  1. Juu, kuumakivihieronta ja hotjooga kelpaisivat myös tänne, mutta kun teen niitä molempia ihan arjessa niin tällä kertaa valitsisin jotain hullun rohkeaa ja jännää. 🙂

 3. Benji oli kyllä niin ikimuistoinen, että olisi huippua antaa vastaava elämys lahjaksi. 🙂

  1. Huh huh, benjihin mä en pystyisi ikinä, mutta ihan varmasti on huikea kokemus! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.