Vartalohoidossa

tunnetila: onni

spa tunnelmallinen1

*yhteistyössä Kämp Spa*

Olen käynyt Kämp Span ihanissa kasvo- ja vartalohoidoissa jo vuodesta 2005 ja täytyy sanoa, etten ole vieläkään kyllästynyt sen miljööseen ja tunnelmaan. Kämp Spa sijaitsee aivan Helsingin ydinkeskustassa, mutta kun ihmisvilinän jättää taakseen ja nousee hissillä hotellin kahdeksanteen kerrokseen tuntuu kuin tulisi toiseen maailmaan. Kämp Spa on minulle edelleen rauhan ja harmonian tyyssija, vaikka nykyään yhdistän sen myös hikoiluun ja tiukkaan treeniin.

Kun kuntosaliharjoittelua oli takana kuukauden verran pääsin tehostamaan treeniä detox vartalohoidon avulla*. Lähes kaksi tuntia (110min) kestänyt kiinteytyshoito puhdistaa kehoa, vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja hoitaa selluliitti-ihon ongelmia. Hoito oli loistava yhdistelmä rentoutusta ja todella tehokasta lymfahierontaa.

spa lepospa tunnelmallinen3

Hoito alkoi koko vartalon hellävaraisella harjaamisella ja merisuolakuorinnalla. Merisuolaan oli sekoitettu eteerisiä öljyjä ja rauhoittavien öljyjen tuoksu sai minut siirtymään ajassa ja paikassa kauas helteiseen Sri Lankaan. Kuorinnan jälkeen vartalolle levitettiin detoxoiva ja kosteuttava merilevänaamio, jonka tarkoituksena oli poistaa kehosta kuona-aineita sekä hoitaa selluliitti-ihon epätasaisuuksia.

Sillä aikaa kun merilevänaamio vaikutti vartalolla minulle tehtiin pitkä päähieronta. Hieronta tehtiin hoitavalla vaaleanpunaisella savella, ja hiukset täytyi huuhdella kevyesti hoidon jälkeen. Pestä hiuksia ei kannata, siten savi saa vaikuttaa hiuspohjassa pidempään. Tärkeitä menoja hoidon jälkeen ei siis kannata buukata, vaaleanpunaiset savihiukset kun eivät ole ehkä se toivotuin treffiasuste.

hoitotilaespa harjaespa1

Hoidon ensimmäinen tunti oli pelkkää nautintoa ja lämpimälle hoitopöydälle torkahtelua, mutta toisen tunnin aikana tulivat mukaan tehokkaat otteet. Hoitoon kuuluva lymfahieronta sekä ESPAn stimuloiva hieronta aktivoivat elimistön imunestekiertoa, kiinteyttävät ihoa sekä kiihdyttävät aineenvaihduntaa, ja huh miten tehokkailta nämä hieronnat tuntuivatkaan! Hoitajallani oli huikea tekniikka ja sormissaan sellainen voima, että vingahtelin välillä kivusta kun selluliitti sai kyytiä. Vaikka hieronta sattui välillä kovasti haluan silti mennä siihen uudestaan. Hoito ei voi olla toimimatta jos hierontatekniikka on tuota tasoa!

Hoidon jälkeisenä iltana kannattaa juoda runsaasti vettä jotta kuona-aineet poistuvat kehosta. Kävin hoidossa perjantaina ja huomasin koko viikonlopun ajan juovani normaalia enemmän. Jokin oli selvästi lähtenyt kehossani liikkeelle ja olin iloinen että minua janotti koko ajan.

Olen suunnitellut palkitsevani itseni reippaasta treenailusta varaamalla jokaisen treenikuukauden lopuksi tuon lähes kaksi tuntia kestävän hoidon. Hoidon kun sanotaan toimivan parhaiten sarjahoitona. Jos tuo hoito tai Kämp Span muut vartalohoidot kiinnostavat teitä niin Kämp Span nettisivuilta löytyy tarkempia tietoja hoidoista.

0

(1) Kommentti

  1. […] Jatka lukemista Tunnetilassa! […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.