Hedelmäinen kesätuoksuni

tunnetila: ihastus

daisy1

Kesätuoksuni ovat yleensä väriltään vaaleansinisiä. Kevyet merelliset tuoksut viehättävät ja tuntuvat viileän keveiltä kesäiholla. Viime kesänä käytin koko pullollisen Dolce Gabbanan tuoksua ”Light Blue – Dreaming in Portofino” ja tykkäsin siitä hurjasti. Sitä edellisenä kesänä tuoksuni oli muistaakseni CLEANin Fresh Laundry. Raikkaita ja sinisävyisiä molemmat.

Tämän kesän tuoksuksi valikoitui yllättäen hentoa vaaleanpunaista. Sain valita Marc Jacobsin uusista Daisy -tuoksuista omani ja tartuin heti automaattisesti vaaleansinisenä kimmeltävään pulloon jonka nimi oli Daisy Delight. Olen käyttänyt vuosia sitten pullollisen alkuperäistä Daisyä, ja yllätyksekseni tämän kesän sininen tuoksu henki samaa tuoksumaailmaa. Tuoksuttelun jälkeen totesin pitäväni paljon Daisy Delightista, mutta tälle kesälle halusin hieman jotain erilaista. Niinpä valintani oli vaaleanpunainen tuoksu Daisy Eau So Fresh Delight*.

daisy2 daisy3
Hedelmäinen kukkaistuoksu tuoksuu hieman appelsiinille ja vadelmalle, ja on todella erilainen mitä aiemmat kesätuoksuni. Tästä kesästä on tulossa muutenkin hieman erilainen, sillä tänä kesänä emme reissaa minnekään pidemmälle lomareissulle. Vietämme kerrankin aikaa kotona ja itse olen menossa elokuussa Tukholmaan hieman pidemmäksi aikaa.

Muutaman viikon uutta vaaleanpunaista tuoksua käyttäneenä voin sanoa että tuoksuvalinta osui nappiin. Eteenkin kun tuoksupullon hassu, värikäs ja massiivinen korkki saa minut joka aamu hymyilemään. Erilainen kesä vaatii erilaisen tuoksunsa, eikä hassuja ja ilahduttavia juttuja ole elämässä koskaan liikaa!

Millaisista kesätuoksuista Te pidätte, vai käytättekö lempituoksuanne ympäri vuoden?

Ps. Muistathan, että blogissani on käynnissä kosmetiikkaviikko! Mitä useampaan postaukseen kommentoit, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on kosmetiikkapalkintojen voittoon! Arvon nimittäin viikon lopuksi jokaiselta päivältä yhden kommentoijan joka voittaa pienen kosmetiikka-aiheisen palkinnon.

0

(67) Kommentit

 1. Emilia says:

  Hmmm, tämähän kuulostaa ihan varteenotettavalta tuoksuvaihtoehdolta kesäksi.. Ikuinen tuoksusuosikkini Viktor & Rolfin Flowerbomb ei enää tunnu niin freesiltä ja toistaiseksi käytössä olleet Body Shopin body sprayt ei kestä niin kauaa iholla, joten uusi tuoksu olisi hakusessa 🙂 Tää kosmetiikkaviikko on ihan huippujuttu muuten!!

  1. Voi Emilia, tosi kiva kuulla että kosmetiikkaviikko on sinusta hyvä idea! 🙂 Ajattelin että tämä karsii ison osan lukijoita pois tällä viikolla, mutta on hauska huomata että lukijoistani moni on kiinnostunut kosmetiikasta. Itse kun tykkään sitä testailla ja siitä kirjoitella.

   Ja tuo on muuten totta kuten kirjoitit, joskus niihin omiin suosikkituoksuihinkin kyllästyy, ainakin hetkeksi. Sitten kun tuoksua vaihtaa niin koko olo virkistyy ja ainahan vanhaan voi halutessaan palata.

   1. Emilia says:

    Kyllä todellakin, tämä oli ihan loistava idea! Kiva kun joku kenen mielipidettä arvostaa (näin blogimaailmassa) kokeilee eri juttuja ja kertoo niistä omia kokemuksia. Itse olen ainakin löytänyt ihan loistotuotteita lempibloggaajieni kautta. Niin se vaan menee.

    Ja ehkä tänne blogin lukijoiksi onkin sitten oikeasti kerääntynyt juuri niitä samanhenkisiä tyyppejä 🙂

 2. Annahoo says:

  Oi, tämähän kuulostaa ihanalta! Perus-Daisy on jo pitkään ollut yksi vakiotuoksuistani ja olen haaveillut jotain näistä kausituoksuista siihen rinnalle. Pakko käydä nuuskuttelemassa! 🙂

  1. Voi Annahoo, jos tykkäät Daisystä tykkäät ihan varmasti näistä molemmista uutuuksista. Suosittelen tuoksuttelemaan, myös pullot on ihan mahtavat! 🙂

 3. Minä olen kyllä maailman tylsin tuoksujen käyttäjä :D. Olen elämässäni käyttänyt kolmea eri tuoksua, joista ensimmäinen oli muistaakseni nimeltään Blue, ja kaksi viimeistä CK:n One ja viimeisenä Be. En ollut oikeastaan ajatellutkaan koskaan,että ihmiset oikeasti vaihtaisivat tuoksua kausittain, vaikka niinhän niitä tuoksuja markkinoidaankin… Nyt kun ajatus lähti lentämään, tuo Nykyinen CK on kyllä aika talvinen tuoksu hahahahah!!!!

  1. Heh, nyt vaan uutta tuoksua metsästämään! 🙂

   Olin itsekin ennen ”yhden tuoksun naisia”, mutta jossain vaiheessa kyllästyin tuoksuun jota käytin AINA (Hugo Woman) ja sen jälkeen olen käyttänyt tuoksuja aika rohkeasti ja sillon tällöin vaihdellen. Suosittelen, vaihtelu virkistää!

 4. jjeee says:

  tuo tuoksu on aivan ihana! olen itsekin miettinyt sen hankkimista 🙂

  1. Oih, kannattaa! Tykkään tuosta tosi paljon. Ja nuo kukat on vaan niin söpöt tuossa korkissa. 🙂

 5. -SeLma- says:

  Oi, miten ihana pullo… nuo Daisy -tuoksut ei ole itselleni muuten tuttuja, mutta juuri noita pulloja, tai siis paremminkin niiden korkkeja, olen ennenkin ihastellut. 🙂 Kesätuoksulta haluan, että se on raikas ja suht. kevyt, kun taas talvituoksu saa olla voimakkaampi ja mausteinen. Viime viikolla taisin vähän ihastua Yves Rocherin ruusutuoksuun. Se ei kuitenkaan vielä silloin lähtenyt mukaani, mutta pitäisi ehkä käydä tuoksuttelemassa sitä uudelleen… että tulisiko tästä kesästä sitten mahdollisesti ruusuinen..? 😀

  1. Ruusuinen kesä kuulostaa ehkä maailman ihanimmalta. 🙂 Juhannusruusuista se kaikki lähtee. Eli käy nappaamassa ruusuinen tuoksu juhannukseksi ja siitä lähtien elämä on koko kesän (ja toivottavasti myös sykysyn ja talven) ruusuilla tanssimista. 🙂

 6. Daisy-tuoksuista tulee mieleeni ulkomaat. Olen tainnut useammankin kerran taxfreessä tuoksutella Daisya mutta sitten kuitenkin päätynyt johonkin toiseen. Varmaan jo tuo pullon leikkisä ja kesäinen ilme tekee tuotteesta houkuttelevan ja ihan vaatii ainakin testaamaan.

  Uutta tuoksua kesäksi olen minäkin ajatellut. Nyt käytössäni on V&R Eau Mega, josta tykkään sen keveyden takia. Yleisesti ottaen hajuveteni ovat kevyitä. Seuraavaksi olen ajattelut testata Cleanin ja Biothermin tuoksuja.

  1. Biothermia en ole tuoksuissa kokeillut, mutta Cleanista tykkään. Ostin jokunen vuosi sitten Cleanin testipakkauksen lentokoneesta. Pakkauksessa oli kolme tai neljä Cleanin pientä pulloa (olikohan 15ml). Testailin niitä ja kun löysin suosikkintuoksuni niin ostin ison pulloni Stockalta. Niitä on usein tarjouksessa Hulluilla päivillä, eli jos et ole tuoksusta ihan varma niin osta testikokoinen pakkaus ja sitten haet lempparisi edullisesti Hulluilta päiviltä. Toimivaksi todettu systeemi. 🙂

 7. SatuKoo says:

  Minulla on kesätuoksuna Marc Jacobsin Dot, söpö pullo sai kiinnostumaan. Useimmiten ostan Escadan kesätuoksun, niistä tulee kesä mieleen.

  1. Oih, se Dotin pullo on myös ihana, mutta sitä en ole tainnut koskaan edes tuoksutella. Täytyykin joskus testata sitä koska näytän pitävän muista Marc Jacobsin tuoksuista. Ja Escada, niin superhyper imelää, mutta silti ihanaa. Ja todella, todella kesäistä! 🙂

 8. Anumaaria says:

  Marc Jacobsin Daisy, se perustuoksu, on ollut aina mun ykkönen. Tykkäsin jossain määrin myös siitä ”iltatuoksusta” eli Lolasta. Tääkin ois varmaan kiva.

  En edes eilen huomannut tätä arvonta-aspektia. No, kommentoidaan siitä huolimattakin. 😉 *

  *harvemmin osallistun blogiarvontoihin. Musta on kiva kommentoida lempiblogeiheni muuten vaan.

  1. Voi Anumaaria, ansaitsisit ihan oman palkinnon jo siitä hyvästä kun jaksat jutella minulle silloin kun kukaan muu ei jaksa. 😀 😀 Kiitos kommenteistasi, olet ihana! <3

 9. Reetta says:

  Käytän normielämässä (siis aina muulloin kuin kesällä 😀 what?) ihan sitä tavallista Daisya ja nyt juuri viime viikolla ostin melkein tuon eli Daisy Eau so Fresh -tuoksun (siitä puuttuu delight perästä). Se onkin selvästi makeampi tuoksu kuin se tavallinen Daisy, mutta juuri sopivasti kukkainen kesään. Enpä tainnutkaan Sokokselta löytää tuota delight-versiota, joten se jäi nyt haistelematta. Muutama vuosi sitten oli kyllä vielä omempi Daisyn kesätuoksu – sääli kun niitä saa vain yhden kesän aikana (kausiasioiden ehdoton huono puoli).

  1. Heh, ihana tuo normaalielämä -juttu! 🙂 Mutta niinhän se vähän täällä Suomessa on. Kesä on ihanaa ja mahtavaa, ja normaalielämä on sitten sitä vesisadetta. 🙂

   Tuo on kyllä kausituotteiden huono puoli kaikessa kosmetiikassa (ja myös esim. jogurteissa 🙂 ) että juuri kun yhteen tuotteeseen ihastuu, niin sen valmistaminen lopetetaan. Täytyisi varmaan alkaa käyttää Chanel 5:sta, sitä saa varmaankin maailman loppuun asti. 🙂 Kiva kuulla että sinäkin tykkäät näistä Marc Jacobsin tuoksuista. Ja nätti pullo on plussaa. 🙂

 10. merikuka says:

  Minulla on vain yksi tuoksu kerrallaan ja olen aika nirso hajuvesien suhteen. Tykkään itsekin raikkaista. En ole vieläkään löytänyt sellaista tuoksua, josta todella pidän. Nyt minulla on Honore des Pres – Vamp a NY – se on aika erilainen tuoksu.

  1. Kas, sinä olet löytänyt tuoksusi luomutuoksuista! Minä pidän yhdestä tuoksusta siitä sarjasta ylitse muiden, mutta en tietenkään muista mikä se niistä oli. 🙂 Tuo Vamp a NY on kuulema noista tuoksuista suosituin.

 11. Lotta says:

  Nuo Marc Jacobsin Daisyt tuoksuu ihanalle kaikki!

  1. No nyt olen kyllä Lotta kanssasi ihan samaa mieltä! 🙂 Kaikki on ihania!

 12. Zana says:

  Hamstrasin joku aika sitten useita ihania tuoksuja, joten tänä kesänä käytetään niitä pois. Ihanin tällä hetkellä on Marc Jacobsin raikas Rain.
  P.S. Kiitos dödökaupoista, nyt riittää varastoa hetkeksi! 🙂

  1. Kiitos itsellesi, oli kiva nähdä ja saada nimimerkille kasvot! 🙂 Se on niin epäreilua kun kaiiki lukijat tietää miltä näytän, mutta minä en tiedä teistä juuri mitään. 🙂

   Ja juu, olin ihan unohtanut että MJ tuoksuissa on muitakin kun näitä kukkaisia tuoksuja. Jokaiselle jotakin, sehän se paras tapa on. 🙂

 13. Kesätuoksu on pohdinnassa, itse asiassa haluaisin sen Chloen mikä sinullakin taitaa olla jos oikein muistan… nyt on kesäreissu varattu niin ehkä lentokentältä? Niin, ja me lähdetään Nizzaan siskojen kanssa joten kiitos hyvistä matkapostauksista! Ollaan kaikki kolme luettu joka ikinen niistä tarkasti läpi 🙂

  1. JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE NIZZAAAAAAAANNNNN!!!! MÄKIN HALUUUUUUUUNNN! Se on taivas maan päällä, ainakin minä koin niin viime kesänä. Ihana ihana paikka! Ja ehdottomasti ostat uuden tuoksun lentokentältä, ja tuo Chloe on ihana! Se on vain sen verran voimakkaampi mitä olen tottunut käyttämään, että kesäksi halusin itse vähän kevyemmän tuoksun.

   OOOOOHH NIZZAAAAAAAA! En nyt pääse tuosta yli. 😀

   1. Haha, ihana sinä! En ole (työ)stressiltäni vielä oikein innostua kunnolla mutta tuon kommentin myötä ilo alkoi hiipiä puseroon 😀 En ole ikinä ollut Ranskassa, joten siksikin kiva mennä! Menenkin fiilistelemään sun kokemuksia vähän lisää. Kiitos <3

    1. Pa-ras-ta!!! Ranska on IHANA, Nizza on IHANA, ruoka siellä on IHANAA; viini IHANAA, meri IHANAA, lämpötila KUUMAA JA IHANAA! <3 <3 *menen ihan sekaisin kun edes muistelen viime kesän reissua*

 14. pauliina says:

  itselläni ei ole erikseen kesä- ja talvituoksuja vaan voin käyttää samaa tuoksua ympäri vuoden, tai tuoksuja koska aina on useampi pullo meneillään ja niitä vaihtelen fiiliksen mukaan.
  tosin kesällä kaipaa raikkaampia tuoksuja kuin talvella. tähän ei nyt oikein hyvin sovi se tosiasia, että ostin juuri sokkarista acorellen vaniljatuoksun. mutta se oli puoleen hntaan! 😉

  daisyt on jääneet ihan nuuhkimatta, mikä häpeä ja aukko kosmetiikkasivistyksessä.

  d&g:n light blue on ihana mutta siitäkin tunnen vaan sen perusversion.

  1. Minä taas olen ollut sellainen että käytin 5 vuotta (tai enemmän) tauotta yhtä tuoksua enkä omistanut mitään muuta. Kun tuoksu loppui ostin miettimättä uuden.

   Mutta sitten kun yksi vaihe elämässäni loppui (ahdistava ja raskas parisuhde) en halunnut enää haistella vanhaa tuoksua ja siitä lähtien olen käyttänyt kausiluontoisesti tuoksuja. Yhdistän tuoksut tosi vahvasti muistoihin ja siksi haluan identifioida tietyt ajat tiettyihin tuoksuihin. Kuten nyt tämän kesän tähän hedelmäiseen tuoksuun. 🙂

 15. Mirja says:

  Pitääkin käydä tuoksuttamassa tuota! 🙂 Olen käyttänyt jo pari vuotta lähinnä Prada Candyä, tykkään todella makeista tuoksuista. Ostin viime jouluna Lushin Snow Fairy -kausituoksun ja on pakko myöntää että vaikka rakastan sitä suihkugeelinä niin parfyymi oli todella kamalan imelää. 😀

  1. Hih, sinullekin löytyi siis joku joka oli liian imelä. 😀 Muistan kun haistoin ensimmäistä kertaa jotain todella, todella imelää Escadaa ja ensimmäinen ajatus oli ”Hyi kamala!” mutta sitten kun testasin sitä iholla jäin ihan koukkuun tuohon öklömakeaan tuoksuun. 🙂

 16. Heidi R. says:

  Kiva lukea välillä kosmetiikkapostauksia. Alkuperäinen Daisy muuttuu jostain syystä minun ihollani vähän wc-raikastinmaiseksi, mutta eau so fresh-versio on ihanan hedelmäinen ja pirakahteleva. 🙂

  1. Hyi, ei ole kiva tuoksua wc-raikastimelle! 😀 😀 Hyvä että Eau So Fresh ei tee sinulla samaa efektiä. 🙂

   Ja hei, kiva kuulla Heidi että kosmetiikkapostaukset on mieluisia. 🙂

 17. immeee says:

  uusi tuoksu olisi hakusessa kesäksi, mutta koskaan en näistä daisyistä ole kauheasti innostunut vaikka niissä olisi niin kauniit pullot. Mutta tämän kuvauksen sanat hedelmäinen ja vadelma saivat kiinnostumaan 🙂 pitänee käydä tuoksuttelemassa!

  1. Tuoksussa on minusta ihan selvästi vadelmaa ja se on yksi tärkeistä syistä miksi siitä pidän. 🙂 Ihmiset tosin haistavat asioita joskus eri tavalla, mutta ainakin minusta tuo tuoksu on kivan vadelmainen.

 18. Marikki says:

  En tunne Marc Jacobsin tuoksuja, mutta vuosien varrella huomioni on kiinnittynyt erikoisiin pulloihin. Tällaisena keräilijätyyppinä tulee meleen, että niistä saisi mukavan kokoelman 🙂

  1. Nuo pullot on kyllä ihania! Ja niihin itsekin kiinnitin ensin huomiota. Ajattelin ensin että ne ovat minulle vähän liikaa kaikkine muovikukkineen, mutta ei, hauskasta korkista tulee tosi hyvä mieli aina kun näen sen, eli joka ikinen aamu. 🙂

 19. Henna73 says:

  Vaikuttais niin mun tuoksulta ja toisaalta, pullokin niin kaunis 🙂

  1. Tuo tuoksu on kyllä on kaikkea sitä!

   Joskus kamppailen itseni kanssa tax freessä kun näen siellä jonkun oikein kauniin pullon, mutta tuoksu sisällä on kamala. Haluaisin niiiiin paljon ostaa kauniin pullon peilikaapin koristeeksi, mutta jos tuoksu ei ole mieleen niin tuo on kyllä jo aika typerää rahan tuhlausta. Tässä tuotteessa on onneksi kaikki kohdallaan. 🙂

   1. 😀

 20. Nuo pullot on aivan ihania! Siskollani on Daisy ja aina siellä kyläillessä suihkun hajuvettä itseeni kun tuoksuu niin hyvältä! Ehkä pitäisi ostaa oma pullo niin saisi useammin käytettyä

  1. Tai sitten sinun täytyy käydä siskosi luona joka päivä. 😀 Voi olla että silloin sisko ostaa sinulle pian oman pullon ettet käytä hänen tuoksuaan kokonaan. 🙂

 21. Nannu says:

  Escadat on ollu mun lemppareita jo vuosia. Nyt on Marcin Dot käytössä ja VS:n misti

  1. VS:n tuoksut on minulle ihan tuntemattomia, en ole koskaan edes tuoksutellut niitä. Superhyviä bikineitä Victoria’s Secretiltä minulla kyllä on, mutta tuoksuihin täytyisi joskus perehtyä kunnolla. 🙂

 22. Tämä on kyllä kiva tuoksu, oon useaan otteeseen töissä tätä nuuhkinut ja kokeillut ihollekin. Just sopivan makea ja raikas yhtäaikaa 🙂 Täydellinen johonkin tuuliseen kesäpäivään! 8) Ja onhan nuo Jacobsin pullot hauskoja!

  1. Olen juuri samaa mieltä tuosta tuoksusta, makea ja raikas yhtä aikaa. Hyvin kuvailtu! 🙂

 23. Santtu20 says:

  Mullakin on se alkuperäinen Marc Jacobs Daisy tuoksu nyt loppu ja ostin hulluilta päiviltä Stockalta itselleni synttärilahjaksi kesätuoksuksi juuri tuon samaisen Eau So Fresh-version..iik se on naisellisen kukkea,hedelmäinen, sitruksinen, freesiaa?,aivan hurmaava, mäkin Tykkään,IHANA!!!ja pullon design korumaisen kaunis:)selvä kesätuoksu, talvella vähän tujumpaa ja iltatuoksuksi jotain mystisen talvenhenkäyksen omaista vaikkapa illaksi kuulas klassikko Chanel5 ,ja ehkä voisi hankkia talvipäivätuoksuksi Signorinan taikka nyt ekana ostoslistalla mulla se must-have Pradan Candy.Ihanaa tuoksuvaa kesää sinulle, jep ja laita vaan kaikkea kivaa kosmetiikkapostausta, rakastan hurahdukseen asti kokeilla erilaisia kosmetiikan innovaatioita!!:)

  1. Hih, minä olen ihan samanlainen testailija! On ihan älyttömän vaikea käyttää edellinen tuote loppuun kun seuraava jo polttelee peilikaapissa. Testailu ja uusien suosikkien löytäminen on parasta! 🙂

   Olen tuoksutellut Chanel5:stä viimeksi vuosia vuosia sitten ja silloin se tuoksui minusta jo suorastaan liian klassiselta. 🙂 Täytyypä testata sitä näin vanhemmalla iällä uudestaan. Voi olla että olen jo kasvanut tuoksun mittaiseksi. 🙂

 24. Pidän kovasti Marc Jacobsin tuoksuista. Minulla on ollut käytössä esim. Lola ja Oh Lola. Viime aikoina olen kuitenkin kaivannut vähän hienostuneempia merkkejä ja pulloja lipastoani koristamaan. Guerlainin Terracotta on uusin rakkauteni, täydellinen kesätuoksu. Vaikka teen pyhäinhäväistyksen säilyttämällä sitä Escadan Cherry in tha airin vieressä. 🙂

  1. 😀 😀 😀 Mahtava kommentti Aamu! 🙂 Ehkä tuoksut tulevat kuitenkin toimeen samalla hyllyllä vaikka vähän omaan silmään yhdistelmä sattuukin. 🙂

   Täytyypä tuoksutella tuota Terracottaa. Hienostuneet tuoksut kuulostavat jo sanana ihanan ylellisiltä.

 25. Tarja says:

  Minulle tuoksut ovat tosi tärkeitä ja tuoksuttelenkin mielelläni uusia parfyymejä. En pystyisi elämään yhden ainoan tuoksun kanssa, vaan näitäkin on muutama kertynyt, joita käyttelen mielialan ja tilanteen mukaan. Tämän hetken suosikit ja varmaankin myös tämän kesän tuoksut ovat Estée Lauderin Modern Muse sekä Cleanin Warm Cotton ja Rain. Cleanin tuoksuista pidän lähes tulkoon kaikista ja hankinkin jostain nettikaupasta aika vastan kivan pakkauksen, jossa on 5 minikokoista, ”roll-on” parfyymiä. Ovatpa ihania ja tosi käteviä ottaa mukaan vaikka käsilaukkuun.
  Nyt kun kirjoitan tätä huomaan muuten, että unohdin aamulla laittaa hajuvettä – alkoi välittömästi ahdistaa 😀 Tuoksu on välttämätön asuste, jonka kyllä yleensä muistan.

  1. Heh, tuo tunne on kamala kun tajuaa että tuoksu puuttuu. Laitan itsekin jotain tuoksua lähes poikkeuksetta kun poistun kotoa. 🙂

   Cleanit on minsutakin ihania tuoksuja, täytyypä tuoksutella tuota omaa suosikkiasi joskus. Olen käyttänyt muutaman pullollisen jotain Estée Lauderin tuoksua vuosia sitten, en edes muista sen nimeä, mutta se oli minusta ihana.

 26. Ihana pullo ja suloinen väri! 🙂

  1. Ehdottoman samaa mieltä kanssasi Virpi! 🙂

 27. Smettis says:

  Minulla on kaksi hajuvettä, arki- ja juhlatuoksi. Arkituoksi on Hugo Bossin Femme ja juhlatuoksu Juicy Couturen Viva La Juicy. Tykkään kummastakin, mutta vaihtelu piristäisi 🙂

  1. Vaihtelunhalu vaivaa kyllä silloin tällöin vaikka ne omat lempituoksut itseltä jo löytyisikin.

   Tuo juhla- ja arkituoksu on hyvä jako. On ihanaa kun jo pelkkä tietty tuoksu saa heti mieleen juhlan tunnun jos käyttää tuoksua ainoastaan juhliessa.

 28. Raisa says:

  Dioren j’adore on kestosuosikki! Ehkä pitäisi pikkuhiljaa kokeilla muutakin, kun kesät talvet samassa tuoksussa elelee 😀

  1. Oih, tuo on kyllä ihana tuoksu! Ei ihmekään että olet jämähtänyt yhteen hyväksi havaittuun. 🙂

 29. Tiia says:

  Täältä löytyy useampikin Daisy, on markkinoiden hajuvesipulloista se onnistunein. Tuossa sinun omistamassa on niin kaunis korkki, kenties ehkä kaunein kaikista tai ainakin perintöprinsessa vaalensinikorkkisen välillä. 🙂 Ja tuoksuvat niin ihanalle.. <3

 30. Ellu says:

  Olen käyttänyt jo vuosia Tommy Hilfigerin tuoksua Tommy girl. Olen vähän sellainen jumiutuja, jos löydän jonkun hyvän kosmetiikan. Varmaan tässä käy niin, että kun sitä ei enää valmisteta (en tiedä käykö tämän kanssa niin) niin sitten on pakko löytää joku uusi 🙂

 31. Henna says:

  Käytän aika vähän tuoksuja ja ostan harvoin uusia, joten talvella menee samat tuoksut. Tuoksuni ovat raikkaita ja kevyitä.

 32. Anna says:

  Minun tämän hetken lemppari on Valentinon Valentina. Muita suosikkeja Diorin Jadore ja DG:n The One. Äidiltä sain kepeän kesätuoksun, nimittäin DKNY:n jonkun niistä ompputuoksuista. Minä olen varsinkin talviaikaan eniten lämpimien, vaniljaisten ja mausteisten tuoksujen ystävä.

 33. pauliinas_ says:

  Minulla on nyt parin vuoden ajan ollut käytössä Nina Riccin Nina, mutta jotenkin se tuntuu liian ”raskaalta” kesäkäyttöön, tai sitten olen vaan kyllästymässä siihen. 😀 Kävinkin jo yhtenä päivänä Stockmannilla haistelemassa hajuvesiä, mutta en osannut päättää, mistä pidin eniten… Marc Jacobsin tuoksut, erityisesti Honey ja Daisy on aika vahvoilla, pitäisi vain pystyä päättämään mistä tykkään eniten. 🙂

 34. Mä oon tosi nirso tuoksujen suhteen, raikasta pitää olla vuoden ympäri 😀 tällä hetkellä kesäsuosikki on Cleanin Rain, muita lemppareita on Calvin Kleinin Sheer Beauty ja Dolce & Gabbanan Light Blue 🙂

 35. Evita says:

  Marc Jacobsin tuoksuista Dot on visuaaliselta ilmeeltään niin mua (tykkään pallokuoseista, punaisesta ja mustasta väristä), että se pitäisi hommata ihan melkein pelkästään sen takia. 😀 En nyt vaan edes muista että tykkäsinkö siitä edes, ehkä pitäisi käydä uudestaan kokeilemassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.