Toivoa purkissa

tunnetila: ihastus

hope1

Maailmalla lähes kulttimaineessa paistatteleva kosmetiikkabrändi Philosophy rantautui Suomeen maaliskuussa. Sain lanseerauksen yhteydessä muutamia tuotteita testiin ja ensimmäisenä käyttöön pääsi herkullisen tuoksuinen Melon Daiquiri -suihkusaippua. Samalla suihkusaippualla läträän edelleen suihkussa päivittäin, eli saippua on riittoisaa, tuoksuu huumaavalle ja on muutenkin oikein kelpo tuote. Siksi olenkin kiinnostuneena odottanut milloin edellinen käytössäni ollut ihonhoitosarja loppuu ja pääsen ottamaan käyttöön Philosophyltä saamani tuotteet. Tämä aika tuli pari viikkoa sitten.

Sain testiin kuivan ihon päivävoiteen (Hope in a Jar for dry skin)*, yövoiteen (Hope in a Jar night)* ja silmänympärysvoiteen (Eye Hope)*. Muutaman viikon testailun perusteella voin vain sanoa: voi kuivaihoiset, kuulkaa ilosanomaa, tässä on Teille mahtava ihonhoitosarja!

hope5hope3

Purkkien simppeli mustavalkoinen ilme on hieno, ja kevyet muoviset purkit voi tarvittaessa ottaa vaikka matkalle mukaan. Pidän itse enemmän hygienisistä pumppupulloista joten pieni miinus tulee pakkauksen siitä puolesta, mutta kun tuote on muuten näin erinomainen, annan pakkauksen puutteet helposti anteeksi.

Valitsin testituotteet talvella ja pintakuiva talvi-iho mielessäni valitsin kuivan ihon päivävoiteen. Voide on todella, siis todella kosteuttava ja näille kosteille kesäsäille omalle iholleni vähän liikaa. Minun kannattaisi säästää purkki niille pakkassäille kun todella tarvitsen ”toivoa purkista”, mutta tuote on niin ihana etten malta lopettaa sen käyttöä. Yövoide ja silmänympärysvoide taas tuntuvat täydellisiltä mihin vuodenaikaan tahansa.

hope2hope4

Vaikka kuivan ihon Hope in a Jar tuntuu minusta täydellisen kosteuttavalta, niin jos tuokaan ei riitä todella kuivalle iholle, niin sarjasta löytyy myös hauskasti nimetty tuote ”When Hope is Not Enough”, eli kun toivo ei riitä niin tästä tuotteesta saat avun varmasti. Saapa nähdä joudunko ensi talvena noutamaan tuon superkosteuttajan vai pärjäänkö tuolla kuivan ihon päivävoiteella (jos siis maltan lopettaa sen käytön nyt ja säästän sen niihin hetkiin kun sitä oikeasti tarvitsen).

Yövoiteen tuoksu on mielestäni vähän outo, hieman yrttinen ja pistävä, mutta kun kasvojen iho tuntuu yövoiteen laittamisen jälkeen vielä seuraavana päivänäkin pehmeältä kuin vauvan peppu, niin tuoksu muuttuu toisarvoiseksi.

Kuten teksti jo kertoo, pidän tuotteista todella, eikä pakkausten simppeli mustavalkoisuus tai brändin humoristinen ote huononna mielikuvaani tuotteista lainkaan. Tehokkaat kulttituotteet rennolla otteella, tykkään ja suosittelen!

Ps. Muistathan, että blogissani on käynnissä kosmetiikkaviikko! Vaikket kosmetiikkapostauksista pitäisikään, kannattaa silti käydä kurkkaamassa ja kommentoimassa blogiini päivittäin. Arvon nimittäin viikon lopuksi jokaiselta päivältä yhden kommentoijan joka voittaa pienen kosmetiikka-aiheisen palkinnon.

1

(52) Kommentit

 1. Ihanat pakkaukset!! Osaatko sanoa ovatko kaikki sarjan tuotteet hajustettuja? Entä löytyykö sarjasta puhdistustuotteita?
  Kiinnostaisi kovasti kokeilla tuotteita, mutta pelkään hajusteiden olevan liikaa herkälle iholleni ja toki pitäisi ensin päästä tarkistamaan etteivät tuotteet sisällä sitä yhtä säilöntäainetta. Apteekin perusrasvojen käyttäminen alkaa kyllästyttämään ja kuivalle iholle sopivia tuotteita on niiiiin vaikea löytää. Iso tykkäys näille ja harkintaan menee 🙂

  1. Putsareita sarjassa on, mutta käsittääkseni kaikki tuotteet tuoksuvat edes vähän jollekin. :/

   Kesällä kun tulet käymään saat syynätä purkkeja ihan huolella. Toivottavasti sitä sinulle sopimatonta säilöntäainetta ei löytyisi ja saisit tästä uuden lempituotteen apteekin rasvojen lisäksi. Uskon että samat tuotteet alkaa joskus kyllästyttää.

 2. Mulla on suorastaan Philosophy-kuume!!!! Nää on vaan niin kamalan kalliita enkä oo vielä antanut itselleni lupaa sortua, mutta mutta mutta. Haluan myös vauvanpeppuposket!

  1. Hanki tuo päivävoide ja vauvanpeppuposket ovat sinun! 🙂 Tuote on minulle niin kosteuttava että haluaisin käyttää sitä öisin. Olisikohan se ihan kamala moka??

 3. Ah, Philosophy! Niin, niin, niin paljon tahtoisin testata ja kokeilla, mutta sen verran kaukana mun budjetista, että taitaa haaveeksi jäädä : D Nyyh!

  1. Voi harmi jos tuotteet tuntuu liian hintavilta. 🙁 Mutta hei, suihkusaippuat maksavat alle 20€ ja ne riittävät tooooosi pitkään. Sellainen voisi olla kiva hemmottelu itselle. Pieniä satsauksia itseen voi silloin tällöin tehdä. 😉

 4. ttt says:

  Kiinnostuin… erityisesti päivävoiteesta, silmänymp. voiteesta ja tiukkojen tilanteiden tuotteesta. Heh. Mitä hintaluokkaa tuotteet ovat? Kunpa saisikin halvalla hyvää ja hienossa pakkauksessa. Siinä olisi kyllä jollekin valmistajalle selvä markkinarako.

  1. Totta, tuossa olisi oivallinen markkinarako. Tämäkään tuoteperhe ei valitettavasti osu siihen, sillä ovat peijakkaat hieman arvokkaita.

   Päivävoide on Suomessa 42,90€ ja silmänympärysvoide saman verran. Mutta tuotteet ovat kyllä todella, todella riittoisia ja niitä tarvitsee laittaa ihan älyttömän vähän. Laitan välillä edelleen päivävoidetta liikaa, sitä riittää ihan pieni määrä.

 5. Nuo philosophyt selkeästi vainoaa mua kun joka paikassa niistä lukee 😀 himottais ihan hirveesti ostella niitä! Vieläkun varat riittäis 😀

  1. Heh, voi ei! Kyllä sinun täytyy joku tuote ostaa että vaino loppuu. 🙂 Vaikka joku ihana suihkusaippua jossa on kermakakun resepti. 🙂

 6. Mä tykkään kanssa philosophyn purkkien ulkonäöstä. Tuotteita taas löytyy laidasta laitaan eli osa huonoja ja osa tosi hyviä. Vähän kuin melkein millä tahansa merkillä.

  1. Hei kiva kuulla että sinulla on Philosophystä laajempaakin kokemusta! Minä olen kokeillut vain näitä tuotteita ja sitä suihkusaippuaa. Saapa nähdä törmäänkö itse tuotteeseen joka ei minulla toimi. Toivottavasti en. 😀

 7. Tiia says:

  Philosophy sarja kyllä viehättää ja lunastaa paikkansa sydämessäni jo eleettömän ihanilla purkeilla joissa mukavia viisauksia. MM.mangolassille tuoksuva 3 in 1 puhdistusmaito/kosteusvesi on niin ihana tuote, että olen ihan koukussa. Purkkikin niin iso, että on todellakin hintansa väärti. Eilen tuoksuttelin näitä Sokoksella ja suihkugeeli Cinnamonista tuli kertalaakista uusi suosikki. Ihania ovat.

  1. Apua, mangolassilta tuoksuva tuote kuulostaa taivaalliselta! <3 Kyllä hyvät tuoksut vaan ovat niin ihania, ja bonusta jos tuote vielä toimii! 🙂

 8. -SeLma- says:

  Uusi tuttavuus mulle, mutta voi kuinka houkuttelevan kuuloinen… ja tosiaan, kivat nuo pakkaukset! Pitää kyllä tämä(kin) merkki laittaa muistiin. Itselläni oli viime talvena käytössä Lumene LAB:n kosteuttavat silmänympärys- sekä päivä- ja yövoiteet ja tykkäsin kyllä ihan älyttömästi niistäkin. 🙂

  1. Käytin itse toissa talvena Lumenen LABia ja pidin myös niistä. Tuotteiden tuoksuttomuus oli niissä ainoa miinus. Käytän muuten edelleen kasvoputsarina suihkussa ja salilla LABin vaahtomaista puhdistusainetta. Ihan mahtava tuote!

 9. Nannu says:

  Oon käyny näitä tuoksuttamassa mutta vielä en ole yhtään kotiuttanut… ehkä näidenkin aika joskus tulee 🙂

  1. Kyllä, vielä joskus et voi vastustaa huumaavaa tuoksua ja kannat yhden suihkusaippuan kotiin. 🙂 Suihkusaippuat sopivat sitä paitsi myös hiustenpesuun, toisn itse en ole vielä tuota uskaltautunut testaamaan. Kyllä shampoo on aina shampoo. 🙂

 10. Mulle Philosophyt (en suostu kirjottamaan sitä pienellä, ärr!) ovat vielä melkoisen tuntemattomia purkkeja. Muutamat kerrat oon käynyt tuoksuttelemassa Vanilla Birthdaycake -suihkugeeliä, mutta muita purkkeja en ole ehtinyt hiplailemaan 🙂 Vaikuttaa kuitenkin kiinnostavalta!

  1. Heh, minäkään en halua kirjoittaa erisnimiä pienellä. Ollaan samanlaisia rebeleitä. 🙂

   Oi, se vanilla birthday cake tuoksuu myös niiiiin syötävältä! <3

 11. Anumaaria says:

  No innostuin nyt minäkin sitten kommentoimaan palkinnon toivossa ( 😉 ), nimittäin tämä Philosophy -sarja on kyllä aina kiinnostanut ja onhan sitä tosiaan kehuttukin. Niin ja tuo käyttämäsi suihkugeelikin kuulostaa taivaalliselta! 🙂

  1. Olen kyllä itse jo ihan Philosophy -fani. Voisin seisoa tuntikausia pelkästään Philosophyn hyllyn edessä (esim. Sokoksella) kun nuo tuotteet on niin kivoja ja esim. suihkusaippuoissa on drinkkien ja leivonnaisten ohjeita joita on kiva lukea. 🙂

 12. immeee says:

  nämä tuotteet näyttää ja kuulostaa todella kivoilta, harmi että käytän aina apteekin perusvoidetta kasvoille ja olen huono vaihtamaan sitä.. 😀

  1. Mihinkäs sitä hyvästä vanhasta tutusta vaihtamaan kun kerran toimii?! 🙂

 13. pauliina says:

  pakkohan se on tuotakin sarjaa kokeilla. saisi vaan ensin noita jo olemassa olevia purnukoita käyteltyä pois alta. vähän arvelutti yrttinen tuoksu yövoiteessa, pelkään että se aiheuttaa jonkun allergisen reaktion mutta hope in a jar ja when hope is not enough houkuttelevat kovastikin.
  purkkien ulkonäkökin on ilo silmälle.

  1. Nättejä kyllä, toimivia ehdottomasti. 🙂 Tuo yövoiteen tuoksu on minustakin vähän outo. Täytyisi tutkailla sisältöä mikä tuon tuoksun aiheuttaa.

 14. Mirja says:

  En edes tiennyt Philosophyn tekevän kasvovoiteita! Sain viime jouluna ystävältä lahjaksi merkin Honey Buns -setin jossa on suihkugeeli ja vartalovoide. Ne ovat ihan ok mutta miinusta tulee pulloista joita pitää puristaa ihan hulluna että sieltä saa mitään ulos… Täytyy pistää noi tuotteet mieleen. Ostin just viime viikolla Body Shopista uuden sarjan kasvoille ja naama huutaa rutikuivana armoa… Ei ollut varaa ostaa Lushista niitä voiteita joita olen käyttänyt jo melkein vuoden. :/

  1. Voi ei, pullot joita täytyy suihkussa märin käsin puristaa kovasti eivät ole kyllä niitä parhaita mahdollisia. Tuo oma suihkusaippuani on iso pullo ja ainakin toistaiseksi tulee pullosta tosi helposti. Hyvän tuoksuista pesuainetta tulee tosin joskus puristettua (tahallaan) vähän liikaakin.. 🙂

   1. Ai niin ja tuosta Lushista piti sanomani vielä että en tiedä mitään niistä tuotteista, sillä liikkeessä tuoksuu niin kamalan voimakkasti etten pysty asioimaan siellä. Harmi, joukosta voisi löytyä monta omaa suosikkituotetta.

    1. Mirja says:

     Totta, Lushin tuoksua yleensä rakastaa tai sitä ei kestä ollenkaan. Kurkkaa joskus Englannin nettikauppaa (lush.co.uk) jos kuulet jostain kiinnostavasta tuotteesta. Suomessa hinnat ovat suunnilleen tuplat ja postikulujen sekä valuuttakurssin jälkeen säästää silti ihan kivasti. 🙂

     1. Oho mikä hintaero! Kiitos tosi hyvästä vinkistä, taidanpa heti vierailla brittiläisessä verkkoputiikissa.. 😉

 15. Ai että tykkään tuosta nimestä: Hope !! Haha, puree muhun täysillä! 😀 Kiinnostava uutuus mulle – pitääpä laittaa korvan taakse ja tutustua vähän paremmin. Vähän nimittäin samoilla linjoilla Emilian kanssa – sopiikohan tuotteet missä määrin herkemmille iholaaduille.. Kuivan ihon taltuttajille on aina käyttöä, erityisesti juurikin talvisaikaan. Kiitos vinkistä, Nina! 🙂

  1. Sama, minuun puree myös heidän huumorinsa tosi hyvin! 🙂

   En osaa sanoa miten tuotteet sopivat hyvin herkälle iholle. Kannattaa ehkä varmistaa jälleenmyyjältä ensin ennen kun lähtee investoimaan. Suomessa Philosophyä myy ainakin Sokos.

 16. Smettis says:

  Ihania tuotteita ja minun silmää miellyttävä ulkoasu purkeilla 🙂

  1. Tuo ulkoasu iski ensin omaankin silmään ja ihastuin siihen (musta-valkoisena tyyppinä) ihan heti.

 17. Zana says:

  Ihanat minimalistiset purnukat, WANT!

  1. Jep, noi on todella upeat! 🙂

 18. Raisa says:

  Hyvä vinkki, pitääkin kokeilla kun vanhat rasvat loppuvat. Kuiva, herkkä ja atooppisen iho on haastava, ehkä joskus löytyy rasva joka on täydellinen!

  1. Atooppinen iho on varmasti todella haastava. Monta muuta iho-ongelmaa minulla on ollut, mutta onneksi atooppiseen ihoon en ole taipuvainen. Toivottavasti löydät itsellesi sen täydellisen voiteen ja iho-ongelmat katoavat iäksi. 🙂

 19. Check 😉

  1. 😉

 20. Annahoo says:

  Ou nou. Olen tarkkaillut tätä sarjaa etäisen kiinnostuneesti, rasva-asiat kun ovat tällä hetkellä ihan mallillaan. Mutta tämä postaus… Haluaisin mennä samantien haalimaan nuo kuivan ihon pelastajat kaappiini! 😀

  1. Nämä on tosi ihania, anteeksi että aiheutin akuutin himotuksen. 🙂

 21. sara says:

  Mäkin vielä vain haaveilen näistä, mutta talven kuivuutta vastaan taistellessa voisi panostaa näihin.

  1. Yritän itsekin malttaa säästää tuotteet talveen. Ne ovat silloin varmasti täydelliset!

 22. Henna says:

  Pidän kovasti pakkausten ulkonäostä. Ja sisältökin on varmasti kelpoa. 🙂

 23. When hope is not enough, oivaltavaa! 🙂 Philosophylta olen kokeillut vain vartalonhoitotuotteita, mutta nämä kyllä kuulostavat kiinnostavilta.

 24. Anna says:

  Hmm, kiinnostava sarja. Itse suosin luonnonkosmetiikkaa, varsinkin iholle jäävissä tuotteissa. Osaatko sanoa, sisltävätkö nämä tuotteet esim. mineraaliöljyä ja barabeeneja?

 25. pauliinas_ says:

  Onpa hienot pakkaukset, mustavalkoinen vetoaa aina myös minuun. 😀 Kuulostaa kyllä kokeilemisen arvoisilta tuotteilta. Minulla ei ole koskaan ollut mitenkään erityisen kuiva iho talvellakaan, mutta tänä keväänä ihoni kuivui yhtäkkiä ihan hirveästi eikä apteekin rasvatkaan tuntuneet välillä auttavan… Nyt tilanne on onneks jo parempi, eikä toivottavasti enää pahemmaksi muutukaan.

 26. Voi että, philosophy ihastuttaa mua ihan mahdottomasti, mutta se hinta…buu. Varmaan sorrun vielä joskus ostamaan jotakin hinnasta huolimatta, koska mut on aivopesty niin tehokkaasti kosmetiikkablogeissa 😀

 27. Evita says:

  Tykkään kyllä heidän humoristisesta otteestaan, mutta toistaiseksi en ole pystynyt oikeuttamaan tuotteidensa ostoa, sen verran hintavia ovat. Ehkä vielä joskus. 🙂

 28. ”When Hope is Not Enough” kuulostaa lupaavalta. Mulla on tosi kuiva iho ja talviaika on välillä tuskaa. Kesällä ei pulmia niinkään ole. Peruskosteuttavat riittää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.