Oi miksi?

tunnetila: ärsytys

miksiMiksi kesäinen sää katosi yhdessä yössä ja tilalle saatiin maailman ärsyttävin, luihin ja ytimiin tunkeutuva viima ja vihmova vesisade?

Miksi juuri sille viikolle kun sinua pyydetään pitämään ruokapäiväkirjaa sattuu työpaikan seminaari joka sisältää myös iltajuhlan kolmen ruokalajin illallisineen ja viineineen, muutama lehdistötilaisuus herkkupöytineen ja sateiset vapaapäivät jolloin tekee mieli olla vain kotona ja syödä keksejä?

Miksi siivoamisen aloittaminen on niin epämiellyttävää vaikka tietää miten siististä kodista lopulta nauttiikaan?

Miksi laajakaistan kautta tuleva televisiolähetys pätkii juuri sillä hetkellä, kun elokuvassa on meneillään jännittävin kohta tai Suomi on saamassa maalin jääkiekossa?

Miksi aurinkoisella säällä suurikin murhe tuntuu pieneltä ja unohtuu, mutta sateella pienikin murhe paisuu valtavaksi möykyksi rinnassa?

Miksi järkiperäisten ratkaisujen ajatellaan usein olevan parempia kuin tunteella tehdyt ratkaisut?

Miksi aina ei voi paistaa aurinko? Häh?!

0

(6) Kommentit

 1. No worries Nina, ensi viikoksi on luvattu jo niin paljon kauniimpaa säätä. ♥

  1. Voi ihana Noora, kiitos tiedosta! Toivossa on hyvä elää. 🙂

 2. Tai miksi juuri silloin, kun astut väsyneenä parkkihalliin eikä mukana ole yhtään käteistä, pankkikorttimaksu ei toimi?

  1. Eikä?!?!? Voi ei! Erittäin hyvä lisä ”miksi” kysymyksiin. 🙂

 3. Anumaaria says:

  ”Miksi aurinkoisella säällä suurikin murhe tuntuu pieneltä ja unohtuu, mutta sateella pienikin murhe paisuu valtavaksi möykyksi rinnassa?”

  ”Miksi järkiperäisten ratkaisujen ajatellaan usein olevan parempia kuin tunteella tehdyt ratkaisut?”

  Juuri samoja olen pohtinut. Miksi, oi Miksi! Ensi viikolla sitten kauniimpi sää. Pakkohan siihen on uskoa. 🙂 Mukavaa viikonloppua Nina!

  1. Kiitos samoin Anumaaria! Pidetään peukut pystyssä että ensi viikolla saisimme nauttia kauniista säästä. Tänään täällä Helsingissä paistoi jopa aurinko ja tarkeni ulkona ilman hanskoja, hurraa! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.