Magnumin synttäreillä

tunnetila: ilo

220514 eka

Jäätelöbrändi Magnum viettää tänä vuonna 25v synttäreitään, ja neljännesvuosisadan täyttymistä juhlittiin viime viikolla näyttävästi Vanhalla Ylioppilastalolla Helsingissä. Samalla Vanhalle avattiin jälleen viime kesänä suuren suosion saavuttanut Magnum jätskibaari. Hurraa, kävin siellä viime kesänä jatkuvasti!

Jäätelöbaarissa saa tuunata itselleen oman suosikkijäätelön valitsemalla ensin tavalliseen vanilja-Magnum puikkoon suklaisen kuorrutteen (maitosuklaa tai valkoinen suklaa), sen jälkeen kolme päällystettä (mm. minivaahtokarkit, kuivatut mansikat, chilimantelit, suolakiteet, popcorni, sokeroitu inkivääri, suklaalastut, kultahiput, pistaasipähkinät yms.) ja tämän jälkeen odotellaan hetki jotta suklaakuorrutus jähmettyy ja sen jälkeen koko komeus katoaa parempiin suihin. Ihan SAIRAAN hyvää!!!

Magnumin jätskibaari on auki 28.6. asti ja vähän jo etukäteen hirvittää kuinka monta kertaa tulen piipahtamaan jätskillä. Viime kesänä sain jo kommentteja ”Taasko sä olit siellä?!”, luulen että tänä vuonna on sama juttu. Omaan makuun tuunattu jäätelö maksaa 4€ joka on mielestäni tosi vähän siihen nähden, että jäätelökioskeissa kaksi jätskipalloa maksaa tänä kesänä jo 6€.

220514 outfit4silkkitoppi MKA Olssen for BikBok, housut H&M Conscious Collection*, aurinkolasit Trussardi,
korvikset Cecilia Melli*, kaulakoru Glitter*, rannekoru ByDesign Domi*, laukku Coccinelle, sandaalit Tapas

220514 vaaka

220514 bag220514 shoes

Illan pukukoodina oli silver, ja hopeisia vaatteita tai asusteita omistamattomalle teemaan oli helpointa sujahtaa näyttävien hopeakorujen avulla. Kaivoinkin esille massiivisimman hopeakoruni ja suurimmat korvikset jotka korurasiasta löysin. Jotta korut olisivat pääosassa, pukeuduin muuten mustaan ja simppeliin asuun. Hellepäivän kunniaksi asuni oli väristä huolimatta kevyt ja vilpoinen ja ilta meni rennossa asussa mukavasti.

Kivaa viikkovapaata kaikille! Ja hei, jos olette Helsingissä kesäkuun aikana niin menkää jätskille!

Kuvat ystäväni Tiina

0

(6) Kommentit

  1. Saara says:

    Huh, siellä pääkaupungissa taitaa olla vähän eri hintataso ku meillä täällä pohjoisessa. Täällä 2 palloa on 4 €. Kuulostaa kyllä ihanalta tuo tuunattu jäätelö <3

    1. Olin itsekin pudottaa silmät päästä kun järkytyin tuosta irtojäätelön hinnasta. Täällä yksi pallo maksaa 3,50, kaksi 6€. En ikinä ikinä ikinä raaskisi ostaa 6€ maksavaa jäätelöä!

      Mutta tuo tuunattu jäätelö on kyllä taivaallisen ihanaa!

  2. Anumaaria says:

    Vaasassa on kyllä samat hinnat kuin pk-seudullakin. törkeän kallista. Siinä on kyllä jätskillä katteet kohdillaan. Etenkin kun se pallo on yleensä säälittävän pieni. Siihen suhteutettuna tuunattu Magnum on ihan siedettävissä hinnoissa.

    Minkälaisen Magnumin muuten sinä Nina tuunasit itsellesi? 🙂

    1. Voi Anumaaria, mä söin niiiin hyvän jätskin! Kuorrutuksena valkoista suklaata, salmiakkilastuja, kuivattua mansikkaa ja minimarenkeja. NAM!! Viime vuonna söin paljon sellaisia joissa oli suolaisia ja supermakeita juttuja (mm. minivaahtokarkkeja ja suolapähkinpöitä) ja nekin oli kyllä ihania! Voi nam!

  3. merikukka says:

    On niin tyylikäs asu, että vau. Tulee mieleen joku italiatar 🙂

    1. Hih, voi kiitos merikukka! Rento, kiva ja tyylikäs asu on kyllä parhautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.